AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 60151|回復: 792
打印 上一主題 下一主題

有了你們,我的內心世界才會變得更精彩 - LAM之相集6 [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

樓主

已經半年冇出過相集了,半年來.....發生左超級多既事,心情就好似過山車...
每日都係度HEA,影相.....唔好提,幾乎冇影過,只係間中見有得意野先至影下1-2張咁
今次出相集......可以話係即興做,準備既時間分分鍾仲小過以往,基本上HEA多過做
但我冇求奇過,因為相集6唔係為自己而出,而係為一班人(繼續睇,你會搵到答案)出..
希望人人都鍾意><因為平時出名懶訓既我今日都好早起身做野!

人物介紹篇

太長,請到2樓查看

朋友+感謝篇

多謝依9個人一直都比動力+意見我去做好每一樣野,
冇左你地我諗我仲會係一個做事極度求奇,甚至做都唔做既人!

家族篇

無聊新搞作

先黎2本雜誌~

BANNER

各位睇左依張後小心笑到震!!我比過幾個人睇,佢地都笑晒......

這個.......我諗只有自己先至明想表達D乜,請向我的最愛既方向諗

年度小作 - WALLPAPER

↑依張就係我係@HOME提過,超級亂果張相
P.S有你自己既先好拎,做WALLPAPER應該幾正

獨照篇

跑......真係好好玩,LAG既時候...更好玩

雪女唔好企係我後面!!我後面冇咩好睇!!

如果鞋,耳仔,成套衫都紫色,我真係會變成.....「全紫仔」(傳紙仔)

歡迎歡迎!歡迎來到我間屋......個樓梯

陷於絕望中,真係想跳落去,可惜........

一個人係北山睇日落,真係一大樂事,不過超多紅怪歡迎你

鳥頭人身...有見過MA?

路......好大,我.....超細

最愛的,你係邊呀?仲記唔記得以前我同「你」一齊既日子有幾開心,仲記唔記得我地互相講過D咩了?
一直以黎,我都冇乜點開心過,反而一諗起之前既事會狂:'( ,但我一直都唔想你知,
我只係想你盡量好似以前咁對我,大家一齊吹水,耐唔耐傾下電話,講下笑話就好了,
電話費對我黎講唔重要,最重要係你仲記得以前既事.............不過如果冇左你,
我諗我都唔會選擇繼續用心做好所有事,學識點樣好好對一個人

寂寞嗎?我只可以答.....唔知

寵物篇

一次過開2隻寵,問你死未?

似乎瞄準錯,應該唔會MISS吧?

啊!!!!!!!!咩道理?寵物同主人KISS...

再一次同喵喵KISS

有喵相伴,坐係樹底都唔會覺得悶!

點講好呢?我超級鍾意依張相

日日運動身體好,你都得架^^

點解得我一個著到咁論盡..?

月使與我篇

向前走,向後走 (突然諗起一句歌詞:向左 向右 向前看 愛要拐幾個彎才來)

大家都爭住拜唔知邊個

咁走法小心比我cake死你\./

最後真係停低左,同時2個人既距離連1cm都冇 (眾:鍚落去啦,鍚得唔好晒!)

超正的鍚!

估下我同月使講咩?提示: 4個字,唔係粗口

連咬耳仔都要搭晒膊頭,超似2公婆咁-口-

我:好凍呀>< 月使:唔洗驚,有我摟住你^^ (心裡:機會來了@@)

朋友篇

星星唔好踢喵喵><

超似D漫畫書封面

牛油:你流浪左咁耐,跟我一齊去耕田吧 我:......用機械啦!

哈...最高係我!!

排隊等....................等咩呢?

又似咬耳仔又似[LAM]我

2年前無聊影低,我仲記得用邊隻人

2女1男既背影

1年前既相...都唔知其餘果2位仲記唔記得我地影過咁既相了

POIUYTREWQ既鼻

場景+怪物篇

現實世界有海嘯...曙光有.............

加大版72洛可,信MA?

北山既太陽超正

上有紅龍下有黑龍

北山冰原,危險既保證

比成條柱直穿,痛MA?

相又POST完,今次準備時間只用左2星期,但係用既人手唔計自己至少都5個人
其實相集6係為丹丹+星星生日而開..之前打算求求奇奇出下就算,但同人傾果陣又傾到丹+星都係6月尾生日
就計劃出6黎慶祝+當生日禮物了!就係咁.....係叫丹+星幫忙寫自我介紹既時候,以「將來會出一個POST」既名義去叫佢地寫
或者有人會問點解我會咁呃佢地,其實6除左慶祝生日,仲係多謝佢地2年黎既照顧+幫忙

多謝丹丹一直以黎都幫我解決一D疑難,同我吹水,比動力我繼續玩,繼續出相集..
多謝鬼鬼既幽默,令我無時無刻都咁開心+有想像力去設計相集既內容
多謝星星係我每次出相集既時候都會比意見+回帖鼓勵我
多謝月使日日都同我吹水,影相,你令我無聊既生活增添了超級多既精彩><
多謝吹水仔肯做相集6既監製(大約係咁啦),冇左你既意見我諗依個相集都出唔成
多謝包子同笑女,仲有段天幫我寫自我介紹,令到依個相集除左有元老級既人物,仲有新人參與

有了你們,我的內心世界才會變得精彩
有了你們,我先會用心做好每件事
有了你們,就算幾難既事我都會盡力做好
有了你們,我先有動力做野
係你地帶住我飛,我先可以飛得更高更遠,你地令我更期待將來既精彩><
多謝你地!!!!!!

