AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1323|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

~57lv寵"平""靚""正"選舉~  關閉 [複製鏈接]

EXP
102 點
樓主
~57lv寵"平""靚""正"選舉~
大家心目中"平""靚""正"ga57lv寵係咩呢
投下你神聖ga一票啦!!!

多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 32 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1746 點
乜e家57寵得感小炸咩...?
感個d咩小鳥...魔蛋去左邊
同埋有57新寵 wo..
我會投小鳥+3
因為第1.冇大技 易升lv 唔會引被動怪(主動怪除外)
第2.眾人問(感魔蛋都得啦)答:小鳥有廢血術 又有 影縫 可以定怪 or定人 d技好過魔蛋
第3.價錢平 大約廿零萬-最貴都係70萬 比起好多寵都平好多
如果..."你係話打王/天女同人一打一而又可以放寵的話 就用月0兒 有破防 有定身 唔錯的
天女玩既寵...我覺得57大毒南瓜 赤月小思唔錯
大毒南瓜 有大毒 -120
小思合左a卡 就有勁技 至於咩勁技 我唔方便講 有意自己上台網check
個招好好玩a_a

EXP
538 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 心霜乂碎 於 2009-6-2 01:38 發表
乜e家57寵得感小炸咩...?
感個d咩小鳥...魔蛋去左邊
同埋有57新寵 wo..
我會投小鳥+3
因為第1.冇大技 易升lv 唔會引被動怪(主動怪除外)
第2.眾人問(感魔蛋都得啦)答:小鳥有廢血術 又有 影縫 可以定怪 or定人 d技好 ...

投左魅影小遙
我知我知月靈a有女神lv1-v-

EXP
1746 點
A係救人= =c先係女神
b就係....聖光結界!!!!!
a個招我個人認為冇咩用= =你死左 都放5到寵啦...點救自己

EXP
71 點
月兒c/小思aA_A
月兒C有得+祝福1LV
小思魔攻高又有大訓
爆升緊中,

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
229 點

在線勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 用戶勳章 儲蓄勳章

月兒c/小思aA_A

EXP
415 點
緊系戰鬥飛象C同鐵血陶偶C有破甲攻擊(打王都有用既 (只是個人意見)
獨眼大鋼牙B/A都OK既/B都OK既D技都ok(個人意見...A有元神LV4升LV幾ok,可惜有大技...B系瘋狂怒吼 天女玩人都ok...
幻象長耳B又好玩有封喉 (天女玩都幾好既,升lv就唔知你啦)
幽冥南瓜C有重力(天女好玩嚇人地以為有73幻/ 以上系天女haha)
其實各有各好但講真果句其實要玩57寵玩75/72寵都好...
你話如果GM出隻寵系自己幫隻寵學技你話幾好想好咩就好咩唔會好似有d技鍾意有d技就唔鍾意....升lv好煩搞d有大技寵冇啦啦爆大死左/....\咁樣幾唔抵:o