AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 米米
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 誰來給我一把手槍   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

Eva 發表於 2017-6-8 23:47
其實呢個又唔可以話錯既  不過好賤

係呀..就係知道佢地咁做並唔係錯, "唔滿意呀? 唔好課LOR"
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
Asaki 發表於 2017-6-8 23:16
你咁講又真係會令人覺得唔好嘅
但係即使跟足TW...直接講好2星期...
我相信都係會有人吵...因為TW係第2個 ...

而家先見到呢層=_=

其實問題唔係鍊金連續搞2周..

你LOOK番我前面截圖睇多次圖內公告
http://forum.agames.hk/forum.php ... &fromuid=287284

台服雖然冇講到鍊金第二個星期會換野,
但係第一個星期出鍊金既公告既時候已經講明鍊金活動係2星期

而港服一開始鍊金活動標題就係 6月1~6月7, 指明係1個星期既活動,   
再係維護開始之後, 中午時段先出【延長及加碼】公告

--
所以有D人就話我係我唔睇台服公告唔知鍊金其實係2星期而且會出新野

咁其實我應該唔係玩緊台服吧?   如果唔係..約戰2呢? RE0呢?

--
就如同EVA所講, 呢個可以/可能係ALTA既推銷方法, 等某D人(e.g.我) 以為鍊金只有1星期而急著係出糧儲齊銀幣 & 冷飯時裝

然後係傻仔以為搞掂之後, 哈! 我驚你地鍊唔切D幣, 延長鍊金活動時間 之餘仲 換走D冷飯等大家再鍊得開心D  係咪好良心? 係咪好福利?

哦, 你地繼續.  我都係走先

Asaki  我只係覺得可惜JA...我FFO入面真係冇乜邊個同我傾得埋...  發表於 2017-6-9 13:51:36

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

Mockingjay 發表於 2017-6-9 11:14
玩下其他game,玩下手遊,出面啲game要幾坑有坑啦,今日抽頂裝,過幾日又再出新頂裝,過幾日又黎限量金鑽級頂裝, ...

我明啊。。。之前一直都係呢種心態,錯過左咪下次嚕,我以前都有同人講過,小小事忍下個代理啦人地都係搵食姐,下次課少啲啦。但原來對某人/事失去信心個感覺又原來唔同。 觸唔觸到你底線原來係兩回事。

對我黎講,打機同時課金係一個package既娛樂,對一隻game失去左課金既心情等於唔想玩既心情,亦都唔係想唱衰ffo叫人唔玩,只係。。。想要把重來槍(ry

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

tino1990 發表於 2017-6-9 13:46
見你2013年開帳號,估你都玩左成4年,作為老玩家,ALTA嘅推銷手法你應該清楚
單單為左呢件小事退GAME,仲要 ...

公測第二日開既公會,公會同期全部人已在頭半年棄哂,個個有時傾計知我仲玩緊都話我傻ಥ_ಥ,對於可惜,其實都只剩可惜了

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點