AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abch123456
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 收藏冊出現唔見物品問題   [複製鏈接]

EXP
136 點
樓主
打機係為自己娛樂 其實有咩人都係甘打架拉 有分別既咩? 游戲世界每一個游戲都有高手 甘吾通個個都吾玩咪 我就吾會拉
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
136 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
其實 我想講 想入下打戰場咪打羅 有隊友既游戲又洗咩甘怕比人打死姐 吾死又點會有進步呢 死左10秒後咪起返身羅 又一條好漢拉 係咪先

EXP
136 點
幻想游戲世界無絕對的強者 只有自愿無限付出的玩家 (你的付出如何 你的裝備也必如何)

EXP
136 點
事實果句 吾好話無玩半年 就算有玩 有時候吾見左物品 都未必第一时間知 不過Alat甘問玩家都係程序既一部分 大約講到時間出黎 都起碼有得搜索下 ps:我都試過吾見幾次野 打上去 Alat都幫到我穏返 時間都係比大約時間 就算係吾小心掉地物品 都可以有得比返你 其實好小向自己到吾知 當伱分身有幾十只都好 細心有查明 都係穩吾到 通常都係吾見左多架拉 綁定左果D就吾洗好懷疑拉 我覺得係基本常識羅

EXP
136 點
oneQ 發表於 2017-7-25 19:44
裝大家都可以有.你地都可以換套PVP裝.一樣大家都可以課金玩.有咩好賴.
又想係自己公會班女到做大哥要型要威 ...

哈 "又想係自己公會班女到做大哥要型要威"依句夠重點

首先要好似Q講甘 千其吾好懶 提高各方面的技術同裝

如果吾係邊有甘多公會人承認你呢 Xd

更吾好話做乜哥乜姐啦 游戲世界都有現實既一面既

EXP
136 點
abch123456 發表於 2017-7-25 15:51
冇錯,打機唔系為左取悅任何人
而系純粹為左娛樂自己
by the way 人點睇我地,我地一向冇所謂 ...

明顯依度始終係游戲世界 黎得都係玩游戲 吾係比外界人去評論自身同性格問題 跟本吾需要理會其他玩家點睇自己 講句難聽D:大家都冇資格去評論自身問題 游戲只評論關于游戲內相關的事情 例如:技術與裝備等等!