AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1973|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

同人追a/cc反而比人屈係騙子的經過....... [複製鏈接]

EXP
73 點
樓主
首先原帖由 一刀一劍 於 2008-4-21 01:03 AM 發表
應該由醜小鴨改做灰姑娘
咁多披著羊皮的狼
仲唔係灰姑娘既故事?
之前有人POST話某『鴨』會員昆左佢族員D野
佢就去搵某『鴨』會員係童話入面既角色既『咩』先生算帳
點知比『咩』先生反咬一啖
『咩』先生係 ...

我呢件事係好多人都知....

要圖亦可提供..

唔信亦可搵返瑪琳道夫家族版三個月前post..

受害人係HeNrY (佢係加拿大,係game入面出唔到中文字)

所以比人昆,昆左..我去信比花先生...之後有個雪之夢鴿返我

如下
首先我去信叫佢

以下是花先生//雪之夢 的回覆:  (紅字係花先生//雪之夢 ,紫字係我)

你比返a/cc HeNrY  of  1200m可因人地la,人地身份証比埋你,

你改埋人pw又唔聽人電話咁冇品既??你洽人出唔到中文字??

>>>你話我fd昆你ac? 佢講左 你問你家族人啦~or 自己去gash到睇下 改pw洗唔洗身份證
>>>
>>>咩都唔知扮勁? 白若雪 黎到e個ser再屈人?

>>我在收$ ser 賣109lv闇c 小小E件時,都未有白若雪呢個人,知情者亦知他是個十零歲住新界
>之
>>男仔,佢亦有家電手電被人公開過,我亦曾多次出席童話各項活動,花先生拎埋我族人id,改埋p
>w
>>,現在你反屈我係另一昆人王,於理不合,我不介意留電傾清楚.已影相.
>>

佢回
>你叫你fd on hp睇啦 hp應該無得交易~ 加上係人地話你係白若雪
>我fd又唔係無錢~

>>>人地話我係就係?你冇腦去分柝??@@白若雪係灰ser既昆人王,我係睡ser 好野人兼exp榜第2,
有乜在2000fun講la,已post上
>>去
>>>la..thx.

>咁多人話你 個個都特登去屈你/?? 睡ser e家仲有? 我講我係第1名 ~仲有 我都無話佢係你
>係你咩都唔知就串我fd 你叫你fd on hp 佢自己比無身分證ac人 野又唔交易得 叫人比錢?

>>>我由公測到依家冇呃過人一可因,使無lala走去灰ser扮一個十幾歲男孩子去昆人??大把人同佢易過比佢昆過.2000fun都出佢
>>>唔少post la.亦有人見過佢..我由公測玩到依家;見過我D人都知我係廿餘歲女子..你見識少我唔怪你.幫人
>爆人a/cc..仲要屈我係第2個人,真係講唔通..

睇黎似你扮勁多D.

之後我冇再鴿佢,再講都哂氣...擺明亂黎=.=

瑪琳道夫雜役 l名.
,醜小鴨130lv闇C...
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
652 點
唔怪之得,近一個月英文人冇on la<原來係咁-_-
......................................地球侵略者..........

EXP
73 點
原帖由 Siu影 於 21-4-2008 17:53 發表
唔怪之得,近一個月英文人冇on la

影爺走左族...@@??

你有冇飛26號去呀??
瑪琳道夫雜役 l名.
,醜小鴨130lv闇C...

EXP
652 點
冇走到啊:'(:'(,邊個話我走ga,只係近日冇on到姐,26號我都唔得閒

......................................地球侵略者..........