AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1304|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

唔知大家有無同感呢 [複製鏈接]

EXP
18 點
樓主
我本人玩左天羽差不都一個月.初初玩感覺好得意下.有燈神出來要你打字認証
初想幾好哦 防指外掛呀^^..
玩左幾日先知原來隻game本身有內掛的=.=當場覺得好好笑好奇怪的感覺
點解有內掛重要整d甘搞笑野出來呢...最搞笑的係佢出 [b套餐內掛]
我起初想 唔通要用 b套餐內掛 先唔會彈 燈神 ? 我就 買點 試下用b餐掛哦...
點知一樣會彈 燈神 囉 重有一樣野就係 彈 燈神出來 我d點一路扣緊的...
好心你啦 唔駛用甘來呃錢麻 奸商:@
今日重要出都個 防掛的圖案...覺得呢隻game我可以放棄唔駛玩啦
[唔想比人掛就唔好出內掛啦.有內掛就唔駛 怕外掛啦]
都唔知邊個想出來的 有內掛重防外掛 都痴痴地線的!
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
611 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

一睇就知你小學啦..
諗野要全面
如果冇燈神..人人買24小時套b~開著部電腦..仲洗玩??...
外掛會嚴重破壞隻game ge平衝,所以先會比管理員禁止
內掛只係方便你一下,唔係叫你日日掛著內掛升lv..

EXP
18 點

回覆 樓主 kei0082003 的帖子

你冇睇清楚我前面打咩野嗎[有燈神出來要你打字認証.初想幾好哦 防指外掛呀^^..]
我自己都唔鍾意外掛的只係覺得好搞笑姐
外掛會嚴重破壞隻game ge平衝.但搵唔到有哦
有內掛重邊有外掛呀=.= 搞甘多小動作做咩野呢..
唔知你有冇玩過 其他內掛game呢 人地中指係唔怕你掛.最怕你唔掛..
點解呢.因為你掛到高lv你就會去 商店買野沖勁d裝

EXP
611 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

..閣下一定未用過任何外掛
可以侮辱d咁講,外掛係內掛ge優秀版本~咁你仲用唔用
有內掛就冇外掛?咁日日叫頻果d咩黎
人地中指<--係宗旨~
閣下係咪思想出現問題~
以套b為例..1小時先1元寶...賺好多?商城賣個勇士箱都40元寶啦;P
你唔係單純到以為真係整套b係為左賺錢呀嘛
點解你高lv就一定會沖勁裝..閣下一定未做過接近封頂位置
高等是利用遊戲某方法賺錢,然後用game錢收任何物品~包括商城物品
這才是高手
閣下所提出的高手..只是一個hkd戰士;P
別跟我嘈吧..小朋友

EXP
18 點

回覆 3樓 kei0082003 的帖子

唔好意思 師兄
小弟讀少:我係小朋友
分唔清楚咩叫內掛同外掛
內外係唔係官方同意掛的先
而外掛 唔係官方同意的
1元1小時 冇話貴 只係覺得洗錢都要洗得開心姐
如果你洗錢去掛 ;[講明唔係外掛]係官方比的合法內掛
但係錢你就駛左 不過官方又捉你唔比你掛
甘你會點諗呢 我知你錢多...
唔出b套餐我都冇野講
出左b餐先覺得 好搞野 ...
官方e+就話出左b套餐內掛姐 唔知你有冇玩天羽 佢重有c.d 未出
大大佬 你覺得 內掛 係方便玩定定方便官方呃錢?

EXP
18 點

回覆 5樓 kei0082003 的帖子

無錯一元一小時的確唔係d咩 . 只不過係用左d錢去掛下 諗住有得升下lv啦
點知比走出 燈神 出來 搞到冇升過d點重係甘扣左去 用左10幾元結果換番來的
得個吉 呀 本來一元一小時唔貴的但比燈神甘搞一搞就真係貴呀=.=
反對外掛 但 冇人反對內掛呀
d人成日話反對外掛....
但d人知唔知咩叫外掛 咩叫內掛呢
官方比得內外 重要捉 內掛?
比得內掛就個個都可以掛啦 你掛唔掛係你的事..
官方比得內掛.唔通唔係合法的?

EXP
35 點
原帖由 kei0082003 於 2009-6-17 14:20 發表
無錯一元一小時的確唔係d咩 . 只不過係用左d錢去掛下 諗住有得升下lv啦
點知比走出 燈神 出來 搞到冇升過d點重係甘扣左去 用左10幾元結果換番來的
得個吉 呀 本來一元一小時唔貴的但比燈神甘搞一搞就真係貴呀=.=
反 ...

