AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abc2004181
打印 上一主題 下一主題

一粒字故仔接龍 [複製鏈接]

六級天王會員

天下無難事,只怕有心人 ...

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到

六級天王會員

EXP
2877 點
:em800_52: 我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人所在

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人所在地下

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人所在地下呢所

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人所在地下呢所以後

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人所在地下呢所以後面皮

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人所在地下呢所以後面皮皮厚

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人所在地下呢所以後面皮皮厚得左

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人所在地下呢所以後面皮皮厚得左啦左

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人所在地下呢所以後面皮皮厚得左啦左人人

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人所在地下呢所以後面皮皮厚得左啦左人人..人物

六級天王會員

EXP
2877 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人所在地下呢所以後面皮皮厚得左啦左人人..人物都在