AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2919|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[其他] 哇 家陣搶錢呀? [複製鏈接]

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

樓主

之前活動野都係幾金換一次 高檔D既野就幾十金
家陣玩個活動抽唔到換個獎都要成千金 你唔好去搶  都痴【詞語過濾】線
早排新章又係 勁得果雞碎咁多但貴成3倍 (以前出新章11跑上14跑 多3% 貴得果2G 今次貴成3倍 多得果2%)
你估家陣個個都係o星光o日日攬住個72lv ac開分身打日輪山穴叫享受緊ffo咩

無課窮【詞語過濾】冇金冇資格享受物價已經夠抵玩啦 連活動都無底深譚  邊有錢呀【詞語過濾】 【詞語過濾】

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
呢家多左咁Q多副本畀你打,你就日日企係到掛機,你以為D金幣會由個天跌落你個人到?玩左幾年仲係咁就死得啦。拿,不如咁,所謂冇眼屎乾淨肓,直接砍人del game 算數,好冇?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
311 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

你身上無金就唔好話D野貴啦~唔好話你自己廢唔識搵金~玩得咁辛苦不如DEL GAME啦~低能仔一個~又要叫苦~又要玩~不如隻GAME改晒1金比你一條友玩晒好唔好呀~白痴的

EXP
733 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

WA, 換左咁多, 開心死LA