AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3202|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 點解個鍊金 唔可以同聖誕活動同一個時間出?? [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1877 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

樓主

其實個鍊金係咪得罪左你 !
我明白台版係想推源神

但最唔明點解D活動唔可以一次過出 定係想直接SKIP左個鍊金佢呢!?

改鍊金就聖誕野但最後都係聖誕前未出齊
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
留名等睇商業考量

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
40 點
商業考量咪就係鍊金同聖誕時裝坐騎唔夠源神咁好賺lo

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
都唔係咩商業考量
簡單一個道理
將人地2個星期嘅搵錢野同1個星期出....
咁之後果個星期出咩?

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

彩虹鍊金新品上架「武器‧伊登永生法杖」、「頭飾‧魔翅玫瑰皇冠」、「頭飾‧聖羽玫瑰皇冠」、「頭飾‧玫瑰皇冠」、「武器‧伊登法杖」、「啟源之鑰兌換券」。
IV.彩虹鍊金復刻上架「白櫻‧俏萌柴犬」、「巴哈姆特的誓約之證」、「亞緹米絲的輝月紋章」、「亮橘‧元氣果子鼠」。

I.彩虹鍊金新品上架「珍愛堤爾寶盒」、「比比斯雪橇」,「珍愛堤爾寶盒」開啟後可同時獲得「堤爾的啟源之鑰」、「聖誕堤爾的啟源之鑰」。
II.彩虹鍊金復刻上架「煙花‧壽司貓師傅」、「海洋風格浴缸」、「手染頭飾‧緞帶小圓帽」、「手染頭飾‧麋鹿紳士帽」、「手染服飾‧甜美耶誕小洋裝(女)」、「手染服飾‧毛領耶誕套裝(男)」、「背飾‧天叢雲雷鳴飛翼」、「背飾‧天叢雲脈衝飛翼」。

留名睇點兜

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
40 點
Asaki 發表於 2017-12-20 23:06
都唔係咩商業考量
簡單一個道理

人地台版今個星期出芬里爾+彩虹鍊金啊
港澳版淨係出左芬里爾咋
個彩虹鍊金又可以頂多一星期更新啦 除非佢又取消㗎姐
同埋佢聖誕時裝同坐騎都未出啦 反正都趕唔到聖誕 分拆出咪又可以捱多2星期lo 反正而家商城更新都唔跟㗎台版啦 佢鍾意點改咪點改都得㗎啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
40 點
不過睇佢而家個樣 可能星期五/六出個聖誕鍊金啦 上次個鍊金可以當冇左㗎啦
當慳返筆唔洗鍊金算啦

EXP
733 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

港想怎樣就怎樣, 一直是這樣

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1877 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

Asaki 發表於 2017-12-20 23:06
都唔係咩商業考量
簡單一個道理

你咁有生意頭腦

咁一樣野D人唔BUY 就點都唔會BUY

我就唔會課果2隻源神

2星期既搵錢野 出幾多個星期都唔會搵到錢

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
277 點
handsomechu 發表於 2017-12-21 13:31
港想怎樣就怎樣, 一直是這樣

handsome豬

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2337 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

.....HAND SOME豬