我LAMLAM雖然冇乜野比到你地(丹+星),但依個相集,可以話係我地咁多個人送比你地既禮物
希望你地唔會嫌棄><
仲有多謝你地一直以黎都會忍我依個多鬼主意,又傻下傻下既性格,
你地令我長大左小小,勁左小小,叻左小小,傻左多多,開心左爆多,生活充實左超級多,仲有學識左點樣好好咁對人~

去到依度..未必係完結,因為冇理由出到6就唔再出,相集7即將發佈!
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
dingdong + 50 + 50 + 50 值得推薦

總評分: EXP + 50  金幣 + 50  + 50   查看全部評分

心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

人物介紹(太長,分開貼)

依個就係我大約5LV果陣既相,同今時今日既我好唔同吧?

個個都咁靚,型仔既奇地3人組!!

最最最最最最最最最最好的朋友就係丹丹喔^^

獨自賞月,也是另一種享受

3個人一齊合照,係我地既特色

影側面也有另一種美

我的故鄉,就係我最喜愛的地圖

好型好靚仔:loveliness:    -0-

我不會忘記和你們一起的每一天

同最錫的小雲

同丹丹+lamlam@@

靚女星星 丹丹 靚仔鬼鬼 醜男珍小虎

細佬好慘啊 俾人咁話法 同人唔同命啊=0=

全家福 我愛你地呀OvO

神奈之回憶:辣b同cc﹏

【丹丹】神輕&火妖

好可愛的喵喵﹏星>馬>丹<馬<星

我們這一家﹏lam,鬼,馬,丹,星

星雨夜。星星同丹丹好浪漫^^

惜日之神奈。晴晴&大月﹏丹丹$馬龍

日日升lv.\_/.為的就是..呢一刻...

一齊出招啦!!!!

小喵喵 vs 大肥喵 實戰!!

夜深深..獨自一人去影相係我的愛好*o*

我的......~曙光~

my bb & best friend 之最愛的場景

有了你..令一切變得更美..>w<

展翅高飛吧~~~~~=w=

鍚鍚>3<

hi^^

友誼永固^.^

瘋了

幸福的抱抱

站在月底下,感到有種悲哀的感覺

坐於樹下,是耍帥的一種

這片天空的廷續之處,到底是哪裡?

朝看著夢想,向目標進發

一道曙光的出現

某團團p 第一個做mvp

淆底中

扮吸經

我老婆!

大家好~!大家應該對我唔係太熟吧=]...因為我太小出現係agames了=.=
就係咁吧.....自我介紹令大家對我有深入了解啦!

*曙光名:愛笑女 (一陣再解釋點解改e個名=w=)
*Lv:54
*職+族:犬幻
*出沒地點:朝陽/攤
*經常去既Ser:1ser
*最鍾意做既野:
-睇攤
-呆企 =]""
-睇人講野
-走黎走去
-做任(姐係母親節果d)
-換裝
-同團友講野
-搞gag
-傻下傻下
-睇自己個倉=
-上agames
太多=3=唔再講了...長氣= =
*經常著既裝:女僕,仙女,比翼披
*經常用既武:棒棒糖,浮鬼杖*
*感情生活:已婚 戀愛中...
---大家一定覺得我個名好好笑吧!你地咁諗都正常=]
其實我改e個名係因為之前第一次玩曙光時
開左一隻ec叫**詞語過濾**x笑x(<-緊係唔講得= =)
後來諗住開多隻分身..而果隻就係愛笑女啦=]
愛笑女果來係分身,但因為我入左個團,唔夠1分鐘團長就讓左位比我= =
果時我諗..『做得團長就應成日ON=]』之後就升左E隻幻lu
唔咁長氣啦=口=..?d圖出黎同你地分享=3=

首先黎張自拍先xd"

看招0.0爆你頭

同自己分身熱吻中...

打王既經典場面0.0

好耐冇黎古靈探我既大眼keroro a_a

哈哈,我最鍾意e張,連我個blog既頭像都係e個0.0

怕羞..唔好再影xd

e張唔影都對自己唔著0,0我用左4分3身家買嫁!

