AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3769|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 玩家質素   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
36 點
樓主
E個年頭開副團真係好辛苦
D人無唔齊副都申
講真唔係話唔得
你起碼入左尼問人一聲都得掛..
有D新手打自己有得打果D副就算
問佢點解唔入副

你自己打埋佢

我因為以前都係有大神肯帶我打副
而家有D能力
所以都唔會點拒組人
新手都無所謂
不過你都睇下人地招咩先好入la

所以而家有好多人自己一兩個人打都唔招人

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
350 點

遊戲狂熱勳章 友誼之星勳章 在線勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
求開名 !!!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
277 點
有同感  新手太多態度麻麻地  但唔係所有
有d 見到真係收野毒副愈玩愈好

自己打到都會招人。。
有d 打唔到直頭唔打  冇計
太多副打得慢又辛苦
打一半唔齊副又打唔到下轉
因為開得團都要有1個打晒既心理準備

有d 單刷又迫唔到人既
online game 另一玩法黎

主打遊戲
幻想神域
EXP
659 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

87貓大個了,有毛了,識飛了

主打遊戲
幻想神域
EXP
40 點
作為一個玩左唔夠兩個月既新手,岩岩見人招副都諗住痴下打,不過發現問題就係,一來唔知原來要做任先開到圖(以為夠lv 就得), 二來睇唔明d terms, 例如42, 662 , 668 之類la, 都唔知乜黎,望到個名(招募show 果個副本名)好似岩打,就申左,係呼真係有問題?係咪真係態度唔好?如果咁叫質素低,我覺得舊玩家質素仲低,因為冇人有耐心教d 新手

主打遊戲
幻想神域
EXP
659 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

climbd16236 發表於 2016-9-3 01:16
作為一個玩左唔夠兩個月既新手,岩岩見人招副都諗住痴下打,不過發現問題就係,一來唔知原來要做任先開到圖 ...

你可以申完問下招果個啊~如果佢唔答你~係佢有問題~但你唔問...應該冇人知你唔明~你又唔知佢招咩~佢又唔知你唔入得~何苦呢~多問問~誤會就少了

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

climbd16236 發表於 2016-9-3 01:16
作為一個玩左唔夠兩個月既新手,岩岩見人招副都諗住痴下打,不過發現問題就係,一來唔知原來要做任先開到圖 ...

大家理所當然既野係你唔明緊係你問題
你唔明又唔問

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
2529 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 在線勳章 用戶勳章

不是說樓主
那些全清推怪又不殺掉
結果搞到新手完全打唔到
死了也不幫復活
連開聲說其中一場打慢小小解任
理都唔理 趕住去投胎的老屎忽

咁叻叻豬自己一個人打啦
一係你講明速刷咪得喎
咪【詞語過濾】曬哂其他人啲次數

玩家質素呢家野
雙向既姐

薔薇丸  ALEX BB <3  發表於 2016-9-5 01:21:28

EXP
136 點
觀點與角度的問題

主打遊戲
幻想神域
EXP
1547 點

儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章

alexchan2329 發表於 2016-9-4 03:20

不是說樓主
那些全清推怪又不殺掉

ALEX BB 十卜十卜

主打遊戲
幻想神域
EXP
40 點
Eva 發表於 2016-9-4 02:18
大家理所當然既野係你唔明緊係你問題
你唔明又唔問

大佬,你明唔明咩叫新手, 新手姐係咩都唔識, 佢都唔識, 又點知問咩, 唔知問咩, 又點問你, 唔明就係我問題, 我覺你得你E D老手玩家心態仲差, 冇心帶新手不特止, 仲將責任推落新手到, 唔想帶新手就寫明唔要新手組啦, 係到卸

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
23 點
climbd16236 發表於 2016-9-8 17:31
大佬,你明唔明咩叫新手, 新手姐係咩都唔識, 佢都唔識, 又點知問咩, 唔知問咩, 又點問你, 唔明就係我問題, ...

下 你呢啲人真係咩心態...
新手咩都唔識=唔識問?
你唔知啲數字(858,42,etc.)咪問啲數字點解囉
你唔知個副你打唔打到你咪去入一次單人先囉
再講 新手唔識去巴哈爬文架?
你唔好同我講咩只係玩左2個月就=你可以咩都唔識呀 利申我都係玩左2個月多少少咋
人人都知既野叫常識
你唔知又唔識問 咁都唔係你問題?
係咪你肚餓都唔識食野 要人地餵埋你食呀?

EXP
136 點
幻想不嬲都足球隊架拉,卸得就卸,吾好話新手拉,依家連老手都出現依D問題,打個副本,搞到成憶上落甘,幾大生意丫,老手帶新人,總系問題彈出,其實我想問:依度有幾個糸會帶新手架,無帶就吾好多加評論拉,好吾好!

主打遊戲
幻想神域
EXP
350 點

遊戲狂熱勳章 友誼之星勳章 在線勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

好彩我5打副姐(純粹路過)

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

climbd16236 發表於 2016-9-8 17:31
大佬,你明唔明咩叫新手, 新手姐係咩都唔識, 佢都唔識, 又點知問咩, 唔知問咩, 又點問你, 唔明就係我問題, ...

你例子都白底黑字講明42 662 668啦
點解會唔知唔明乜野要問乜野呀
你乜都唔講我點知你唔識呀
你唔明又唔問唔係你問題唔通我問題呀?

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

EXP
136 點
論壇英雄如此多