AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1229|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

每日在曙光的快樂日子 [複製鏈接]

EXP
796 點
樓主
角色名稱:oO不敗戰神oO
作品名稱:每日在曙光的快樂日子
作哈內容:如下
記得係玩曙光個時.我覺玩弓手有d定技.扣血技.好好玩a_a.由1lv去到40lv都冇人同我組升過.但是去到44個時.有個叫,一口牛的人幫我升過.每日夜晚1~2點果時上來同佢吹下水.跟著同佢吹下吹下就45=_=之後我自己一個升呀升.唔想玩弓手.就換ac.點知比人昆左a_a果時好鬼灰.點知我個fd絕滅叫我升個高lv戰同他p過a_a令到我重燃曙光的夢想.個戰升到40.都冇咩組.冇咩人緣a_a但是去到41又識到1個fd.晴日bb.陪我走過升45的道路
a_a.之後又識跑online高手.同佢升到48.唔想升.跟我的著某同學比左升lv的系統我a_a.就是咁.d fd就多左n多--
升到有得學技的lv.就會去天女同人吹水a_a雖然用某升lv的程序是唔好a_a但是由此識到我一生中最好我fd a_a
(牛.522.肥鈴.升lv的朋友.兒/回家.永.同我ge啊哥任同啊妹小蕊^__^)

而牛呢日日都同我吹水a_a而且有一次唔小心幫佢買左張企鵝卡170m==佢係到發嬲.係到嘈a_a搞到反曬面.之後又好番.所以話友誼永固是岩ge a_a

而肥鈴呢a_a日日都是同牛咁a_a係到同我吹水同傾計a_a而且教左我攤街有咩水魚a_a令我賺左好多錢a_a真是曙光的(好)朋友=D

而522==有一次a_a天女同佢玩下a_a點知佢發火a_a殺埋我a_a但是朋友是打番來a_a玩下玩
下就咁識q左我>3<教埋我應該點玩戰a_a真是我的師父xd

啊哥就岩岩識a_a覺得佢好cool-__-而啊妹日日都同我d分身一齊升.係到吹下水a_a覺得佢份人幾好囉=D

ps:因為近排洗機a_a冇曬d相a_a.我會係呢幾日補番a_a

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
374 點
嘩..有我大名:lol
曙光和我無緣了
帳號全部已放

EXP
796 點
個個fd 都有大名a_a

EXP
374 點
好型..上次你20M買左條防紅
曙光和我無緣了
帳號全部已放

EXP
266 點
= =20M買左條防紅?咁勁!

EXP
189 點
不敗戰神..好似同你升過lvBO