呢位朋友 睇完你講既野 我就知你唔係好用腦諗野啦 ( 都唔住我講野係咁直嫁啦

首先我解釋下內掛同外掛既分別

內掛係官方設置於遊戲內既一種程式,佢既目的只係想方便下遊戲玩家,即係你,唔洗長期對住個電腦,
並唔係比你"長期掛機"

外掛就係非官方認可程式,係遊戲以外既程式,其目的 有的是為了賺錢 , 以及一班只為自己利益而去破壞遊戲平衡所做出黎既程式。

以下就回應你既問題啦

1.有內掛就唔駛 怕外掛啦
呢個問題,你絕對係冇經過詳細既思考想講出黎, 有內掛就冇外掛嗎?
這是什麼道理?我真的不明白,如果係咁就唔會咁多有內掛既遊戲亦有外掛.
你要知道外掛既功能絕對在內掛之上。所以你既問題並不成立。

2.今日重要出都個 防掛的圖案
出呢個圖案既目的亦係為左防外掛,唔係佢出黎做乜?以我所知現在收費的外掛已經可以破解燈神長期掛機
所以先要出呢個圖案去防外掛。

3.但係錢你就駛左 不過官方又捉你唔比你掛
的確官方係咁,佢就係唔想比你長期掛機,破壞遊戲平衡,好多遊戲都係呢個原因,去都邊都係全部係到掛機,
導致遊戲嚴重缺乏交流,那不如去玩單機遊戲?你一個人不斷升等級也是一樣。

4.點知比走出 燈神 出來 搞到冇升過d點重係甘扣左去 用左10幾元結果換番來的
証明閣下不但不用腦去思考,更不留意別人的說明。(如果你不懂中文我無話可說)
官方對B餐的說明 有說過會不遇燈神? 請你不要先入為主,自己認為係就係。
買完遇到燈神 晒左10幾元寶 就係到鬧人?只係你自己唔睇清楚就做既後果,唔可以怪人。
另外由此可以看出,你既目的只係想長期掛機,人地內掛既目的只係想方便下你,邊個叫你一次過買10幾粒鐘? 唔識試下1 ~ 2 粒鐘先? 做野前用腦諗下先啦唔該

綜合以上各點
閣下的思考水平 好比 一個 2~3年級的小學生,甚至沒有。如果你覺得我有講錯你可以提出,但請你好好思考下你自己係唔係咁諗先唔該,唔好到時亂講野 ,又要比我話番你啦。
經一事長一智呀 小朋友

EXP
17 點
樓主用唔用腦講野 我冇資格講

我過我完全同意樓主

1.官方why 要ban cheat?????

官方唔係驚你地有冇交流,係驚外掛 d 人搵到好多$$$  d人好高lv  就唔洗買點  佢就冇$$ earn

2.為何更新了????

而家 條green bar 升左3倍,方便你掛機

b 套餐都開埋  , 都叫比你方便遊戲玩家???

就算人地真係長期掛機,你吹得佢漲咩???

掛機唔係一個咩問題,我相信先苦後sweet 的

3.燈神冇啦啦出尼,又真係幾無癮既,d 元寶比佢扣

同我有冇see 佢d 說明完全冇關係,這是冇人情

EXP
35 點
原帖由 tsztungchu 於 2009-6-17 15:36 發表
樓主用唔用腦講野 我冇資格講

我過我完全同意樓主

1.官方why 要ban cheat?????

官方唔係驚你地有冇交流,係驚外掛 d 人搵到好多$$$  d人好高lv  就唔洗買點  佢就冇$$ earn

2.為何更新了????

而家 條green bar  ...

1. 點解要封外掛-.-? 你呢個問題都問得出
第三條
本遊戲禁止一切可能破壞遊戲平衡、影響其他玩家權益及造成不屬於原先設計範圍效果之行為。
明白?

2.為何更新了????
係因為好多玩家 條綠色棒唔夠用囉,醒小小可以?就算唔係掛機 你朝早開始玩到夜晚 都冇晒啦,同掛唔掛機冇關係,仲有睇你個樣都係未到高等級,70幾等 升親都幾千萬經,你認為 唔加長3倍人地夠升?

3.燈神冇啦啦出尼,又真係幾無癮既,d 元寶比佢扣
同我有冇see 佢d 說明完全冇關係,這是冇人情

唔係有冇人情既關係,燈神本內既目的就係防外掛, 套餐B 都冇講過會冇燈神,你唔好先入為主唔該

EXP
18 點

回覆 9樓 卍魂卍 的帖子

防指外掛係好的..但係有好都種方法呀的..
出神燈同出圖 係最唔好的 最黑人僧的一種
我打緊王 好緊張的呀 佢無拉拉彈出來 搞到我死左囉
我都有玩過其他 GAME 好像 無拉拉彈D字要你打番甘的
但係人地就好少少 最少人地會幫你加滿哂D血先啦
http://www.omg.com.tw/Default.html
防外掛我覺得人地台灣間 OMG公司 搞得好好的
唔知你有冇玩過呢....人地真係冇外掛的 我重有玩 台灣版 功夫世界 .飛飛.君主...等等的GAMES
希望 可以搞好D啦 唔好出圖或搞D無拉拉彈D野來呀 好煩的真的

EXP
35 點
原帖由 kei0082003 於 2009-6-18 17:01 發表
防指外掛係好的..但係有好都種方法呀的..
出神燈同出圖 係最唔好的 最黑人僧的一種
我打緊王 好緊張的呀 佢無拉拉彈出來 搞到我死左囉
我都有玩過其他 GAME 好像 無拉拉彈D字要你打番甘的
但係人地就好少少 最少人地 ...

出左燈神你個人好似唔比人打嫁啵 你講乜;P

OMG D GAME冇外掛? 你說笑嗎? 差唔多隻隻我都搵到個外掛 :lol