AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 芝士小迪
打印 上一主題 下一主題

最愛的飛行法寶~~~  關閉 [複製鏈接]

EXP
468 點
原帖由 段天 於 2009-3-26 19:18 發表
曲奇兄   注定mvp 得4LV 甘就做左mvp
有咩感想?? 
那我覺得mvp就真係幾易做啦 4LV!!!!都做到 真係好低囉!!!
其次 你唔係話同注定斗做mvp架咩 琴日去左邊- -?? 

呢件事令我明白mvp飛武真係幾好騎 比低LV! ...

哈哈~人地交易區賣acc個度明明自己得85 佢都話86lv啦:P
唉~佢打d75lv都會有戰功架~冇計啦~佢個程度仲係得8字頭~真係可悲~
仲有=V=佢地要有人陪先敢打團戰@0@或者等到守方冇乜人個時先會上下水:time:
(P.S我鐘意50+3哈雷=V=我冇離題架)
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
784 點
I agreed that your view I thought mvp flies Wu Zhenxi not wrong present 80 about object too that not to have what interest I to use English to split out Lebanon obviously now cloudy tight some west   These are the spoken language method chicken intestines:lol
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
1018 點
龍舟好樣衰呀
我鍾意雪花

EXP
62 點
我中意小船.^^
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
godzilla -5 -5 嚴禁推舊post,最後回覆日期計算,超過5天沒人 ...

總評分: EXP -5  金幣 -5   查看全部評分

EXP
23 點
受到警告 45
點解冇毛毛ge?????我鐘意毛毛~~~~
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
godzilla -5 -5 嚴禁推舊post,最後回覆日期計算,超過5天沒人 ...

總評分: EXP -5  金幣 -5   查看全部評分

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
229 點

在線勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 用戶勳章 儲蓄勳章

我最鐘意哈雷 ~ 小船