最後真誠咁多謝大家睇我既自我介紹

心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
538 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

出左6啦
多過1-5好多-.-
回完慢慢睇

EXP
784 點
睇完慢慢回- -
少左句野- - 如果世界上靚仔有罪既 我應該第一個比人捉去打把
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
原帖由 lamxdxd 於 2009-6-28 15:16 發表
多謝吹水仔肯做相集6既監製(大約係咁啦),冇左你既意見我諗依個相集都出唔成

我做左監製@@好開心好開心呀~
囧頭

EXP
1014 點
好睇@W@

睇左我4個字-,-

不過都直得^^

正呀!
君與我,當年亦情真。
小軒窗下,竹影夢裡,嫣然倚翠門。
奈何一心雄國志,縱紅唇烈焰,
傷若翰海,歎情存幾分?
驀回首,遇故人,驚斷魂。
問前塵何去,來生怎續,
不信春去便無痕。惟願人間無恨,
執子之手,共度晨昏。

EXP
825 點
lam...睇左成十分鍾
真係唔知講d咩好...
事前籌備得好充足,
做出黎ge效果亦都好完美
...
好好珍惜你的知己好友吧!
曙光,有緣再會。

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
睇番自己個自我介紹...
好似寫得唔係咁好- -
囧頭

EXP
517 點
好長啊xdd
lamlam辛苦了-口- 好好睇@W@
睇完好掛住以前d 朋友><
唔知佢地而家點呢@@

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 涅赤鬼 於 2009-6-28 17:07 發表
好長啊xdd
lamlam辛苦了-口- 好好睇@W@
睇完好掛住以前d 朋友><
唔知佢地而家點呢@@

其實我想搵返田田+小龍佢地參與下-0-
不過2個人都下落不明,我諗依加果個「田田」應該唔係佢本人....
小龍我直頭搵唔到佢
仲有不如一齊吹水-0-

p.s其實最頂果個banner既其中一句本來係「清暑.搞笑.養眼」,
好在改左,如果唔係個個都以為我貼d咩18+相

心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
373 點
我粒粒字都睇哂= =
差唔多都3個字= =

一個字

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 吹水仔 於 2009-6-28 16:12 發表

我做左監製@@好開心好開心呀~

今次100%係你做監製
下次都應該係你,不過應該會加多幾個人...
原帖由 吹水仔 於 2009-6-28 16:48 發表
睇番自己個自我介紹...
好似寫得唔係咁好- -

咁既話不如下次出果陣黎多次@@
不過唔好又遇著hand ie.................................

心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
0 點
你好...我係小劍
好感動....你冇忘記我呢個n年冇上既朋友
D相一集正過一集
俾10個GOOD你
永遠支持你
lam繼續加油

BY  小劍

EXP
23 點
一個字~~強!!
等我高LV D先出相集...(7,80LV)
你D改圖技術太強了
多多指教~~

EXP
1129 點
好長= =
睇左幾耐下
睇得出你好有心機搞
‡‡‡誰能料想的到___+原來 友情逝去__跟失戀一樣的痛‡‡‡

〝☆…傷口該怎麼復原??〃*--
       .°*。愛上別人從來都是幼稚.°*。
     *` 愈是真摰的愛ˇ°愈是沒有理由°*..■
      ||◤°在旁人眼中愈是幼稚||!"**

EXP
517 點
小劍!!@@ 你記唔記得我啊xdd
lamlam今次ge相集真係好好睇-v-

EXP
73 點
你實在太強了 SUP你呀XDD
LAMLAM影得好靚 好整齊!!!

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 小劍xD 於 2009-6-28 17:44 發表
你好...我係小劍
好感動....你冇忘記我呢個n年冇上既朋友
D相一集正過一集
俾10個GOOD你
永遠支持你
lam繼續加油

BY  小劍

你化左灰我都記得你.....不過今次我hea多過做,自製區感覺上比以前既相小,但係100%曙光相
原帖由 539247101 於 2009-6-28 18:02 發表
一個字~~強!!
等我高LV D先出相集...(7,80LV)
你D改圖技術太強了
多多指教~~

無技術可言,基本我亂做...
原帖由 山崎 於 2009-6-28 19:12 發表
你實在太強了 SUP你呀XDD
LAMLAM影得好靚 好整齊!!!

唔可以講得上係整齊,因為今次(特別係人物介紹)有d係一張相後面都會隔一行先至貼第2張
有d就唔隔,所以.............."
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
215 點
其實我都要多謝LAM你=0=
因為之前相集都係你比意見我...
好多謝你!
岩岩個自我介紹覺得自己好 ..失...:D

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 笑女乂 於 2009-6-28 19:59 發表
其實我都要多謝LAM你=0=
因為之前相集都係你比意見我...
好多謝你!
岩岩個自我介紹覺得自己好 ..失...:D

相集7再黎多次好唔好@@?
其實如果你早d比既話我仲有時間幫你整banner,分分鍾係全部人之中最大張
心......好甜

相7....很甜很溫暖