AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 10136|回復: 66
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 收藏冊出現唔見物品問題   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
樓主

半年冇玩返返黎
收藏冊入面唔見左隻金色幻影戰狼
搵晒咁多隻分身都唔見
而加有鎖定系統,幻影戰狼又不可合成,所以肯定系唔會唔見
我記得之前我都發過post 我系有一隻幻影戰狼系到既..冇可能記錯哪掛?
http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=115818 <--喱個網系我之前個post
但請問去左邊到呢????
仲有 我有一個頭飾之前附左一張3%治既附魔金卡落去
返返黎玩,系收藏冊到拎出黎,個頭飾變左完全未附魔
由於個頭飾之前拎黎pvp用,又染晒色
同埋我有個習慣就系咩時裝都最小會入張藍卡入去
所以基本上系冇可能出現未附魔喱d情況..冇可能記錯哪掛?
喂..點搞啊
1個ac 10個人用   吹咩??
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
10879 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
GM: 咁都比你識破

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

直接e mail alta比較快

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

呢個問題必須回報先處理到的
因為唔方面係呢到問你帳號同角色資料,同埋之後都有可以搵返你跟進,係呢到都好難做到的。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
神域使者 發表於 2017-7-12 11:00
呢個問題必須回報先處理到的
因為唔方面係呢到問你帳號同角色資料,同埋之後都有可以搵返你跟進,係呢到都 ...

好 唔該版主
同埋我今日SD左去哪
不過佢問我D問題有D難答haha
問我最後見到件物品系幾月幾號
只能講系半年前左右

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
10879 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

GM:嘿嘿 這樣就可以不用負責了!!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
親愛的玩家︰

您好,由於閣下提供時間間距太大,搜索範圍太廣,而且閣下於半年間均有登錄情況,我們難以搜索,建議閣下提供更準確時間,以便跟進,謝謝。

若上述問題仍需繼續跟進,請您在回覆時不要刪除信件內容。

如有任何疑問,歡迎再次來信與我們聯絡,謝謝。

Alta Multimedia Limited
《幻想神域》客戶服務部

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
隻絕版幻影戰狼咁就冇左...
仲系比官方回收... OMG

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
隻騎明明就系個系統問題搞到唔見左
但官方就將個責任推返比玩家
話返個玩家唔記得左幾時唔見
咁就當冇事發生?
如果個官方做得好D
咁就唔會唔見啦
乜野叫做我們難以搜索?
而加事實上系唔見左
一定要搜索到先可以比返人?
其實我有一張相可以證明我曾經擁有過隻幻影戰狼
雖然張相入面既幻影戰狼仲系橙色,同埋張相有D難睇
因為比野遮住左.. 下圖紅圈過到

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點

我都已經比左個日子官方
肯定當日有隻金色既幻影戰狼系到架啦
仲搜索D乜野姐?
官方做法其實系米有D問題呢?
好簡單,查返當日我系唔系擁有隻金影幻影戰狼
跟住再查返我目前AC入面系唔系唔見左隻幻影戰狼
冇就比返人啦大佬
洗唔洗咁執著一定要人答出唔見當日既時間啊?
如果隻騎系我親自掉落地我就答到個時間姐大佬啊,但而加唔系啊嘛
幾時唔見?你地官方比我更清楚啦系米?
更何況唔見系因為官方你地系統問題
系唔系應該要負返D責任啊?
放錢系銀行,有日唔見左錢
銀行都要負責任啦..唔通銀行會要你答出幾時唔見咩?
喱D銀行仲清楚過你本人啦系米啊?有晒資料

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

你確定是系統問題?
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
米米 發表於 2017-7-21 12:47
你確定是系統問題?

而加有物品鎖定架姨姨
我半年前冇玩
但喱半年耐唔耐都會上一上
費事個小屋D野又比人回收
咁隻野一直擺系收藏冊到
就算拎出黎都唔會唔見啦好唔好?
知唔知乜野叫做物品鎖定啊?
你意思想話有外人上我AC?
咁張金卡又點解釋啊?
本身入左張3%治量卡入去
最近上返,個頭入面變左"未附魔"
個頭我染晒色,就算唔拎黎打PVP我都會拎去打PVE
最小都入張頭目傷入去囉..
但而加拎返出黎變左"未附魔"wo
咁唔通會系人上我AC抽張卡出黎?
有抽卡系統架咩?最多米搵第2張卡蓋左佢
咁唔系個系統問題會系乜野問題?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
總言之.. 官方若果有心查點會查唔到姐?
個ser官方既..乜野資料佢最清楚啦
如果官方真系查到隻野系我自己掉既
咁我唯有接受,但而加官方有冇查過都系一個問題
根本冇心理

