AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4359|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[官方] #國王的新衣 送你《童話》USB小檯橙   [複製鏈接]

主打遊戲
童話
EXP
28 點
樓主
印象好深既係‘減肥中的國王’….記得當年為左服侍國王跑東跑西又上遺跡打料。仲要打波里XD...

到今時今日我都記得上23條路點行,係13/F同14/F要不定穿梭。入面仲有好多奸商NPC,比好多$加小小血,有次行曬各層D角落,發現童話都放左好多心機係好多裝飾到。試過見石柱就摸,上面寫住‘重見天日’都照摸,根住飛番出門口  XD。上到20/F行去左手邊開寶箱趺左去卡拉斯出區/無左50%血。

好啦。。我已經換左個2轉造型,帶埋花,糖。我要約定同小編你一齊挑戰23層然後一齊說出魔王名字,再一齊睇魔王變身變喵喵。如果我開到核心我送比你XD….

送上一張國王合照
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

淺倉藍  恭喜你得到USB小檯橙,請PM小編領獎。  發表於 2020-12-22 15:42:35
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
童話
EXP
28 點
AHEA 發表於 2020-12-23 20:50
中獎嘅朋友 可唔可以post張小檯"橙"嘅相上嚟
好想睇下係點嘅
(btw 係橙定係燈? XDD) ...

呆望左好耐,好柔和好舒服。