AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2985|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 惡性循環,希望能被正視 [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
277 點
樓主

天空之塔;
本人臨床實驗半年在天空之塔,
個出寶機會真係真係太低,
gm 你可以整50個box 出黎自己打爆佢睇下出左d 咩
但係玩家一星期只有1~2個打box 機會
希望差唔多=0
已經去到冇人再想參與,
天幻 唔夠10人係打
40層上次得5個人

冇神點冇寶物
會唔會考慮改少一d 要多人去過既層數?
加返一d 出寶機會等等?
e.g.38層 36層 31層 呢d  
我明白呢個只係香港server 問題

而家係想打既人打唔到 因為唔夠人 ,38f 問題極嚴重
想要某一件寶物既人打半年都出唔到
唔係吹 我自己每星期都開幾隻人去打
已經半年以上

星期5  40f 嚴重缺人 加上要先打星期6日 更加難搵支援
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
天空塔的意見已經有向原廠反映的,也已經考慮中的。

主打遊戲
幻想神域
EXP
36 點
    去aurakingdom私服玩過幾日,人地私服做得真係比傳奇符合玩家想法多得多。
    主線一樣冇刪減,副本CD變1個鐘一次,掉落次數*2.升級要既經驗多到嚇死人。
    幻境一樣,天塔1次塔1~40直落,一日好似3次定4次,奇怪既系,一日合起身有10幾個公開組,工會組一次幾組到10組,天塔有地獄模式,冇打過,聽講系招待雙倍同埋跌天譴圖紙
    角色C欄頁面,除開裝備欄同生產欄外,另外有第二第三裝備欄,如果打PVP唔使次次換裝甘麻煩,直接成套換
    既然系私服嘛,福利梗系多。招待強化1000幾~3000幾/10張,元氣等比,大部分物品都有得賣,煉金同限時D野多好多,源神時裝寵物坐騎都有,最緊要系可以每個禮拜換一次,次次新鮮。

講甘多,主要系想吐槽傳奇真係用心做源神,用腦做時裝,用屁股做策劃。除佐抽抽抽已經冇有效既吸金手段,除佐每個禮拜各種姿勢既消費活動就得D換湯唔換藥既每週活動,一個以時裝外觀做賣點既遊戲想整套裝備真係整死人,特別港服呢D鬼到7甘既,想買野都冇人賣,

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
277 點
秦琇 發表於 2017-10-25 12:14
去aurakingdom私服玩過幾日,人地私服做得真係比傳奇符合玩家想法多得多。
    主線一樣冇刪減,副本CD ...

有感而發
鍊金見到D朋友玩成萬蚊都出唔到想要既野
其實都已經冇咩可以講   
成個鍊金LIST得個大獎有吸引力
一唔中就=垃圾
如果唔中A有個B, 都會有D試試運氣, 唔會咩都冇既感覺=.=類似補底

但係而家鍊金...
一係大獎  一係垃圾

當然唔會保證自己中到大獎

結論係鍊金?  玩唔過!

但係好難話係ALTA問題
買唔中6合彩又唔可以同馬會講難中

合理既先會係到出聲
佢地有錢佢地唔會CARE呢一萬蚊
不過係普通玩家眼中
過500蚊不去食左佢算

太難出   跟本冇咩希望

主打遊戲
幻想神域
EXP
357 點
秦琇 發表於 2017-10-25 12:14
    主線一樣冇刪減,副本CD ...

呢行真係好buy你

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

幾時有人出黎講傳奇唔洗搵食阿?

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
277 點
尋日打到39層 中間隻王要打400hit 先爆盾
10秒打唔爆盾又重置
中間人數好似有5個人
卡了王
400層/10s/5人
一秒時間要打8下???