AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: godzilla
打印 上一主題 下一主題

@~你的私家BLOG~@ [複製鏈接]

EXP
2696 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

回復 21# 的帖子

又是輕鐵-3-

你不會同鬼不理手下住左附近吧.......?
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

回復 22# 的帖子

我住山景.........
應該5會住係佢附近
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
1646 點

友誼之星勳章

昨日好慘-0-因為係學校比人推

個人傻傻地的,連推我3次之後,我隻手有個洞,腳有個洞,太陽穴整到,重要最後自己撞到另一個人-0-慘到...最後番到屋企,家人係咁話要上學校,真係煩-0-
已有 1 人評分EXP 收起 理由
godzilla + 3 感謝分享

總評分: EXP + 3   查看全部評分

EXP
6727 點
原帖由 lamxdxd 於 2008-5-3 00:06 發表
我住山景.........
應該5會住係佢附近

^^ 我最近你,我住良景。

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。

EXP
6727 點
原帖由 熊貓大王 於 2008-5-3 04:22 發表
昨日好慘-0-因為係學校比人推

個人傻傻地的,連推我3次之後,我隻手有個洞,腳有個洞,太陽穴整到,重要最後自己撞到另一個人-0-慘到...最後番到屋企,家人係咁話要上學校,真係煩-0- ...

有個洞即係咩意思呢?穿左呀,有洞咪會留血囉,定係撞凹左呀?損左?傷左?真係唔明咩叫有個洞。

EXP
1646 點

友誼之星勳章

原帖由 godzilla 於 2008-5-3 10:44 發表

有個洞即係咩意思呢?穿左呀,有洞咪會留血囉,定係撞凹左呀?損左?傷左?真係唔明咩叫有個洞。

傷左and流血

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

回復 25# 的帖子

真係好近-0-
不過我有個同學住良景....仲近你-0-
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
6727 點
^^ 咁當然啦,但我無識人住山景呀,得你咋。

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

昨日洛街去打波,突然看見有個小dd跌傷左,我地"赴"他坐來長犄上休息,又help他止血,仲送埋小dd返屋企,比人讚,好happy

P.S:同行d人問我5知會5會拿良好市民獎= ="
godzilla + 3 感謝分享。

總評分: EXP + 3   查看全部評分

EXP
6727 點
原帖由 abg4b10 於 2008-5-3 12:14 發表
昨日洛街去打波,突然看見有個小dd跌傷左,我地"赴"他坐來長犄上休息,又help他止血,仲送埋小dd返屋企,比人讚,好happy

P.S:同行d人問我5知會5會拿良好市民獎= =" ...

咁小事係唔會有好市民獎,做好事是出心,有無獎都無所謂啦,有人讚你已經安慰啦^^,果然是好孩子:loveliness:

EXP
1646 點

友誼之星勳章

原帖由 godzilla 於 2008-5-3 13:06 發表

咁小事係唔會有好市民獎,做好事是出心,有無獎都無所謂啦,有人讚你已經安慰啦^^,果然是好孩子:loveliness:

要人提名的...其實我有時覺得:好市民獎內定的

EXP
6727 點
原帖由 熊貓大王 於 2008-5-3 15:10 發表

要人提名的...其實我有時覺得:好市民獎內定的

不會有內定的,獎就得幾個,如果當時剛巧報名者多,咁就要選最有貢獻者得獎,公平公開的,無得內定嫁。

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
原帖由 godzilla 於 2008-5-2 22:22 發表
^^ 好想知食左咩囉,一圍普通酒席都係4000-6000,你話食左幾萬嫁播,幾皮野=幾萬元,所以好好奇,幾萬食鮑魚呀你地?

sor~係幾舊水先岩= =
囧頭

EXP
129 點
發表下先:
今朝朝頭早打開曙光有74%
跟住死左,好無奈甘跌到66%,
後來我做左2個任升翻2%,變翻68%,
點知lag死左,得翻62%,
我又好無耐甘去升啦,終於升到77%,
點知細佬搞死左我,得翻69%,
無計點都要升架,最後終於升翻到75%,
全日剩系升左1%,扣左好多%,計埋扣左千既m,
呢d野系同一日發生,我差d頂五順要打我細佬,不過算啦,話曬系兄弟一場:'( :'( :'(
(眼淚在心裡流)
godzilla + 5 感謝分享

總評分: EXP + 5   查看全部評分

EXP
6727 點
原帖由 吹水仔 於 2008-5-3 20:52 發表

sor~係幾舊水先岩= =

^^ 嚇得我丫。

EXP
251 點
唉 話咁快到就到身體檢查既日子 下個月5號 我好緊張  因為我自小 身體已經差 半年前去睇 醫生話我心律比正常人慢 懷疑有心臟病既先兆   so 要開藥   話 如果感到 呼吸困難 同心跳 不正常既話 就要食  依排 食少左 已經好開心 可能係d藥既副作用 成日想訓 好累好累 但 我知道我無事的 因為 身邊所有既朋友 都知我有事 好關心我 但因為依件事 我少左出街 因為怕行行下街 暈底 or 心臟病發 死掉   希望 下個月 身體檢查我有好消息帶番黎=]  希望耶穌會祝福我><
godzilla + 5 感謝分享,祝你健健康康!

把過氣了的電玩都找出來玩一番 感覺不錯><

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
由於呢排好忙所以冇乜上黎= =
上星期5~校際足球比賽淘汰賽第1場(進入16強)~只要贏多2場就可以攞獎~但係對方係一隊強隊~不過我聽左教練話可能會互射12碼決定勝負我都安心d~因為我地一直練緊射12碼~當對方射入左我地一球之後~我個心勁緊張~但冇幾耐~我地又射番入佢地一球~可惜~下半場又比佢地射番一球~最後2比1完場~呢場係我小學階段最後一場既足球比賽:'( 不過~我地將會係中學繼續踢波~足球!!!!就係我地友誼既證明!!!!!!
godzilla + 5 感謝分享

囧頭

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
原帖由 草女乂 於 2008-5-8 14:52 發表
唉 話咁快到就到身體檢查既日子 下個月5號 我好緊張  因為我自小 身體已經差 半年前去睇 醫生話我心律比正常人慢 懷疑有心臟病既先兆   so 要開藥   話 如果感到 呼吸困難 同心跳 不正常既話 就要食  依排 食少左 已 ...

咁你真係要小心d~做少d運動呀:o
囧頭

EXP
174 點
靜左好耐....回呢度唔會刪帖嫁可0.0......
今日係我del曙光既日子.....因為種種原因......
考試呀...唔想玩呀........
同埋今日係我賣哂曙光錢同曙光ac俾同學既日子
總共賣左237hk$....
算係咁...賺左37hk$
我玩咁耐都係買左200蚊點數
仲有整左個回憶錄...
但係po唔到上youtube....
load左勁耐都唔得....
唔知仲有咩online好玩呢....
最近出果d愈黎愈無聊...
跑呀...勁舞呀完全唔覺好玩....
但係的確最多人玩...
我記得論壇都有得上傳影片...
唔知點整呢...
godzilla + 5 鼓勵,感謝分享。

EXP
318 點
今日係6月7日 我好happ so我曙光升左32 ar媽比左80$hk 我
我丫媽好好人>w<"
godzilla + 1 鼓勵,感謝分享。

總評分: EXP + 1   查看全部評分