AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2542|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 自2015年2月左右棄遊,今天再回來,發現帳號被凍結 [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
17 點
樓主

[size=13.696px]我於2015年2月左右 抽龍型坐騎跟愛麗絲後就沒有再登入 直至今天想回去玩 抽白虎 卻發現登入時帳戶被凍結

[size=13.696px]我剛剛5時55分打去客服問 他說我的ip跟外掛的ip一樣 所以凍結了 我打從2015年2月左右就沒再登入 怎麼能用外掛?

[size=13.696px]如果證實有使用外掛 即我帳號被盜 我當時購入的道具有90%沒使用過 如遺失了 你必須要補償

[size=13.696px]如果你沒有給回我擁有的一切道具及帳號
我會到消費者委員會投訴 因為我只在家裏玩過幻想神域

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
17 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
頂你個肺 本來好好心情買點唸住抽包包 一登入帳號被凍結 都痴線 我上年2月開始玩儲左差唔多2萬點 玩左陣3月無玩 竟然凍結左我個帳 我玩咁多遊戲 手遊都未試過無玩一排番黎咩都無哂

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

比人爆ac建議報警

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
17 點
今日個帳解封 無哂錢 得綁定道具係身 有無師兄有差唔多case 點攪 又話報警都未必俾番野我 仲要發現個帳有新人物 我都無玩過....

主打遊戲
幻想神域
EXP
196 點
報警是必需的,去到警局唔好俾佢舞走,佢會用各種方法同你講唔好報,一定要報到︳仲要拎到口供紙果隻先有用

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
17 點
阿素 發表於 2016-8-16 17:37
報警是必需的,去到警局唔好俾佢舞走,佢會用各種方法同你講唔好報,一定要報到︳仲要拎到口供紙果隻先有用 ...

好 感謝你

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
10879 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

Bbgoodhk 發表於 2016-8-16 18:02
好 感謝你

香港也有消費者委員會??

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

nightmare15951 發表於 2016-8-17 01:23
香港也有消費者委員會??

當然有......

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
51 點
講真啦,報警都無用,我前日比人爆AC,成倉染色比人洗左,話說點解FFO仲有爆AC既,我都覺得無左

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
有D觀念要糾正一下
唔係要用外掛先會有機會比人爆ACC
爆ACC係電腦罪行  你搵消委會根本冇用
都話爆ACC了 個IP唔係你既 甚至同外掛同IP乜冇可能咩?你唔係以為爆你ACC果個人係入你屋企開你電腦做野丫嘛?

主打遊戲
幻想神域
EXP
196 點
我唔系gay 發表於 2016-8-17 10:27
講真啦,報警都無用,我前日比人爆AC,成倉染色比人洗左,話說點解FFO仲有爆AC既,我都 ...

基鳥, 警察緊係幫唔到你,但最少你要向ALTA 證明到你俾係人爆AC... 而唔係你亂UP....