AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2980|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[貼圖] [神域周邊第一彈] 25cm 3星亞米 實體figure分享 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
38 點
樓主

小小心得:
連運貨38,800Yen,值唔值依個價,各位自己同荷包君商量。
對我黎講,我買既唔止係一個figure,而係對「幻想神域」營運至今4年間既回憶。
終有一日神域會停止營運,至少到時我望住隻figure,我都仲可以諗番起神域喺依幾年帶俾我既樂趣。

題外話:
幾時到我老婆貂蟬出figure?

港服玩家「青色」字。

不是清色。
不是情色。
也不是藍色。
更不是黑色!

我是青色。貂蟬我老婆。
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
2千7HKD

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

七級帝王會員

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

唔知係你影相部機問題定係呢件實體問題抑或FIGURE既野本身就係咁
就咁睇落表面好粗糙 係某幾張放大特寫睇到有咁既FEEL
尤其係E張

根本係恐怖谷理論

以一個3D黎講 有層次 都還算可以
但D相睇落 塊面到(其實得番對眼) 係好似就咁係表面上畫落去咁 姐係2D既表現黎

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

七級帝王會員

EXP
4427 點

3隻比例質素差好遠... 價錢都差好遠...
https://www.rinkak.com/jp/shop/xlegendgames

根據價錢高低分別係15CM 20CM 25CM版本
上面果行貴些少係 台座名入れVER.
大概係有得幫你刻埋字既意思
台座への名入れ文言は商品購入後に、カートID・購入日時・商品名・記入したい英数字8文字以内を
ページ右下の「rinkakへのご意見」よりお送りください。

WARNING
唔記得係邊到聽番黎 呢隻figure聽講係3D打印產物 值唔值呢個價就見仁見智

Just M...

主打遊戲
幻想神域
EXP
54 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章

用粉為材料果隻,出面印都差不多價錢,都個人點睇

主打遊戲
幻想神域
EXP
97 點

在線勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 日誌勳章

路過...