AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abc2004181
打印 上一主題 下一主題

一粒字故仔接龍 [複製鏈接]

EXP
57 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
539 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁無

六級天王會員

天下無難事,只怕有心人 ...

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁無左:em800_52: :em800_52: :em800_52:

EXP
575 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁無左個

EXP
412 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁無左個硬

EXP
539 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼

EXP
575 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁

EXP
389 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都

EXP
2153 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好

EXP
575 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,

EXP
539 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但

EXP
575 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係

EXP
539 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼 咁都好既,但係點

EXP
575 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼 咁都好既,但係點樣

EXP
539 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼 咁都好既,但係點樣都

EXP
575 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼 咁都好既,但係點樣都係

EXP
154 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼 咁都好既,但係點樣都係唔
光與影  晝與夜  潺潺流光的輪替
男與女  生與死  愛情天平的兩端
天堂  地獄  我遙望著你  無法碰觸
如此生死纏綿  卻又  永不交集

EXP
575 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼 咁都好既,但係點樣都係唔好

EXP
1746 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼 咁都好既,但係點樣都係唔好既

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼 咁都好既,但係點樣都係唔好既,所
囧頭