AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 10438|回復: 98
打印 上一主題 下一主題

@~你的私家BLOG~@ [複製鏈接]

EXP
6727 點
樓主
你的私家BLOG是供應給你抒發心情的帖子,大家遇到甚麼開心事/傷心事/尷尬事等等,都可以在這裡和大家分享,收到或買了甚麼禮物,見到趣聞或遇到奇人奇事,都可以講出來和大家分享,就當這個是你的私家BLOG吧! 只要文章有誠意,就可以獲得加分1-10分不等,視乎文章的精彩度,請大家踴躍發表喇。

溫馨提示:回帖者嚴密取笑別人,勿幸災樂禍,嚴禁妒忌,嚴禁人身攻擊等等。

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
129 點
wow~今日4月30日,系呢個月既最后一日,我好開心,好開心,我系曙光終於升到63lv啦!!!!!!(甘樣有無分加?)
已有 1 人評分EXP 收起 理由
godzilla + 1 我都感覺到你好開心,多謝分享。 ...

總評分: EXP + 1   查看全部評分

EXP
251 點
今日係 4月30日 (雖然 過左晚上 12點 )  今日發生左d好開心既事 平時 我係game入面 係唔會升 但 今日因為 1d野 我走左去升 (唔係 加乘exp) 而係 我與某人之間既承諾 要 大家 一齊升上 68 依家佢 65 而我 只係 64 正因為 有左呢個承諾 而我先有動力 走去升 如果唔係 我又係城到 呆 依d咁既日子 唔知仲要到幾時 但依家有左目標 我相信 頹廢 既生活 會好快 係我game人生路上 劃上句號    平日 我係城到 都係 百無聊賴  今日終於 有人陪我坐左 3個幾鐘 係到陪我傾計 真開心@v@  今天可算是 完美的一天 令我難忘 雖然 只是好少既事 但 已經令我好開心 因為我覺得 唔再係得番我自己一個

godzilla + 10 感謝分享,一定有人支持你,你永遠不是孤獨的。 ...

總評分: EXP + 10   查看全部評分

把過氣了的電玩都找出來玩一番 感覺不錯><

EXP
251 點
點解無啦啦 多左3個gd 係入面既=.= 但我無加落去...= =

EXP
1646 點

友誼之星勳章

原帖由 草女乂 於 2008-5-1 01:21 發表
點解無啦啦 多左3個gd 係入面既=.= 但我無加落去...= =

哥師拉可以+的a______________________a

EXP
6727 點
原帖由 草女乂 於 2008-5-1 01:21 發表

因為我加你分丫麻,只要有人評分,帖中都會出現good樣的手勢。

EXP
2696 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我遇到怪人!!

某天下午,,,我同一班同學一起去大快活食飯!!當我叫左野食,,,,坐下來食,,,,,點知....我見到有人叫左焗豬排飯,,,,佢竟然拿走豬排,,,,只係食飯!!

你話個個人係唔係怪人???
godzilla + 3 感謝分享

總評分: EXP + 3   查看全部評分

EXP
251 點
原帖由 隱形人 於 2008-5-1 11:04 發表
我遇到怪人!!

某天下午,,,我同一班同學一起去大快活食飯!!當我叫左野食,,,,坐下來食,,,,,點知....我見到有人叫左焗豬排飯,,,,佢竟然拿走豬排,,,,只係食飯!!

你話個個人係唔係怪人??? ...
佢可能係 打包= =" (只是假設= =)

EXP
6727 點
我諗佢唔喜歡食豬扒,但焗豬扒飯d飯係炒飯底,好好味的,所以淨食飯又唔係太奇,但就太浪費囉。^^ 我都唔食果d豬扒只食焗飯,但d扒我會比家人食囉。

EXP
2696 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

回復 9# 的帖子

一定唔係打包!!因為我係見住佢食曬d飯先走的-3-!!

