AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 8750|回復: 33
打印 上一主題 下一主題

我在曙光中的點滴 [複製鏈接]

EXP
229 點
樓主
角色名稱:晴月
作品名稱:我在曙光中的點滴
作品內容:

尤記得開始曙光2,是因為曙光1。當我開始玩曙光1時,已經是接近尾聲的時候,不過亦認識到一些朋友。曙光1關機之前,與朋友一起相約在曙光2相見。

曙光2開始,很多曙光1的朋友在二十多級時已經沒有玩了。不過不要緊,我在曙光2都認識了另一些一起玩的朋友,亦加入了第一個團—彩虹國度。團長一陞一、小皇子、刨冰、忘日、雪雪、儀、一手三少等等,都很願意幫我、打裝給我。

之後到了三十級左右吧,由於老公在神奈川,於是我離開了彩虹國度,加入了神奈川。之後開始跟神奈川的人熟絡,辣b、古古、鬼鬼、楚兒、CJ、一手死靈、界界、傻輝、交交、糕糕、米b仔、水水、7仔、汀角路牛仔、正正、豬be、蚊蚊等等,還有之後加入的笨狂、m仔、Standardize、戰士阿金、丹丹、馬龍、雪蓮、許願石、師師、傻一口一lam等等,都是一班很要好的朋友,一直支持我,幫助我的人。在神奈川的日子,不用擔心被人欺負、不用擔心被人搶場、不用擔心沒有組升、不用擔心沒有裝用,因為團友大家會互相幫助,不分你我的。

最記得的是第一次打團戰,我是一隻防守型的醫師,我永遠都只會站在辣b與古古身後,有時也會覺得自己很沒用,但辣b的話令我很感動︰「沒有你,我們又怎能放心在前線打人?」。我的第一套神裝,亦是他們打給我的。眼看著現在,別人為了技書引起的紛爭,在神奈川一定不會出現,可惜神奈川現在只成一個回憶。

不停的升,很多時別人都會問「你升來為了甚麼?」其實我只想將第一醫師的稱譽保留在神奈川而已。

沒有神奈川之後,我以為之後只會剩下我和老公兩個人。幸好之後,認識了俗長、段天 (其實段天五十級時已經見過,不過當時只當他是個要人幫他找組升的傻仔a_a),幫了我很多很多。

在曙光2,我是一個很幸運的人。每當有朋友放棄時,都總會讓我遇到另一些會陪伴我的朋友。在此,想感謝一班陪我走過一百級的朋友們!彩虹國度的各位、神奈川的各位、嵐、小晴子、暗月、叮叮、天劍、不知幾多手的戰魂、熱情火、哈哈、俗長、段天、回家,謝謝大家!

我的一百級,並不屬於我一個人。沒有神奈川,沒有七十級的晴月。沒有老公,沒有八十級的晴月。沒有老公、俗長、段天、出雲,沒有九十級的晴月。沒有老公、俗長、段天、出雲、回家,便沒有曙光2第一個一百級醫師!

晴月
100lv 2階牛醫師
死守 神奈川
Panda + Dora =
Pandora
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
374 點
寫得好好..十卜下你:lol
曙光和我無緣了
帳號全部已放

EXP
37 點
嵐<--係咪都係牛ec呀??
回想番同你相識就係月崖   
現在你已經100lv 喇    時間過得真快^^

十卜十卜^^

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
神奈川 真的是曙光最大的回憶
我仲記得50幾LV 同豬晴 同 雪蓮 係樹靈升過 仲問你做咩吾做3LV牛牛任
HAHA 真係好懷念以前日日同蚊蚊 櫻子 BB 古古 鬼鬼 CJ 文文 周圍玩既日子;D

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
784 點
哼! 我可是沒有叫家姐幫我搵組的 只係叫佢換位比我a_a
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
229 點
神奈川 萬歲~~~~~

小晴子,嵐就是那個牛ec丫,佢陪我由3x開始升到5x的,不過之後冇玩了~~

豬be,我記得o個陣d人仲問我係唔係打唔到隻王所以唔變3階,好多朋友都話幫我打 kaka

haha~~傻仔天,表面上是換位,實際上是幫搵組 @v@
晴月
100lv 2階牛醫師
死守 神奈川
Pandora

EXP
545 點
原帖由 晴月 於 2009-7-29 08:33 發表
神奈川 萬歲~~~~~

小晴子,嵐就是那個牛ec丫,佢陪我由3x開始升到5x的,不過之後冇玩了~~

豬be,我記得o個陣d人仲問我係唔係打唔到隻王所以唔變3階,好多朋友都話幫我打 kaka

haha~~傻仔天,表面上是換位,實際上是幫搵組 @v@ ...

