AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2759|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[貼圖] 因為無聊 所以發文 不喜歡的 不進即可 [複製鏈接]

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

樓主

就是因為無聊, 所以幻想世界就更新啦(只有兩張)

冇錯, 就只得兩張, 不要問我點解

其實是我無意中看到有人問我的近況(雖然是16年7月30日問的...), 所以才在此露面

不過都唔知依個幻想版重有冇活人或死人在(笑)

之前有看過我的幻想世界貼的您, 我在此感謝萬分

因為小弟的廢電腦嘅關係, 所以已經冇可能更新幻想世界

如果係副本內的也是可以, 不過佢唔出新圖都更新唔到

我想我也不會更新這個貼, 隻GAME搞到咁, 唔多唔少都係同掉寶率(抽盒/出寶)有關   (一啲都唔親民)

我最近都有上過幻想一次, 都見到一啲好基友重有玩緊 (雖然只係掛緊機...)

之前還是有期待過她和她會重ON或者原廠會做好遊戲/職業平衡...只可惜事與願違...

N年前的陳年往事都不再多講啦~有緣再相聚

願與重要的人再次相會           <-我想講好耐啦<-中二病發作

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
1年前我已經放棄左幻想神域 agames論壇幾個月先上一次

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
277 點
D圖又幾靚

叛逆小方  THX  發表於 2017-1-22 10:17:46