AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: =﹏Cool冰
打印 上一主題 下一主題

3個法系,邊個最好? [複製鏈接]

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
樓主
原帖由 叛逆~迪倫 於 2009-2-27 22:42 發表
治88左 有生命lv4可以話係無敵 冇左招野 岩岩又回番 又可以出過 +上招神聖lv4 d魔會屈爆 打戰好串
幻c 82左招 82技 都ok屈 係天女出面開 入天女 可以話清場了@@ +上幻85左招 重力lv4 屈到爆
法打法 幻c可以話係玩晒 ...

NO= =賊  亂舞...有生命都頂吾到!!!
幻C= =開邪界  魔盾可以擋- -''
其實  個個職都有大家凸別之處~~
所以都係睇自己中意玩咩架姐-3-

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
原帖由 叛逆~迪倫 於 2009-2-28 14:36 發表
治 有樣野叫聖光盾....... 同埋我有法子lag住個聖盾永遠0秒 如果唔過傳點同唔變身 個聖盾係唔會消失@@ 咁請問 頂唔頂到亂舞

比你開到聖盾  你生完命  佢封你魔
再毒你 你都死啦- -
要打EC  大把方法

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