AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 12928|回復: 55
打印 上一主題 下一主題

陪伴我走過三年曙光歲月的知已 [複製鏈接]

EXP
784 點
樓主
角色名稱:段恨逆天
作品名稱:陪伴我走過三年曙光歲月的知已
作品內容:如下

我玩曙光甘耐朋友雖不少 但知心既就真係少之有少
俗長 大月 阿強 三位 係我曙光生涯入面最好既知已
先講俗長 陪伴左我最耐 好多事都會同佢分享 佢好鐘意攪gag 每次我都笑到半餐死
但佢都係好冷靜甘回答 我都唔識講笑既 可能係我笑點低啦 佢總係比到好多驚喜我
但係我就係甘契弟 都帶左比佢唔少既煩惱 由於識佢個時仲細 唔多識諗
就當左佢係一部幫升既機械 一齊打塔 一齊打王 D裝又我拎晒 佢一句都無冤過 咩都就晒我
開始發現佢係一個好人 同佢溝通多左 佢都教識左我好多做人既道理
每次比佢訓話完 都有學到野 都有下次唔會再犯既感覺 但我都係鐘意明知故犯-v-
犯得多 佢發火(係我最慘既時候) 我會比佢慘罵一輪
其後都知自己做得過份左 都會濕下佢 扮下乖仔 認下死狗 可能甘 我地既關係不知不覺間
有種分不開既默契 我願崖佢願罵 更有可能既係 我習慣左依賴佢 佢又習慣左我呢隻"賤"

到大月了 上年先識佢 但係一年內 佢對我既幫助唔少 大部份野都係有佢 我先可以做到最好
做錯事 佢頭一次唔會怪我 仲會解釋下我做咩做錯 要點改 但我份人就係鐘意明知故犯碼
有時真係激完佢一次又一次 會有火(大月發火 非同小可) 我都會潛水 潛返個幾分鐘上返水
諗返都知錯 都會做返岩 人地都要返工 之後我無野做個時又鐘意阻住佢 有時都覺得自己煩
但係無計 開左電腦 見無野做就會搵佢 有時D心事都會搵下佢 點講呢 網上既朋友
講完D傻野 都係佢一個人笑一笑 唔會影響到真實生活 所以有咩都好放心甘同佢傾
會幫我分析下岩定錯 我地既關係就係甘建立起黎 直到依家...

三人龍引古地相

三獸龍引古地相

最後就當然係強少 當時因某D事 俗長同佢 仲有我都離開左某團 我地一齊建立左一桃園一 打團戰 天女塔 洗王 打塔佢都可以好有信心甘安排好 佢都識得好多人 可以由一個得我地三個人既團 做到一個全曙光都識既團 玩曙光甘耐 係我唯一一個敬佩既人 同佢玩可以好癲 條底線好低 低到無甘滯 佢對團人唔會有團長同埋團員既感覺 應該話 大家入得黎桃園都係兄弟 洗乜講邊個大邊個細 甘都係由於我當時係三位團長中最細個個 佢都會教我點去跟住做團長 好努力甘學 點知....比佢陰左 佢交左個團比我同長 退出曙光 當時十五歲既我接管左之後 感到少左個人 唔多好玩 就開始放棄呢個團 一直相信強少會返黎 直到依家都等緊 對強少 我最感激既係 佢同我係終天用戰對打 打到依家用戰甘強 無佢 無依家既段恨逆天

當然背後仲有一堆好友支持 出雲(阿嫂)默默甘係我地背後附出 晴月有佢先有今日既Pandora
注定同暗 成日分唔清邊個上邊個ac 反正佢地好幫得手 要幫手從不say no 丹媽 教左好多壞野比我- -v
lam笑 我都係一直都攪唔明點解lamlam完要笑- - 不過我地兩個人知好了 cow仔 做我契弟耐了 有時唔洗甘卑 有野直講吧 回家 平時雖然溝通唔多 但我明既 小緣兩公婆 雖然近排先識 但我信任你地 要我信任人都好難的0.0v 一齊攻上曙光最高峰吧 糕 可以話幫我最多 數唔晒 廢是數 明架啦 我份人怕煩 明星520 雖然成日吹雞有點煩 又幾好人鬼鬼 其實我連係咪我招佢入桃園我都唔記得 CD仔 溝通唔多a_a 但我當你係fd架啦! 大笑 10個男人9個咸濕呢個道理 我直到依家都做緊! 初雪 帶左比我好多開心既時光 係我對你唔住 戀晴 雖然我唔知你既意向有冇變 不過係依一刻 你仲係我既好妹妹仔a_a 玄影 入我桃園甘耐雖然無乜作為 但你已經係其中一份子了 分不開 牛E 好耐之前識 希望你無忘記我
軒轅皇 強少的幫手 幫左桃園不少 老十三 每次攻石 你都好努力 多謝
仲有多謝北門同主流既一班戰友
無你地任何一個 今日我都唔可能企到今時今日呢一個位 多謝你地

送上 洪卓立 難以取替
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
711 點
丹媽 教左好多壞野比我- -v

衰仔,唔教你都壞咖啦!
咁先証明我地係2仔乸~哈哈哈

EXP
264 點

估唔到平時比較粗豪不羈的天,都會將自己最感性的一面表露不遺......
人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)

