AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5053|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 竟然唔跟台版進度更新   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
樓主
芧得用神點換80飾配方,有D唔好預感囉, 係咪來年合約傾唔埋冷,即係就快冇得玩? 似到十足移動冒險咁樣.聲都唔聲,幾個月冇跟台版更新,跟住一個唔該就出告示........
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

今個新年避開左台灣既星期2,佢地好準時咁個個星期3更新,港版已經遲左1日,維護又遲左1粒中. 嗯.......我諗.......芧錢賺,唔想做........9成畀廠CUT左D野,剩番D課金活動吊命......

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
即係點?港服係另一個服?唔係跟台服更新內容架?遲2個星期變3個星期?即係下次台服唔畀港服出跑車都得架啦.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
神域使者上水,皆大歡喜。
Sorry ,我睇溜左......

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點

殺數計埋落成就?係就OK喎.but 使者你另開一post會比較好.(開左 D 外掛仲唔死,我要殺殺殺)

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
就咁,作為一個負責任自我感覺良好熱愛打機既文盲玩家,我諗係時候要靠自己郁手,米米 EVA 妳兩位系神域最叻最出名(出位?)讀書又多既大美人/女神/幼/蘿莉? ,不如妳兩個夾,問下玩家有乜建議,整份建議書出黎掟畀傳奇網絡,下下靠代理唔係辦法,要話畀傳奇知我地唔羊牯,會自己爭取既.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
妳去 吧哈 發表偉論,人地以為妳係台服人,結果睬妳有味,今次係港服同心去攪,我諗會有唔同結果......

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
諗左1日,野外開紅兼避免亂殺人又唔嘥左件pvp裝,係好簡單,pvp裝設定最高階, 條件 橙裝VS橙裝係可以相互擊殺,橙裝 VS pvp裝無效.well......D正常人為左避開班無良,一樣會沖PVP裝係野外掛機釣魚,我就唔信班外掛佬咁得閒整件紫裝出黎,GM做唔到既由我地出手.