AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 米米
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 你們喜歡的花生   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

建議你不要用感情落人到, d怪事可能唔會停XD
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
136 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
游戲講感情 等於沉詸毒博 將錢掉落咸水海

米閣下  就算真人, 都要小心啦. 係味甘話先! 真人仲衰嫁理個世界  發表於 2016-9-28 15:16:09

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

前日睇完1篇, 岩岩睇完. 我自己覺得個人經歷, 唔原諒唔代表小氣,
如果想原諒, 你去恰返距, 叫條自以為高智商既原諒返你, 件事味完LO, 距唔原諒味距小氣, 一樣既姐
大家都係有口話人無口話自己既可愛小畜牲

EXP
136 點
米閣下 發表於 2016-9-28 14:22
前日睇完1篇, 岩岩睇完. 我自己覺得個人經歷, 唔原諒唔代表小氣,
如果想原諒, 你去恰返距, 叫條自 ...

米米or月月會長 好心伱就吾好理D白痴講野拉 有失你身份丫

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

hoigbbzi 發表於 2016-9-28 14:52
米米or月月會長 好心伱就吾好理D白痴講野拉 有失你身份丫

我覺得如果我要應你理個回答, d對答會變得好低能
因為我真係唔知要黠應你咩身份, 好似同你好熟甘
而又幻想我識距地,
我個諗法唔單一為理件事wo, 好心提你用下腦

EXP
136 點
米閣下 發表於 2016-9-28 15:08
而又幻想 ...

我冇打要你回應對答喔 甘可來低能?低吾低能睇個人諗法架姐,甘你依家回應就叫吾低能?你覺得低能就吾好應先岩,至於你用咩身份,係你個人事拉,我冇話同你好熟喔,不過見你係公會會長,純屬稱呼下姐,估吾到甘都比你入位,頸,幸好我吾係你公會D人姐,吾係咪有排受

EXP
136 點
米閣下 發表於 2016-9-28 15:08
而又幻想 ...

至於你既想法,我冇興趣知道,你依D好心,心領,明顯係你個腦想得太多,太主觀,先覺得人地個腦有差異吧!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

hoigbbzi 發表於 2016-9-28 17:43
至於你既想法,我冇興趣知道,你依D好心,心領,明顯係你個腦想得太多,太主觀,先覺得人地個腦有差異吧! ...

= =你講咩啊, 咩會長啊, 係味發緊夢, 應錯人
咩事甘嬲啊, 應你句野.同講其他野唔同嫁
我就你既說話方式同你講野好無?

EXP
136 點
米閣下 發表於 2016-9-29 09:26
= =你講咩啊, 咩會長啊, 係味發緊夢, 應錯人
咩事甘嬲啊, 應你句野.同講其他野唔同嫁
我就你既說話方式同 ...

哇,伱好射得下,你甘都叫說話方式不同,甘你都幾客氣,甘我係咪要多謝你?我冇發夢,我有果句打果句姐,直接又得罪你丫?我覺得係你嬲多D羅,繼續花生算,講多都無為!

米閣下  喔.好叻啊  發表於 2016-9-30 21:35:00

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

?????????????