AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3276|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

新月156LV戰士拳仙又出黎租號? [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
27 點
樓主

馬子又等錢洗出黎租號呀
3500HKD?租幾多個月GA隻AC
大家小心D 新月SER ID181654
放完AC又拎返既狗:) 幾年前已經試過一次 就算比你改埋AMS 佢都可以上間公司拎返隻帳
大家唔想拎幾千蚊租隻號既就咪收啦 如果真係不幸收左 請毀號 唔係肯定比人拎返
馬子課左幾皮野想放AC賺錢 邊有咁易呀 慳D啦昆9
昆9電話係5444 4156,見到呢個電話真係可以即刻DEL
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
夢想世界
EXP
33 點
其實收左AC 可以去ALTA改身份證  賣家係拎唔返AC  只有買家可以拎返
如果過數係有銀行過數記錄   拎返AC係刑事  可以報警的   如果係有証據 歡迎你P0上AGAMES比大家睇下
而唔係得把口講  謠言止於智者

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
27 點
小喇叭蟲蟲 發表於 2017-3-9 20:07
其實收左AC 可以去ALTA改身份證  賣家係拎唔返AC  只有買家可以拎返
如果過數係有銀行過 ...

傻9 有人信你先算啦 你一出頻放AC D人就吊7你都知咩事啦
你有冇做過你自己心照啦 唔洗係到講 講多無謂 知你拎返AC既人大把 唔差我一個
遙言止於智者? 正正常常一個人點會無啦啦話你昆9呀 傻HI 人地乜都冇做過比你話昆9果陣仲好笑
心照啦 想租號賺錢? 邊有咁易 除非你昆到D傻9信你GA姐

主打遊戲
夢想世界
EXP
33 點
講多無謂??
咁你有冇入數紙/wts對話記錄 歡迎你cap圖放上黎  
吾通你講就係架啦?

主打遊戲
夢想世界
EXP
33 點
futire 發表於 2017-3-9 22:06
傻9 有人信你先算啦 你一出頻放AC D人就吊7你都知咩事啦
你有冇做過你自己心照啦 唔洗係到講 講多無謂 知 ...

成隻小學雞咁樣  自己廢就眼紅人地放ac\(╯-╰)/

主打遊戲
夢想世界
EXP
33 點
你吹到隻牛上天到冇用架  一D實質既證據都冇

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
27 點
小喇叭蟲蟲 發表於 2017-3-10 03:02
講多無謂??
咁你有冇入數紙/wts對話記錄 歡迎你cap圖放上黎  
吾通你講就係架啦? ...

我又冇咁傻比你昆到
1個人講可以唔係 2個人講可以唔係 大把人講大把人知呢?:)
有玩過天SER都知你呢單咁大件事啦 死昆9馬子寶貝 幾年前係狗 幾年後出到黎社會都仲係隻狗冇變過
仲敢出黎講GA WOW 犀利 比個LIKE你

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
27 點
小喇叭蟲蟲 發表於 2017-3-10 03:03
成隻小學雞咁樣  自己廢就眼紅人地放ac\(╯-╰)/

我眼紅你掉左幾萬銀落隻AC度想放都放唔出??
咪笑9死人啦馬子
可惜一D傻9做隻昆狗做得開心 咪咁【詞語過濾】以為冇人知你單野啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
27 點
小喇叭蟲蟲 發表於 2017-3-10 03:07
你吹到隻牛上天到冇用架  一D實質既證據都冇

幾年前你有冇拎返隻AC自己心知肚明啦
人地都出頻吊7你 你又扮冇野
最好笑係果陣你唔知驚乜7 隔左幾耐先敢拎返隻AC玩 小學雞

主打遊戲
夢想世界
EXP
51 點

遊戲狂熱勳章

futire 發表於 2017-3-10 09:44
幾年前你有冇拎返隻AC自己心知肚明啦
人地都出頻吊7你 你又扮冇野
最好笑係果陣你唔知驚乜7 隔左幾耐先敢 ...

