AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2130|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

童話5週年網聚好食又好玩..... [複製鏈接]

EXP
73 點
樓主
童話5週年網聚好食又好玩.....

以下係鴨ser 小小杯麵 小報導

*,玩多項遊戲時更聽取玩家意願,送貼士賣大包,務求個個開心..

氣氛開心又輕鬆,達一郎同大豪呢對司儀工不可沒.

*,邀請埋4月生日之玩家上台切蛋糕影相,alta老闆更大派禮物給2位上台之壽星仔

(戰神, 風子乂 )生日蛋糕更美味,啖啖鮮果^^"

*,份子穩定劑一再加碼,抽完再抽,高潮迭起....個個起哄

*,個個有獎永不落空,冇獎拎之玩家可齊齊上台拎獎...此舉甚得玩家歡心..

*,須然今次官方預設參加人數較以往少,但相比上來,地方及坐位較以往舒適..

飲品有4-8款供應 源源不絕,食物花款及味道亦豪不遜色,

大蝦沙律,煙鴨胸,煙三文魚 及各類美色亦目不暇及....

*工作人員和玩家有傾有講,alta老闆一對仔女十分活潑可愛,

佢亦有同我地族傾計影相,吸納意見...十分親民..^^

如果有收到官方送出的入場卷已無去,著實係個損失..

希望童話多搞活動,

美中不足係有D人收左票已無去..浪費了其他玩家入場機會(我有3-8位族人都好想去ar>.<)..

童官要在此點想想法子...

今次我地家族已佔左一張長桌,過程亦非常開心而愉快....

在此本族上下同人 十分多謝童話...

修改、編輯by大頭狗
原因︰因為see唔到

瑪琳道夫雜役 l名.
,醜小鴨130lv闇C...
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
2 點
嗯嗯送多d野就好啦xd:lol

EXP
73 點
原帖由 eugenia0831 於 26-4-2008 22:00 發表

又飲又食又有禮物又開心...官方人員又友善風趣...

抵我地返工果D請假來...

抵我地支持童話咁多年..

alta 好野 童話好野
瑪琳道夫雜役 l名.

EXP
73 點
原帖由 eugenia0831 於 26-4-2008 22:00 發表

其實我地好知足la....

希望板主加下分,鼔勵下去完網聚既人出下post..

亦由於新板..希望各板主鬆手少少,送多D分比有誠意之文章

以此帶動人流...
瑪琳道夫雜役 l名.

EXP
1953 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章

Re:小小杯麵
希望你唔好連續回貼...如有野要加...
請善用貼右下ge編輯功能...THX

EXP
73 點
原帖由 大頭狗 於 27-4-2008 14:45 發表
Re:小小杯麵
希望你唔好連續回貼...如有野要加...
請善用貼右下ge編輯功能...THX

thx. 明白...
瑪琳道夫雜役 l名.