EXP
2696 點

回復 10# 的帖子

我兩樣都中意食.......因為好好食^^

七級帝王會員

☆Prince★}+}|電腦王子

EXP
6040 點

友誼之星勳章

今日我在輕鐵見到一個人,佢都既「噁心」下,因為對主我,佢一面吃蛋糕一面掉在地上,最「噁心」係佢好肥,吃野吃得好恐怖,我走時人地都唔想坐下。
唔好話我「奇視」人,如果你地見到佢我想你地都一定會和我一樣!!!!!!!!
godzilla + 3 感謝分享

總評分: EXP + 3   查看全部評分

EXP
6727 點
這個人很無公德心,本身輕鐵已經唔比人食野,佢仲整污糟d地方。

EXP
251 點
原帖由 鬼不理手下 於 2008-5-1 19:17 發表
今日我在輕鐵見到一個人,佢都既「噁心」下,因為對主我,佢一面吃蛋糕一面掉在地上,最「噁心」係佢好肥,吃野吃得好恐怖,我走時人地都唔想坐下。
唔好話我「奇視」人,如果你地見到佢我想你地都一定會和我一樣!!!!!!!! ...
        唔應該啦 係輕鐵食野= = 又食得,咁嘔心  帶比人不安=.=       輕鐵@@"  姐係你住 屯門 元朗 天水圍 是但一到@0@ 我住天水圍的 -v-

七級帝王會員

☆Prince★}+}|電腦王子

EXP
6040 點

友誼之星勳章

原帖由 草女乂 於 2008-5-1 21:47 發表
         唔應該啦 係輕鐵食野= = 又食得,咁嘔心  帶比人不安=.=       輕鐵@@"  姐係你住 屯門 元朗 天水圍 是但一到@0@ 我住天水圍的 -v-

:L :L :L
咁你都知道!唔覺意講左我題地止添!!!

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
今日去比賽踢波~踢到成身都冇晒力~好開心~因為贏左3比1~教練仲請我地去食野添~不過教練就冇左幾皮野= =
godzilla + 2 感謝分享

總評分: EXP + 2   查看全部評分

囧頭

EXP
6727 點
:o 嘩,食左幾皮野咁多,食d咩呢?

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
都係d有營養既野啦~因為星期2仲要打多場~睇下入唔入到準決賽~
不過有廿幾個人一齊食先用左咁多$= =
囧頭

EXP
6727 點
^^ 好想知食左咩囉,一圍普通酒席都係4000-6000,你話食左幾萬嫁播,幾皮野=幾萬元,所以好好奇,幾萬食鮑魚呀你地?

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

係依度既第一帖!!
用左之前寫日誌既方式去打~寫得唔好既..唔好見怪!!
----------------------------------------------------------------------------
Happy birthday to you...
Happy birthday to you...
Happy birthday to 呀爺...
Happy birthday to you!
(極度難聽既歌聲~~~)

(眾人:無啦啦做咩唱生日歌?)
因為今日呀爺既60歲生日...所以就唱返首生日歌黎慶祝一下~
今日除左係呀爺生日之外...仲係佢開始退休既日子..
好了...唔講做咩要唱生日歌...講下今日下午做左d咩先!

下午5點 : 岩岩放學返屋企...打開雪櫃睇..見到有個生日蛋糕
下午5點半 : 呀麻+表妹+姑姐(表妹個呀媽..唔知係咪咁叫)終於返到屋企..冇幾耐之後..呀爸都黎埋
下午6點 : 呀爺終於返到屋企...開始食生日蛋糕~
下午7點半 : 出街食飯

今日食果個生日蛋糕..係雜果蛋糕...有士多啤梨,芒果,藍莓...........真係好好食
不過......我只係食左一舊..有d謙個蛋糕唔夠食(眾人 : 你好大食-0-)
食完個蛋糕...好快就到7點半...之後落左新墟食飯~不過冇幾耐之前先食完個蛋糕..都有小小飽..好驚食唔到飯

去到間大排檔..就叫左果皮蒸鮑魚,魚,炒菜,沙拉骨,鹽焗雞,蠔仔粥
不過...碟沙拉骨上面淋左d沙津醬..感覺上冇咁好食..仲有碟果皮蒸鮑魚...唔知點解..我勁難先咬到=___=
食到9點幾..就搭輕鐵返屋企!

今日可以話係好豐富既一日...有咁多野食!(不過餐飯都食左 $ 4xx )
但係.........呀爺退休了...以後用錢都唔可以咁大洗~
最後就係度祝呀爺生日快樂!

godzilla + 10 感謝分享,祝你爺爺生日快樂!

總評分: EXP + 10   查看全部評分

心......好甜

相7....很甜很溫暖