AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2852|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] FFO文檔出現木馬 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
51 點
樓主
我是基鳥,就在三週年維護以後,我登陸我的聖劍號,也就是FEBRUARY的時候,發現二次密碼被人改了,但是官網密碼和遊戲密碼都沒改,沒錯就同上次我在世界說的一樣,和我的弓經歷一模一樣,我急急忙忙叫我的FD去alta總部將聖劍號進行凍結,所幸聖劍號已經沒東西了,不像弓號還有成倉的染色可以拿。然後我對電腦進行殺毒,但是並沒有中毒,然後經過查找,我在FFO的文檔里發現了一個記憶按鍵的木馬,同時把我的客戶端文件進行了篡改,因為我放在桌面的快捷圖標顯示文件已經消失,所以希望各位能好好看下自己的客戶端有沒有被篡改,正常的是這樣的
最後說一句,盜號  冚  家  铲
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
針對FFO的木馬...

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
米米 發表於 2016-8-17 15:03
針對FFO的木馬...

最好就有呢

主打遊戲
幻想神域
EXP
3925 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

我的是這樣子的有問題嗎???

EXP
54 點
" 因為我放在桌面的快捷圖標顯示文件已經消失 " 係指成個快捷冇左 , 定係個圖示同正常既唔同樣 ... 因為我前幾日個圖示唔同左樣 , 然後我就直接禁番 " 內容 " > " 變更圖示 " ... 同埋尋日開FFO打完密碼之後 , 佢pass左我個密碼鎖 , 直接入去揀人物個到

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

CandyBaby 發表於 2016-8-17 18:25
我的是這樣子的有問題嗎???

唔知點答你好

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

你連邊個文檔搵到又唔講 今日更新左成堆野 點搵阿大佬 又唔係d咩專業人

客戶端最後修改日期係7月4號係咪冇事

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
328 點
乜FF而家咁可怕
我成個月無玩過FF  諗住棄坑
如果之後有日我屎忽痕想玩返  會唔會發現我都比人爆ac呢

EXP
143 點
再見基鳥.!!!!!