出頻果d垃圾分身 黎黎去去咪又係你d ac
自問自答

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
27 點
空虛公子 發表於 2017-3-11 19:11
出頻果d垃圾分身 黎黎去去咪又係你d ac
自問自答

我可以好肯定咁講唔係我AC
傻【詞語過濾】 隔左咁耐天SER D人棄GAME就以為冇人知道你係昆狗?
成個劍幫公告頻都已經指左你出黎啦傻HI
就算得返我一個 我都要企出黎吊【詞語過濾】你呀吹咩
幾皮野掉落隻GAME到拎黎獻世啦 冇人收昆狗找回狗既AC GA啦

主打遊戲
夢想世界
EXP
33 點
一睇到你話放完拎得返  就知你未收過ac
你吾知ac有得去alta改資料?
改完資料就屬於買家  賣家係拎吾返個ac
收過ac既人就知道
你可以問人/打alta客服問下。
當然  吾係個個都好似你咁窮 冇錢收ac就葡萄人

主打遊戲
夢想世界
EXP
33 點
夜稀個ac我收完都去改咗身份證資料
但ac已放超過1年  如果要拎返sd個email就拎得返
但我放咗就冇諗過拎返。
識我既人都知我有信譽  放符放250虛寶  收錢後1定吾會走數  好多人同我買過都會搵返我  

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
27 點
小喇叭蟲蟲 發表於 2017-3-12 00:04
一睇到你話放完拎得返  就知你未收過ac
你吾知ac有得去alta改資料?
改完資料就屬於買家  賣家係拎吾返個ac

傻9 你就係當時搏人地唔【詞語過濾】知有呢樣野走去拎返 你唔係以為冇人知呀嘛?
係得你咁【詞語過濾】去改ALTA資料再拎返 認真我玩左夢想咁多年都冇人咁樣做過
你話你有幾【詞語過濾】 比你勁GE AC大把 D人都冇去改過 就係知香港地係講誠信 唔似你條狗西放完又搏拎返你話你自己同D係地鐵賴屎賴尿既大陸狗南亞狗有乜【詞語過濾】分別
你真係食屎啦 隻GAME有你係到真係恥辱 你留低隻AC係到煲粥啦 昆9既報應

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
27 點
小喇叭蟲蟲 發表於 2017-3-12 00:15
夜稀個ac我收完都去改咗身份證資料
但ac已放超過1年  如果要拎返sd個email就拎得返
但我放咗就冇諗過拎返。 ...

廢AC你緊係唔拎返:) 不過都好難講啦 依家唔拎返唔代表以後唔拎返
你條昆狗 狗癮上黎好難講 條友真係陰公 收左隻昆狗AC

放符放250虛寶包呢D小數目你緊係唔理啦:)
傻HI 你信唔信收你野D人 10個有8個都知你係昆9呀拿

有做過咪認【詞語過濾】佢咯,你依家將隻AC還返當年收你果條友 我咪唔話你係昆9囉

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
27 點
推推
醒目WO 3500未必有人收 降到2000?搏傻仔收過一排拎返賺返2000?
咁等錢出黎租號咩?馬子 邊有咁易呀 BY天SER蝦【詞語過濾】過你既人

EXP
705 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

game都del咗  玩到厭
個ac基本上係送
因為我係計d物品既價值2000~2500左右
所以係買物品送ac  買豉油送隻雞

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
27 點
傻馬b 發表於 2017-4-20 16:23
game都del咗  玩到厭
個ac基本上係送
因為我係計d物品既價值2000~2500左右

你DEL關我叉事咩
睇死你條7頭方死唔係話送 之後一係就拎走晒 一係就加鎖 過幾日又去拎返隻帳
你知啦 你D狗癮上黎差唔多啦
我既目的只係想D新仔或者無了解過你既事跡就盲蹤蹤收左隻隨時比人拎返既帳
你死你既事

主打遊戲
夢想世界
EXP
51 點

遊戲狂熱勳章

收完ac正常都會去alta改資料啦
係人都知 改完就綁死身份證
定你冇錢  未收過ac 吾知有呢樣野呀?
【詞語過濾】吹你就識
改完資料個ac同ams就屬於買家  第1手都改吾到任何野
想作野都做多d功課先啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
27 點
空虛公子 發表於 2017-4-21 10:17
收完ac正常都會去alta改資料啦
係人都知 改完就綁死身份證
定你冇錢  未收過ac 吾知有呢樣野呀?
你換咁【詞語過濾】多帳號有乜7用 扮幾條友信服力大D? 你件事其實係好多人知咯傻仔 唔差我1個
哇聽到作野呢句真係得淡笑 傻9你既事跡咁出名真係以為冇人知?
自己做過心知肚明
仲有 改資料只可以改一次 你當人87? 所以先冇人改
我冇錢? 我收AC多過你貴過你 其實冇人會去改資料 除左你條傻9想昆人
係有權報警呀 但你搏人地傻仔廢時報姐 等人地冇玩一排就拎返 之後等一排件事淡左就玩返
真係得你咁狗
你個昆狗 AC係幾年前你拎返果陣已經去左改啦 唔係你放左出去點拎返呀 傻【詞語過濾】
AGAME都有你放出去既POST
昆狗仲咁大聲 你老豆老母知道你係咁都心涼