AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 10284|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 收藏冊出現唔見物品問題   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

樓主

你確定是系統問題?
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

鎖左都有得掉地架姐, 你自己話半年冇玩 , 但官方回覆話半年來都有上線記錄, 咁我都係見到提下你
我一開始唔知你邊個, 又冇留意你. 又同你唔熟  
仲叫人姨姨, 你幾歲呀? 如果幼稚園歲數咁我接受既

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

乜解鎖要密碼? SORRY我唔知你D智商...

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

不過算啦, 你D咁既態度, 有人自願肯幫你都偷笑

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

青頭文 發表於 2017-7-22 10:32
往事只能回味,謀惡人公會唔係到個半年真係安靜,易頻少左D冇謂粗口,身心舒暢,眼睛健康。

等我估下會唔 ...

其實金頭治俾人轉移左去自己啲可交易頭飾左俾自己,然後本來個頭飾就會係空白無附魔狀態。

另外鎖定系統係形式上既野,防止唔小心賣左俾npc果類咁解。解鎖方法非常簡單,按一下鎖定旁邊個解鎖,再點一下想解鎖既物件就做到。

如果想拎翻隻坐騎,應該係證明自己半年前大約幾時仲見到隻騎(最後一次見到,你可以提供你上次開post既日期),電郵回報俾alta客服,而唔係係玩家論壇嘈,人地神域使者本身都唔係alta客服,佢最多都係幫手做中間人聯繫官方。

資料俾齊人,客氣少少人地會盡幫。上次有朋友俾人清身掉裝,用一個月時間同官方溝通都盡可能回復翻人物同全部裝備 ,再加上其實alta作為代理,權限其實唔大,一般客服都冇可能可以隨意係database 知道全部野。

要知道社會上仲有一樣叫酌情權,而且就算係普通公司職員,你態度好啲人地都仲可以著手幫你,你口臭人地咪公事公辦囉姨甥仔

叫姐姐都得架,禮尚往來我叫番你做阿契細佬ok

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

其實就係俾朋友爆左ac一時接受唔到,所以認定係系統食左佢。。如果唔係點會一口咬定鎖定坐騎放收藏之後係唔可以拎出黎解鎖再掉?

我而家明點解啲人叫我唔好理哎呀姨甥仔,正常人係比較難同智障溝通到,再反駁落去只會出現更多自暴其短既機會。

岩先仲有新手朋友同我講話有人鬧我,我問係咪淨係識用粗口係咁鬧? 佢話係,你點知 wwwwwww 唉,辛苦哂

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

Eva 發表於 2017-7-22 19:40
笑到停唔到 D LOGIC

仲要繼續曬智商

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

climbd16236 發表於 2017-7-22 21:35
其實我就真係唔明, 人地唔見左野, 又關人地公會事, 又關人地幾多AC事, 人地唔清楚咪響到問神域使者囉, 呀使 ...

因為平時得罪人多

如果好聲好氣求助,你應該見到好多人係會幫手或者提佢可以點做。但呢個人講野前後矛盾,被提醒後就發惡咬人,到後面show出智商乞人憎嘴臉,俾人數係正常。一開始正正常常邊個真係咁得閒踩人一腳?

就如同一開始我唔知佢係邊個,只睇到佢聲稱自己半年冇玩,但cap圖客服話有上線紀錄,即係話有機會係人為,而唔係肯定係系統。但呢點之後就寸嘴,博咩先?係想解決問題定好似平時咁吃飽飯搵人嘈?

後面有人都提到附魔可以轉移,就如同佢本人提到本身至少都藍附魔,但拎出黎乜都冇,即係係可以有人用轉移轉左去。

仲有你地明唔明,爆acc唔一定係求財,可以係報復。見你絕版騎,又得罪人,等我掉左你先,呢種事係能夠發生。就反而話鎖定左既騎冇得係收藏直接掉地,咁咪拎出去背包解鎖再掉嚕? 唔知唔緊要,但唔好拎自己無知當係人地白痴。

仲以為係game係世頻俾好多人拉黑就好威? 好多人都係嫌你煩嫌嘈,而唔係怕你驚你。

唔清楚一啲本身係冇錯,錯在人品。你鍾意蝦人,人地其實都鍾意蝦你。 大家知你專登撩事,以騷擾人為樂,但係鬧黎鬧去都係伯母,笑你傻都仲唔明。如果你真係想解決坐騎問題,咪照直同客服講,唔洗死話係系統錯既。

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

無得救

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

climbd16236 發表於 2017-7-22 21:35
其實我就真係唔明, 人地唔見左野, 又關人地公會事, 又關人地幾多AC事, 人地唔清楚咪響到問神域使者囉, 呀使 ...

明未