AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2519|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 除左連條毛都CHEAP過人 [複製鏈接]

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

樓主

都唔知講咩好

而之後累積儲值滿 2,000 點,即可得到「2000點首儲回饋禮盒」,含以下道具:

道具名稱

物品說明

時裝染色劑福袋

裝有各式時裝染色劑的福袋,開啟後可隨機獲得染色劑一支,能將可以染色的頭飾與服飾時裝染色。

高級尋寶護符 x 10

擊殺頭目怪物後,可獲得的寶物數量額外增加3個。

高階武器強化卷 x 10

強化武器時使用,此強化卷可獲得較高的升階及裝備潛力值效益。

高階防具強化卷 x 10

強化防具時使用,此強化卷可獲得較高的升階及裝備潛力值效益。

連高尋染色都唔比我派街
都算

睇番今年2月 除左賤咁左D之外其實還好 起碼有得派

望下今次果D

我*你** 連NPC都唔比我賣 要黎托7呀

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
單日既效果係可以超過十次....

下面就咪玩啦...一野一格都叫賤D?

七級帝王會員

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

Asaki 發表於 2016-8-23 10:11

我唔想拎 想放係到一排先 倉冇位 有人收先拎出黎寄 有咩問題?
但佢排滿同逼你拎有咩分別? 果陣D高尋仲要係後面
唔叫賤咁叫乜

你鐘意啪完4轉全清咪清飽佢 我唔全清想要多幾粒逐隻源神食又有咩問題?
你估啪完就易D出圖啦咩 夜啦訓啦

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

Asaki 發表於 2016-8-23 10:11

其實樓主想表達既係限定同唔同限定個問題= =其實佢送D限定=無價值既野...咁樣送幾多比你都無用啦...最後你沖晒裝...想送比FD都送唔到咁送幾多比你都無用啦...咁其實有得送好過無得送既...只不過有得選緊係選有得交易果隻啦...有邊個人想要限定先得

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
Eva 發表於 2016-8-23 17:54
我唔想拎 想放係到一排先 倉冇位 有人收先拎出黎寄 有咩問題?
但佢排滿同逼你拎有咩分別? 果陣D高尋仲要 ...

你誤會左...
我意思係...咁叫賤D? 係好_賤丫

七級帝王會員

EXP
4427 點

Asaki 發表於 2016-8-24 09:13
你誤會左...
我意思係...咁叫賤D? 係好_賤丫

ok fine
我錯

Just M...