AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abch123456
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 收藏冊出現唔見物品問題   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
40 點
樓主
其實我就真係唔明, 人地唔見左野, 又關人地公會事, 又關人地幾多AC事, 人地唔清楚咪響到問神域使者囉, 呀使者哥哥都叫佢搵客服啦, 咁人地都做左, 上黎PO番D圖證明比大家睇,佢有綁定, 有鎖騎掉唔到落地。
點解要咁多假設性想法去評論人地唔見野? 人地唔見野已經心情唔好, 仲響到加油添醋
他日你地自己AC出事, 唔好怪無人幫你地
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
40 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
米米 發表於 2017-7-23 00:17
明未

人地點講,有權無視,只係叫左你一句姨姨, 你就踩人踩到人上心口, 我覺得你咁講仲差囉, 佢叫你一句姨姨可能係有貶意, 但你無限既反駁更係帶來依場爭吵既導火線。你唔鐘意人地叫姨姨, 你可以話SORRY我其實唔係好大,叫我小姐IS OKAY,你一句幼稚園乜乜乜 , 你話人地無禮貌,咁你呢…
唔好話人地無禮貌你先對人無禮貌,依個只係藉口。
仲有,你話佢無好聲好氣求助, SORRY我真係見唔到有邊到唔好聲好氣,佢問神域使者果到態度都良好。
仲有唔明果個係你,從頭到尾你地個個勁多假設,又假設人地共用AC,又假設人地未綁定,又假設人地寄比自己D分身,又假設佢比人爆AC,咁多假設,有冇個假設係有前提條件先?細個讀科學都知,假設前提係有條件架啦。
就憑一句得罪人多,我真係睇唔到呀MAN有幾得罪人,只可以話佢講野直,係D人玻璃心先接受唔到佢直腸直肚,有D野事出未必無因囉。

其他野唔評論了,我只係以事論事。
希望事主可以早日拎番隻絕版坐騎

主打遊戲
幻想神域
EXP
40 點
v3v 發表於 2017-7-25 13:30
冇晒人玩果班咩極光咩亂世名流先有得扮勁姐
依加嚇到玩都唔敢玩棄埋game ...

點解無啦啦我公會都要中槍, 我唔係幾覺亂世名流有人出黎扮勁WOR
不如你講下我公會有咩人扮勁
仲有邊個嚇到唔敢玩棄埋GAME呀, 真係好想知, 我響自己公會都唔知WOR