AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3554|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

我想問-__-...快d入啦! [複製鏈接]

EXP
883 點
樓主
我想問Windows 7玩唔玩到曙光0_o?
因為用唔到迅雷-,-
一down bt就hang...
down唔到BT同exe= =

如果po錯...幫我移番正-.-...

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
145 點
你今想玩就去整返個Window XP啦 又唔貴  我睇po應該就無錯  大多數係個作業系統唔支援  又或者中左毒

七級帝王會員

☆Prince★}+}|電腦王子

EXP
6040 點

友誼之星勳章

回覆 樓主 lam101aa 的帖子

window7係新出,依家免費比人用係因為想比d人回報window7有咩bug!一回報左!官方就會改!改到差唔多冇咩bug,就會賣出黎,之後所有人用window7都要比錢

所以如果玩唔到!咁依家都係正常!等到window7正式版(即係要比錢)出左!就一定玩到!

EXP
883 點
原帖由 dlalden 於 11-2-2009 19:20 發表
window7係新出,依家免費比人用係因為想比d人回報window7有咩bug!一回報左!官方就會改!改到差唔多冇咩bug,就會賣出黎,之後所有人用window7都要比錢

所以如果玩唔到!咁依家都係正常!等到window7正式版(即係要比錢)出左!就一定玩 ...

sorry,我個win7系7000beta破解版...
系破解左= =...
唔通我唔用咩...

七級帝王會員

EXP
6040 點

友誼之星勳章

回覆 4樓 lam101aa 的帖子

破解又點?破解只係冇試用限期!但功能都唔會有改!只有Window7正式版出左就一定得!

EXP
883 點
原帖由 dlalden 於 12-2-2009 22:28 發表
破解又點?破解只係冇試用限期!但功能都唔會有改!只有Window7正式版出左就一定得!

唔系wo-.-好多功能wo
少部份功能同vista一樣...
不過系英文-.-
不過都想正式版快d出...

七級帝王會員

EXP
6040 點

友誼之星勳章

回覆 6樓 lam101aa 的帖子

功能就算真係改左d!但d bug都會有!等正式版啦;P ;P