AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 神域使者
打印 上一主題 下一主題

[其他] 有關外掛事宜(5/8)   [複製鏈接]

EXP
16 點
吾好比佢沉~~~上返來吧
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5029 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
根據系統的數據
目前的外掛數量已大幅減少了,如玩家有舉報的名單,也請幫忙提供
感謝了!

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

黑人問號?????

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

神域使者 發表於 2017-6-28 11:38
根據系統的數據
目前的外掛數量已大幅減少了,如玩家有舉報的名單,也請幫忙提供
感謝了! ...

你開哩個POST~有人將玩家名整落來比你查~咁你查完發現無外掛~咁你係咪要公佈被懷疑既角色公怖一下証明真係無用外掛呢~如果唔係比人屈完當無事羅?

七級帝王會員

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

下文

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
下文咪就係外掛冇可能冇
白名單都唔會有~你諗下啦...點會有白名單架?呢一刻冇用....唔代表下一刻佢唔會用
而黑名單可以係誤凍....我都比官方凍過啦,話我用個IP同外掛一樣....過我講返因為之前我要用VPN先係咁
咁個黑名單就成日變~~變變下連黑名單都冇埋

七級帝王會員

EXP
4427 點

Just M...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

Eva 發表於 2017-9-18 23:45
http://forum.hkgolden.com/view.aspx?type=BW&message=6785576

大家唔好點個連結~分分鐘係木馬網~想放毒比大家~小心