AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3484|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

請問''  關閉 [複製鏈接]

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
樓主
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=32752&extra=page%3D1
呢個post同埋
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=32753&extra=page%3D1
呢個post

2個開左同一樣既帖, 雖然前者 係早2分中開
但係後者有人回帖
而第1個 冇人回帖
點解 lam會關左有人回帖個個post 而吾關冇人回帖個個post??

而且佢只係第1次犯 點解又要扣分又要警告嚴重??

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
6727 點
係我說要扣分的,因為非新會員,而且剛發完又再發,而非系統出錯出現相同帖子,明顯是樓主有心發相同帖子,所以我叫lam扣分,而佢關了有人回覆之帖子,我會同佢溝通檢討下,由於帖子只是關閉而非刪除,其他人也可以看到回帖者的留言,所以問題不算大,謝謝你的意見,我會叫lam注意下,thanks。

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。

EXP
4050 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 BabiiBarney‵ 於 2009-6-13 17:31 發表

電腦lag既話 佢會自動發幾個...

尼d問題經經常發生
吾可以一定話系佢有心

lag的話禁幾下會開多左幾個=]

EXP
58 點
樓上講得對~
我試過

EXP
6727 點
我們會看時間,相同時間我地只會當系統出錯,如果開帖者pm我地講明係系統問題,我地都會撤銷所扣分數的,但樓主未有回應。

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。

EXP
154 點

回覆 2樓 godzilla 的帖子

我覺得有D人玩野玩×く真>對.好5公平.D人有心病.米出去聱.做D少動作.

EXP
154 點
原帖由 小真夜 於 2009-6-18 03:28 發表
我覺得有D人玩野玩×く真>對.好5公平.D人有心病.米出去聱.做D少動作.

我都想公平D好