AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2544|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

GM系抓外挂定系抓汁野。。 [複製鏈接]

EXP
16 點
樓主
我系兵临城下既o花少奶o 4月5日个acc无拉拉比gm封埋,话我洗左外挂。依家我有点野5系好明。。GM系点抓外挂ga,做咩无洗外挂都会查,系5系你地无程序能够测试到d人洗冇洗外挂。
我on住6个acc 4个摆摊 1个刷紧怪 另一个系o花少奶o 果时我训紧,fd玩紧o花少奶o汁紧野。等我起身听fd话个花少奶acc比封埋,但我部脑都下过外挂,点洗外挂。仲有我会5会on住个1转164既acc去开外挂咩?打了几次电话比客服,客服话要e-mail佢地,我发左e-mail3日都未见有回信。我真系5明征途代理商系点做野ga...:@
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

七級帝王會員

☆Prince★}+}|電腦王子

EXP
6040 點

友誼之星勳章

GM問你問題如果你唔答就當你有外掛!!其它野我都唔知

EXP
16 點
...甘既话都无野讲啦=.=挂机都会有危险了。。。5系计我地有冇洗外挂,反外挂程序都5识整:L

EXP
8 點
唉.....唔知點解我d分身冇曬.....其中仲有一個係我幫fd玩ga:L 都冇埋...

EXP
515 點
你執緊野:) 代表你都有人係到啦....實應到GM ga

EXP
629 點
原帖由 Him 於 2008-4-9 11:17 發表
你執緊野:) 代表你都有人係到啦....實應到GM ga

同意你既講法:victory:

EXP
2 點
GM 白痴 吃塞米嘎!!!你睇宋国 叫九龙英雄个只挂佬帮!!!甘明显系外挂!!同卖game钱
甘明显  打电话去去客服! send 佐切图!!个恶少爷 一样继续卖!!! 继续挂!!
次次打电话去 就话乜乜系统检测到!!! 5该 GM  你亲自去睇下啦 明眼一眼就睇出来啦!! d 野一跌落地 即刻5见  你试下比我睇下 GM 大人!!!讲起都把几火!!