EXP
6 點
帥天真帥啊:em800_16: !==

EXP
688 點
有時唔洗甘卑  <~~呢個唔係幾明~_~

不過做得你契弟 一定會支持你  十卜十卜!!!:lol

EXP
374 點
文寫得唔錯..+油
但係好似無我份-.-
曙光和我無緣了
帳號全部已放

EXP
784 點
名:faatfaat522
職:戰
團:非主流。Pandora。o0天派0o
有! 非主流碼a_a 自己友 Pandora碼a_a 自己友

一兒兒一 得閑扮下乖仔幾爽- -v
丹媽 明顯你壞d
注定 打交都要煩到你- -" 不過都係會再煩到你 無計- -v
cow仔 你做定我契弟了 走唔甩~~

EXP
711 點
原帖由 段天 於 2009-7-27 12:14 發表
名:faatfaat522
職:戰
團:非主流。Pandora。o0天派0o
有! 非主流碼a_a 自己友 Pandora碼a_a 自己友

一兒兒一 得閑扮下乖仔幾爽- -v
丹媽 明顯你壞d
注定 打交都要煩到你- -" 不過都係會再煩到你 無計- -v
cow仔 你 ...

恭喜你,盡得我真傳^^

EXP
2 點
你都帶左俾我好多開心既時光thx ~一早我都唔想玩 曙光,開頭同我一齊玩 既fd一個又少一個.....如果唔係遇到你,我諗我好耐之前已經唔玩曙光....我都玩左2年幾喇.....
        對唔住...我也該說對唔住..也許我也曾忽略你的感受.
        茫茫既網絡世界裹,能結識到你,真係一個幸運既相遇.起初識你時,你好鐘意串人同人嘈交,不過認識久了,發覺你人也不錯.唔知你覺得我又係一個點既人呢?
         我自覺係一個比較情緒化既人,開心既時候,會說很多話.....心情平平既時候,不太喜歡說話;心情差時更糟糕,會因小事而大發脾氣.與你相處時,以上後兩者的心情比較多吧.真對不起!
         希望你現在過得開心吧=]

EXP
38 點
首先-.-點解淨係我冇帽帶?
第二....我個名簡體......好不爽
第三:下次比我執埋D錢先影相好唔好...?呢排等錢洗
最後,你篇野好肉麻-.-咪以為打篇咁既野就會放過你,我一定會繼續鬧你!

EXP
334 點
我最想講一句- -笑左-:em800_82: :em800_82:

<<<愛莫能助對絕

EXP
229 點
天終於大過仔左
(雖然仲係小朋友左d)

我睇得出長真係一個好人
(因為佢忍你咁耐)

段天嘔心瀝血之作 :lol
晴月
100lv 2階牛醫師
死守 神奈川
Panda + Dora =
Pandora

EXP
38 點
代出雲回:
我從來冇諗過睇天既回憶都會睇到我眼濕濕 講真 玩呢隻game能夠認識到你 我都覺得好開心 初識你時就係我入桃園你兇我既時候 早排先同你一齊緬懷過 只係我唔多驚你既後果就係好似而家咁 要經常同你吹水 早知當初就避你遠d XD 不過當我見你提起雪妹而雪妹回你帖時 有股令我想喊既衝動 但我係唔會咁容易比你整喊既 不過就令我覺得緣份呢樣野真係好奇妙 曙光就係我地緣起既地方 同時係曙光裡我地就好似一家人咁 能夠為你地付出 對我黎講係一種福氣^^

EXP
1014 點
淫天,唔錯呀@@

唔洗打垃圾野比你

二字足夠了:支持!
君與我,當年亦情真。
小軒窗下,竹影夢裡,嫣然倚翠門。
奈何一心雄國志,縱紅唇烈焰,
傷若翰海,歎情存幾分?
驀回首,遇故人,驚斷魂。
問前塵何去,來生怎續,
不信春去便無痕。惟願人間無恨,
執子之手,共度晨昏。

EXP
477 點
d相系大6影咖-,-"?
點圖有更多野睇!

EXP
784 點
長 你無帽可能因為.....你靚仔過我掛- -" 我都知你唔會就甘停下 我都習慣左比你xx了
月兄 我嘔呢段野都嘔左都幾耐下=.= 時間私底下同你講嘔左幾耐
出雲 成功既男人係靠背後既女人比紙巾佢 我地都係靠你
但你是嫂子- - 都比晒我地全部人 長好快會斬人 閃水先a_a
暗 都話左我係大陸=.= 當然係用簡體既曙光影啦a_a 你地D名變晒簡體

EXP
477 點
哦哦.....月,個名好型:em800_89:
點圖有更多野睇!

EXP
297 點
你篇野都係好肉麻,男人老狗:em800_11: ,好難頂
不過係一篇幾好既感受分享,謝謝
-----
不如加插番一D你既威水史:em800_18:

EXP
579 點
估唔到段天你....
都可以打得出甘好的野^+^
有前途~
支持下你先~
睇你都打左好耐下~幾有心思~
另我有另一面的睇你~
你好似小打左d冇品野~

EXP
23 點
雖然遲就遲左...
但都會十卜U~~~嘻"gd~好有心機and耐性唷!
比心機.努力.努力再努力做好某件事呀"
(咩事?男人之苦吧=])
d相勁型...叶月 個叶字 以前唔識讀.成日讀做(吉):lol
最後一句"[[[努力]]]