AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 小小杯麵
打印 上一主題 下一主題

小小心聲: 唔好咁多exp x2 [複製鏈接]

EXP
652 點
原帖由 小小杯麵 於 2008-4-19 03:06 發表

新ser 一定多人玩架,D人一走入去升,競爭條件平均,個個咁高咁大...

但一路升落去實有高有低格...

再加上佢每月2次exp x2..D人個個升哂天...真係新手望塵莫及..

我依家所知,免費ser 而又佔全ser 廿大一席位之人.. ...

基本上只要新手俾$4xx-5xx到ge hkd落童話到ge,爆升好容易姐(注:錢可以解決ge問題都唔係問題kaka)
......................................地球侵略者..........
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
2 點
完全同意小小杯麵既講法~
我令遠唔要咁高LV~
我想要返以前大家升史洞既feel啊~
玩GAME都想同外面D玩家玩得開心姐~
高LV都末必開心~升到咁上下~大家就明白嫁喇~
大家玩GAME都想玩隻多人玩既GAME姐~都希望多D新玩家玩~

EXP
73 點
原帖由 嘉明仔 於 21-4-2008 21:06 發表
完全同意小小杯麵既講法~
我令遠唔要咁高LV~
我想要返以前大家升史洞既feel啊~
玩GAME都想同外面D玩家玩得開心姐~
高LV都末必開心~升到咁上下~大家就明白嫁喇~
大家玩GAME都想玩隻多人玩既GAME姐~都希望多D新玩家玩~ ...

:'( 終於有人明白我想講乜....

但依家官方唔搞都搞左咁多exp x2..有得返轉頭咩??

衷心希望多D新手加入la..

新手們亦要注意禮儀...唔好一開始識人就叫帶升同借乜借物...

多講野多溝通.....
瑪琳道夫雜役 l名.
,醜小鴨130lv闇C...

EXP
652 點
童話入面其實有一少部分ge人係(英文人),姐係唔識打中文果d呢,因為唔識打中文而識唔到朋友,仲要唔識打中文而俾人串,話,冇人帶佢地升lv........好慘ga,有d新手又係唔識打中文,所以冇人理佢,又單升唔到,有d新手就咁放棄左童話了....kaka
......................................地球侵略者..........

EXP
73 點
原帖由 Siu影 於 25-4-2008 16:30 發表
童話入面其實有一少部分ge人係(英文人),姐係唔識打中文果d呢,因為唔識打中文而識唔到朋友,仲要唔識打中文而俾人串,話,冇人帶佢地升lv........好慘ga,有d新手又係唔識打中文,所以冇人理佢,又單升唔到,有d新手就咁放棄 ...

咁為玩童話,唔識打字,亦可用電話姐....始終溝通好緊要

p/s:致板主,新板已少post,再下下罰 下下刪post..咁做個板好難做得起...

你亦知童話已有5年,亦會有好多固定人流討論區.要吸引人在此發言

有一定客底 一定人流 才慢慢罰吧..1句半句閒話就刪post..未免...

.希望板主明白,如有冒犯,對不起,請諒..
瑪琳道夫雜役 l名.

EXP
6727 點
溫馨提示:

每個版都有版規,希望會員尊重版規,對於初犯會員我們會刪帖處理,再犯者會考慮扣分,如屢勸不聽再犯者,會考慮禁言或禁訪,為了對守規會員公平,我們不會容許違規會員搞亂版內秩序,如要聊天請利用PM功能,私人事請不要在版內發帖,離題視作呃post論,敬請遵守版規,多謝合作。

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。

EXP
73 點
原帖由 godzilla 於 27-4-2008 03:17 發表
溫馨提示:

每個版都有版規,希望會員尊重版規,對於初犯會員我們會刪帖處理,再犯者會考慮扣分,如屢勸不聽再犯者,會考慮禁言或禁訪,為了對守規會員公平,我們不會容許違規會員搞亂版內秩序,如要聊天請利用PM功能,私人事請不要在版內 ...

聊天都係講童話野,(板員話玩童話唔識打字好吃虧...之後閒言2句,亦係童話既事..咁就刪post..)

唔係講第二隻game..亦不是講街市買送,我依家唔係想同你拗...你係板主中意扣就扣..

但你咁做對呢個板有幫助ma??

只係予人楂住雞毛當令箭之感..

沒有人在此留言..板主又如何???自己回自己post??

alta老闆還叫我們帶多些人來發post..但一句半句閒話已刪post..點會有人來??

與其係幾個post挑錯處去比你罰來顯示你大能..不如想想辦法吸引多些人來.

鼔勵多些人來發言係正經....

仲有.你要講板規我地都識字,但唔知咩定義來界定聊天..

(根本你同我依家都唔算講童話野la..你唔pm???)

唉!難怪此板如此人流....
瑪琳道夫雜役 l名.

EXP
87 點
版主只希望提醒帖文內容盡量切合主題,並無刻意規限會員發帖之意。敬請會員理解。若有任何問題,可利用PM功能與版主或管理員溝通。

EXP
652 點
55,e+睇下族板先

EXP
601 點
打錯未,係同意,唔係如意:L

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
1674 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

其實...咁多雙經要黎做咩 雙經雙經 雙到我都唔想玩童話啦 依家好d 出返個萬聖節活動 佢今次再出雙經既話 我真係死俾佢睇 - -

EXP
575 點
其實我都想講下-____-"
我係童話玩左3年.......(大約)
第1年-唔知點玩升唔到!!
第2年-加左一個有帶升既家族...升左唔小lv
2年半-60幾lv之後好多雙經...不過我既技...都係得果30幾....
第3年-個人係好高lv...不過人地仲高...仲有我技好低lv...人地d技好正常!!
搞到我驚左雙經=__=....個個月都有雙經...:o
真係唔知升技好定升lv好-___-(升lv要錢,升技都一樣)
咁多雙經...搞到d物品跌曬價...整到我個倉爆左(大量放唔出/以經唔直錢既物品)
童話最衰係雙經比人升完先出豆....都唔知佢想點=___=
想買又要錢....唔買又好高lv.....
轉生又係1下秒曬d怪-__-so...唔太好玩

EXP
37 點
係係~~~~~~~~~~~~~~~~