AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abc2004181
打印 上一主題 下一主題

一粒字故仔接龍 [複製鏈接]

EXP
539 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,嘩!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼 咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
539 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真

EXP
539 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂

EXP
539 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人所在地下呢所以後面皮皮厚得左啦左人人..人物都在某處的地方便,比你了.你含有茵呀!咦

EXP
539 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人所在地下呢所以後面皮皮厚得左啦左人人..人物都在某處的地方便,比你了.你含有茵呀!咦你豬仔粒仔細左好

EXP
539 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人所在地下呢所以後面皮皮厚得左啦左人人..人物都在某處的地方便,比你了.你含有茵呀!咦你豬仔粒仔細左好多左好的呀,聽過你成日食屎當飯啦
搞緊咩野呀,點呀小

EXP
539 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話". 比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人所在地下呢所以後面皮皮厚得左啦左人人..人物都在某處的地方便,比你了.你含有茵呀!咦你豬仔粒仔細左好多左好的呀,聽過你成日食屎當飯啦
搞緊咩野呀,
點呀小你老ma嘴,個人又樣贱,係好錯過囉,感到係因為你個腦有問題又岸尻!你話**詞語過濾**,所在屋企果度做乜野個地下會咁嫁,唉,邊個甘曳鬼,搞到隻小強死唔到,真係甘好運咩.強哥,笑人精,好鬼底,褲穿上,卡左呀~你就食飯

EXP
539 點
搞緊咩野呀,
點呀小你老ma嘴,個人又樣贱,係好錯過囉,感到係因為你個腦有問題又岸尻!你話**詞語過濾**,所在屋企果度做乜野個地下會咁嫁,唉,邊個甘曳鬼,搞到隻小強死唔到,真係甘好運咩.強哥,笑人精,好鬼底,褲穿上,卡左呀~你就食飯,上教堂朝早,不過都係冇祈人地去意思打人架lo,跟佢就坐鬼仔個大佬身體度打起身囉。

EXP
539 點
我好吾倨所以就發嬲真係想打自己,老師又鬧我叫我今日留堂,呀媽咪快手打左個電"話".比老公:喂老公,我地個仔好曳呀爸快啲幫手叫人尼打佢啦,我頂唔順啦,譁!死得啦!我今晚上電腦就輕左!勁,無左個硬殼咁都好既,但係點樣都係唔好既,所謂人類係過住都市嘅生活就好的.我好唔靚,所以殺咗一個人物,佢好樣衰,真係頂你好煩呀!所以呢打死咗我在尿尿濕左右所以呢到就到左面就去左邊啦到左一個人所在地下呢所以後面皮皮厚得左啦左人人..人物都在某處的地方便,比你了.你含有茵呀!咦你豬仔粒仔細左好多左好的呀,聽過你成日食屎當飯啦搞緊咩野呀,點呀小你老ma嘴,個人又樣贱,係好錯過囉,感到係因為你個腦有問題又岸尻!你話**詞語過濾**,所在屋企果度做乜野個地下會咁嫁,唉,邊個甘曳鬼,搞到隻小強死唔到,真係甘好運咩.強哥,笑人精,好鬼底,褲穿上,卡左呀~你就食飯,上教堂朝早,不過都係冇祈人地去意思打人架lo,跟佢就坐鬼仔個大佬身體度打起身囉。跟住就死左在...呢度唔係比卡超人類比朋友好人妖你跟住佢就死左右係佢咩野黎嫁?唔係個殺人王咩?唔知呀!