晴月姐咁早上?
我以前城日比尼個團恰~囧...一入去打我囧~無奈~~~~~想問~你個EC咁高點升咖~@@
主動既人先可以稱霸被動既人永遠比人恰左先會去恰人
PSP3000支援ISO/CSO..5.03GEN-A(FULL)

五級富豪會員

EXP
1551 點
神奈川 萬歲~~~~~

haha~~傻仔天,表面上是換位,實際上是幫搵組 @v@ ...

豬晴成日都掛住升LV-_- 吾同我同櫻子去玩既-OOOOO-!!!!
而家想玩都矛機會:'( :'( :'(

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
37 點
神奈川 萬歲~~~~~

嵐<---呢個人係我玩曙2封測個陣識佢  我地仲約埋一齊玩公測
    佢幫左我好多  個陣成日打到d裝就留比我  有時同陪我升呢  
     佢5玩真係好可惜!!!!

EXP
784 點
原帖由 晴月 於 2009-7-29 08:33 AM 發表
神奈川 萬歲~~~~~

反正我係換位啦- - 我是多麼的強桿 不用搵組 都有一堆妹妹仔沖埋黎組我

EXP
374 點
原帖由 段天 於 2009-7-29 12:15 發表

反正我係換位啦- - 我是多麼的強桿 不用搵組 都有一堆妹妹仔沖埋黎組我

咁姐姐仔會唔會沖去你到a_a
曙光和我無緣了
帳號全部已放

EXP
784 點
一樣沖埋黎姦我- -"

EXP
374 點
原帖由 段天 於 2009-7-29 12:19 發表
一樣沖埋黎姦我- -"

姦你個d是肥婆嗎?
曙光和我無緣了
帳號全部已放

EXP
264 點
不驕不傲的晴晴:P 一直俾到我感覺非常好=V=
人生短短數十年,光陰似箭飛流逝。

愛惜美好時光也,莫待老來空嘆兮!

(閒時亂作,見笑了)

EXP
711 點
神奈川的日子
永遠係我們最開心快樂的回億

十卜晴晴^^

EXP
784 點
原帖由 faatfaat522 於 2009-7-29 04:33 PM 發表

姦你個d是肥婆嗎?

肥婆! 都係女人! 點可以唔理人! 最多我行開D唔比佢姦甘解!

EXP
229 點
原帖由 段天 於 2009-7-30 12:07 發表

肥婆! 都係女人! 點可以唔理人! 最多我行開D唔比佢姦甘解!

死人淫虫天!
晴月
100lv 2階牛醫師
死守 神奈川
Pandora

EXP
784 點
我唔淫!!!!係D人淫我!!!所以我要逃避唔比佢地淫!!!
要唔比人淫就要比佢地更淫!!!所以我唔淫!!!!

EXP
229 點
原帖由 曙光的268 於 2009-7-30 16:34 發表
晴月  你是最勁的EC

你過獎了~~謝謝你~~~
在我心中,最勁的醫師是辣b和古古~~

回豬be:你可以再搞影相活動ga,好耐冇搞了~~~

回丹丹:我一邊打,一邊都諗起以前的曙光和神奈川,可惜現在人面全非了~~
晴月
100lv 2階牛醫師
死守 神奈川
Pandora

五級富豪會員

EXP
1551 點
原帖由 晴月 於 2009-7-30 22:02 發表

你過獎了~~謝謝你~~~
在我心中,最勁的醫師是辣b和古古~~

回豬be:你可以再搞影相活動ga,好耐冇搞了~~~

回丹丹:我一邊打,一邊都諗起以前的曙光和神奈川,可惜現在人面全非了~~ ...

HAHA 我驚我攪 冇人去=_=