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

認真 你post果張圖真係... 我都忍唔住【詞語過濾】出聲

http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=115818
你隻狗上金都應該係果排既事 自己加油搵cap圖啦..
就咁搵半年又真係膠左d
data係到 係呀 不過「半年」呢個量  「難以」其實都唔可以話佢錯既
database淨係文字資料都可以去到好大 更何況一隻game haha

我自己都好多野擺左係到 懶得整理 因為真係好多
-

我同意證明到你之前有而e+冇左 係可以補番
亦同意叫你up得出係幾耐之前唔見係荒謬
但自己都可以轉個諗法 用自己幾時獲得(比較易估)去證明自己有果樣野  你果個咩頭? 試下由推出日期果排著手

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
Eva 發表於 2017-7-21 13:43
認真 你post果張圖真係... 我都忍唔住【詞語過濾】出聲

講真哪, 其實我真系唔會知道系幾時唔見
半年喱個日子 純粹系因為我對上一次見到系半年前
但我返黎玩前 更系冇半年冇上咁耐啦
但平時上線都系上一上就OFF 唔會開收藏冊睇架嘛
實質幾時唔見 我真系唔知囉-.-邊個會估到突然唔見野架姐
問題系突然唔見野 唔系我問題喎.. 但而加官方將個責任推返比我喎
我一直擺系收藏冊好地地點會唔見呢?
同埋點解我會po過張圖,因為我電腦系得返喱張圖影到隻狗渣嘛
邊個會預計到系唔見喱隻狗唔系其他野姐-_-
坦白講,就算我搵得返我曾經擁有過喱隻騎既圖
官方都唔會就咁比返我囉,官方根本就唔想比返人
系到問埋d問題強人所難既,擺明唔想負責啦
就算我話半年前仲系到,比佢地查到又點?
米又系到問返我幾時唔見..唔知米又系唔理(重點根本系冇可能會知道啊,隻騎系突然系收藏冊消失架)
而個頭過張金卡,其實我冇追究架,SD信去我只講我冇左隻狗咋
因為金卡喱d遲d用錢可以收得返,但隻狗系絕版架嘛

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

鎖左都有得掉地架姐, 你自己話半年冇玩 , 但官方回覆話半年來都有上線記錄, 咁我都係見到提下你
我一開始唔知你邊個, 又冇留意你. 又同你唔熟  
仲叫人姨姨, 你幾歲呀? 如果幼稚園歲數咁我接受既

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
米米 發表於 2017-7-21 20:54
鎖左都有得掉地架姐, 你自己話半年冇玩 , 但官方回覆話半年來都有上線記錄, 咁我都係見到提下你
我一開始唔 ...

鎖左有得掉地? 你掉比我睇下 求直播啊 拉到我點樣都得啊 哈哈! 我包你拉1000次都拉唔到落地啊姨姨
我就系唔知你邊個先有禮貌叫你姨姨.. 你覺得姨姨喱個稱呼好唔禮貌?
我都未叫你阿嬸.. 姨姨擺到明尊稱黎架啦下嘛?
你叫你D親朋戚友點樣叫架咁? 叫你D阿姨做阿嬸啊?阿姑?
同埋一定要幻稚園既先可以叫到你姨姨架?
唔怕同你講啊XD 從輩份上..我3歲過已經有個小朋友叫我叔叔架哪
唔通我又話佢冇禮貌啊? 我今年就23歲, 由我3歲開始比我姪女叫叔叔叫到而加,叫左20年架哪都haha
比面你就叫你姨姨.. 唔比面你叫你阿嬸咋
同埋老老實實,人唔叫你姨姨叫你咩啊唔通?
人叫你姐姐,你好意思認架哪?

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

乜解鎖要密碼? SORRY我唔知你D智商...

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

不過算啦, 你D咁既態度, 有人自願肯幫你都偷笑

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
往事只能回味,謀惡人公會唔係到個半年真係安靜,易頻少左D冇謂粗口,身心舒暢,眼睛健康。

等我估下會唔會係咁

習慣性未穿未用既時裝坐騎通通寄去分身,寄左去又唔記得攞,彈番轉頭,心諗,有30日時間唔攞住,攞下先,咁啱自己走左去,30日夠期,系統咪回收囉。

又某個惡人公會,1個AC10個人用,關係咁Q亂,9成用左附魔轉移轉左去唔記得喇,半年喎,邊咁好記性。
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