AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 8034|回復: 38
打印 上一主題 下一主題

12月主打星 - 『迎接幸福滿載的聖誕節』  關閉 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

樓主
今次12月主打星分為2個活動 :

帶來幸福的雪花球

玩家們聽過雪花球的傳說嗎?當你抬頭仰望天空時,偶爾會看見一顆乒乓球大小的白色毛球物體,據說這是天使翅膀的毛球,可以為人們帶來幸福。聖誕天使想讓百色界的人們,也都能有個幸福的聖誕節,於是將自己身上雪花球化成一片片的碎片,並藏在雪精身上,只要玩家能收集到50個雪花球碎片,將有機會獲得雪花球喔!

● 活動時間:2008年12月17日(三)維護後至2009年1月14日(三)維護前止 (注意,依個係台曙既開放時間)
● 活動伺服器:全伺服器

閃耀元旦新氣象

觀看精彩的表演和璀璨的煙火,已成了元旦新年的全民活動,今年曙光也準備了各式各樣的煙火,要讓玩家也能夠在遊戲中享受一個快樂充實的跨年夜,玩家們可千萬不要錯過這個難得和戰友一同樂的好機會喔!
Step1:於朝陽城南城區找煙火商人(座標:X88,Y314)。
Step2:點選【購買煙火禮盒】的選項開啟商店,就能購買「元旦煙火禮盒」,並有機會抽得最新型的絢麗煙火。

● 活動時間:2008年12月17日(三)維護後至2009年1月14日(三)維護前止 (注意,依個係台曙既開放時間)
● 活動伺服器:全伺服器

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
今次終於有新野玩下啦...套聖誕裝個人認為好正...
而且仲有支杖...支杖好得意...不過唔知套裝係永久定限時呢?
如果係永久的話就好了....
仲有D雪花同煙火...爆靚!!仲靚過過往果D唔知乜乜沖天炮呀,銀花果D...
今次活動一開我一定連LV都唔升,走去做個「帶來幸福的雪花球」活動先!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
台曙12月主打星 - 『迎接幸福滿載的聖誕節』活動連結 :

http://hbo.x-legend.com.tw/star/index.htm

P.S依個主題會高亮至1月1號

心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

七級帝王會員

o0樂天0o/卍絕影卍

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
4363 點

瑪瑙石勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 在線勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章

wo
正ar
已有 1 人評分EXP 收起 理由
lamxdxd -5 9) 發表主題或回覆文章最少要五個中文或英 ...

總評分: EXP -5   查看全部評分

EXP
107 點
好野黎!!
lamxdxd -5 9) 發表主題或回覆文章最少要五個中文或英 ...

EXP
468 點
請問11月主打星去左邊=0=?

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-11-29 15:27 發表

11月主打星我都搵過台曙官網...果陣我日日上台曙官網睇
但係都唔見佢出11月主打星
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
434 點
d雪精係邊度?
曙光名:tonyII

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 tonyruntony 於 2008-11-29 16:03 發表
d雪精係邊度?

台曙未開放活動,所以未出詳細資料
如果開放左活動+出埋詳細資料我post出黎比你地睇,ok?
心......好甜

相7....很甜很溫暖

六級天王會員

自由を求める人は永遠に後悔する ...

EXP
2794 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

枝野好令- -
我一定要打到全套!!

EXP
883 點
原帖由 tonyruntony 於 29-11-2008 16:03 發表
d雪精係邊度?

我估系星末/雪轉a_a...

EXP
120 點
支野係唔係會好令呢.好期待:loveliness:

EXP
80 點
嘩......咁靚 我一定要拎好好好好多

EXP
80 點
我想問  聖誕裝 點拎
lamxdxd -5 連回,請善用編輯功能。

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

好正丫><"

好想要個個杖._.

可惜  個到有件哈雷  家陣香港  少到乜咁==
本人專用SD名片

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

原帖由 lamxdxd 於 2008-11-29 15:56 發表

11月主打星我都搵過台曙官網...果陣我日日上台曙官網睇
但係都唔見佢出11月主打星

我按過==

係台官 遊戲密技特搜專區

呢到  入左去   左邊個到==   有個11月  kick左入去 load唔到個網= =
lamxdxd -5 連回,請善用編輯功能

本人專用SD名片

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 我玩曬 於 2008-11-29 18:58 發表

我按過==

係台官 遊戲密技特搜專區

呢到  入左去   左邊個到==   有個11月  kick左入去 load唔到個網= =

佢果度有個連結但係都唔代表真係有..
而且我10月尾至依加我都係日日上去睇...見到既都只有10月主打星
係今日先轉左12月主打星

同埋你真係見到既...你可以講下11月主打星既內容係點樣
同埋你都係今日先上去按先按到有11月主打星個連結..係咪?
仲有你連回左

心......好甜

相7....很甜很溫暖

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

原帖由 lamxdxd 於 2008-11-29 19:09 發表

佢果度有個連結但係都唔代表真係有..
而且我10月尾至依加我都係日日上去睇...見到既都只有10月主打星
係今日先轉左12月主打星

同埋你真係見到既...你可以講下11月主打星既內容係點樣
同埋你都係今日先上去按先按到 ...

個陣我冇睇清你個個回覆  會睇少左d野== 所以連回左
我ge意思係個到有個個連結 唔係一定有..
本人專用SD名片

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
到時裝番曙光玩下先-V-
不過完左我又刪-V-
囧頭

EXP
2767 點
曙光終於吾用番上一年既裝la:yeah:

雪花球吾係g咩來既咩??感覺上應該係用某d冇用既心心一樣...:em800_11:

PS:比起上面戈d野....我見到左2.0經:em800_11: 吾g港版有冇呢?:em800_35:
一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻
我依然在享受一個人的快樂。

六級天王會員

自由を求める人は永遠に後悔する ...

EXP
2794 點

2.0wo~馬騮識做la:em800_35:

EXP
391 點
原帖由 *緋雪夜* 於 2008-11-29 15:27 發表

=======嚴禁在此提及其他論壇名稱及網址=======

lamxdxd -5 嚴禁在此提及其他論壇名稱及網址 ...