AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: godzilla
打印 上一主題 下一主題

@~你的私家BLOG~@ [複製鏈接]

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點

科學同中史都衰左啦><冇得做全級第1...夢想幻滅.....

個天落雨唔通真係會影響埋人?
今日寫字咁慢...連燒杯都唔記得左><(有題野指住個燒杯問係咩...我居然到考完先醒起!)....畫個細胞圖冇寫大標題....仲有幾題趕唔切答...加上有部分答左都多數唔岩....夾夾埋埋都10-15分.......可能有d俾佢扣就仲死....唔好低過80呀....唉......我份人咁黑...真係希望派返黎唔會70幾┬/\┬

+++:
考埋中史...d問題多到做唔切...唉....真係陰公...明明兩科都勁架嘛...而家><冇哂啦..廢那d又高唔返...高那d又廢哂...今次級名次又低左>.<

已有 1 人評分EXP 收起 理由
godzilla + 4 鼓勵,感謝分享。

總評分: EXP + 4   查看全部評分

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
2132 點
有1次,我sleep的時候,我食左我d口水- -

EXP
6727 點
原帖由 egg123 於 2008-6-17 20:49 發表
有1次,我sleep的時候,我食左我d口水- -

有咩咁奇?如要說廢話請到廢話帖內發表。

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
今日好黑仔...本來我收浮鬼+閻破野...
打左出黎下午就有人回...好好好開心....
然後去左樹0同佢易....咁岩呀爸睇完電視用機...我冇check貨就同佢易左....我就發覺~慘啦..如果係廢野咁點算!?...
點知一on返....真係廢到冇人有...+1會+2敏...要黎做咩.....即時扔左...見到都眼冤...扔左15m=3=唉....
好野果然冇平...
平野一定冇好!
不過~後尾法bb話有....好彩lam好人:loveliness: 幫我開隻分身同佢易....
原來又係未鑑.....我幾怕又中招....
法bb教我淨化左先鑑....最後真係得左^﹏^
結果27m先買到條鍊....

godzilla + 4 鼓勵,感謝分享。

總評分: EXP + 4   查看全部評分

七級帝王會員

``留學兔

EXP
4904 點
話說今日我發覺我好討厭某一位朋友的處事手法。

所以對佢都冷冷淡淡。

然後我係blog寫左幾句,
我覺得人的確係會搵晒所有機會, 然後為自己挑選一個最好既。

但係當佢地沉醉係自己得到最好果種榮耀同埋快樂時,
佢地會唔記得一d係背後陪住佢搵機會/搵機會比佢去試既人, 忘記佢地背後所做既努力。

我覺得幫人搵機會, 欠左其他人人情換黎一個機會比佢,
之後佢一句唔該都無就放棄左您幫佢搵既機會, 只因為佢覺得自己已經得到某d野,
而唔願意去嘗試爭取一個更好既。

當我回絕拜託他人搵黎既機會時, 我欠左對方一個人情,
人情還人情, 一路還落去, 好傷...~___~"

講完-_-v 哥斯拉我好乖咁出現左喇xD
godzilla + 8 鼓勵,感謝分享。

總評分: EXP + 8   查看全部評分

EXP
1646 點

友誼之星勳章

原帖由 godzilla 於 2008-6-18 09:13 發表

有咩咁奇?如要說廢話請到廢話帖內發表。

邊到有廢話帖- -

EXP
6727 點
原帖由 熊貓大王 於 2008-6-22 00:45 發表

邊到有廢話帖- -

http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=486&extra=page%3D2

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
話說~上年我受過一次勁大既傷~
今年終於復發喇!我同班fd玩得勁happy果陣隻腳突然好痛
番到上課之後放左對腳上前面冇番既同學張"登"上面~過左冇幾耐~
放番隻腳曲番果陣~隻腳竟然痛我差d叫左出黎~
我再望下隻腳舊骨咩事~點知2隻腳既骨既大細不一
之後走左去問常識老師~佢話我舊骨走左位或者裂左~叫我睇醫生
但係我太窮~睇醫生都未草夠$
所以間唔中隻腳都超痛
好慘:'(
godzilla + 5 鼓勵,感謝分享。

總評分: EXP + 5   查看全部評分

囧頭

EXP
1339 點
但係我太窮~睇醫生都未草夠$-.-
骨呢d野愈遲e d後遺病愈大wo..
你那如同 陽光一般的笑容
照亮了我的生存之道

為我心中的雨撐起傘的
只有你一個人…

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
算啦- -
之前睇完趺打都冇用- -
睇醫生可能貴成幾倍............
囧頭

EXP
1339 點
估唔到你甘窮....3....
你那如同 陽光一般的笑容
照亮了我的生存之道

為我心中的雨撐起傘的
只有你一個人…

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
原帖由 吹水仔 於 2008-6-24 20:57 發表
算啦- -
之前睇完趺打都冇用- -
睇醫生可能貴成幾倍............

可大可小= =你一定要搞搞去...
唔係第時行唔到跑唔到問你點死-0-....
ps.我腳踝都試過腫到個乒乓波咁=3=""

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
放心~
喱排都冇乜事
應該可以遲d先既
囧頭

EXP
2132 點
呀哥>_<我好怕你呀>_<如果你走唔到咁點>_<(喊)

EXP
2132 點
有了散光..
左眼明明冇近視..
右眼175..
之前左眼明明冇..
右眼100..
都係online game ge錯

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
唉....頭先食飯前...老豆無啦啦話罐可樂未開就漏哂...要我落去換....又話冇單....
係人都心諗....無證無「據」...鬼信你?我就梗係為免上去白撞..日後同d店員買野都唔好意思...何況我只信有證據先係岩....就打算呃呀爸話條友唔俾....然後就上返去....
點知佢亦都唔服....想搵d店員理論....我心諗點都唔得架啦....畢竟都係錢...我唔信佢會無啦啦蝕俾你....
唔知係米一罐可樂太少錢...d人鋅係換俾佢...佢仲鬧d店員點解恰我係細路....其實係我講大話又唔想俾佢打/鬧....後尾佢返到黎...梗係俾佢鬧左一大餐...仲要我自己同呀媽講...話我唔誠實又自作聰明
係個刻我先知灰色地帶係一有大塊....無證無據都囉正牌做野....呢個世界真係吹脤唔吹脤....
今朝又俾人話我「虧」...無證無據...無啦啦又俾人嘈...要我證明?佢地班友夠冇證明佢地唔虧....我做錯左咩野佢地會咁樣對我?我太好蝦?定係佢地睇我唔起?
籃球又打唔好....個個只會笑我....有天份有點?其實到頭來又係有埋d先天性不足....反應慢...手腳唔識運用力......唉...我可以點?
讀書又廢...得3科主科....連中史同科學都唔係時時ok....今次考試...俾人打低哂.....輸哂啦.....
越黎越自卑....我搵唔到自己有咩野過人之處....就連打機都俾fd拋離左n咁遠....我真係好想知我係呢個世上可以做到d咩.....點解我總係放唔低....總係咁好耐性....就係因為呢種耐性我俾人不斷咁恰...不斷罵不還口...打不還手......呢個係我唯一既長處?點解我睇到既唔係佢既優點....唉............
godzilla + 3 鼓勵,感謝分享。

總評分: EXP + 3   查看全部評分

EXP
2132 點
你其實有,,不過你要自己發掘>v<

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
其實每個人都有優點
我d成績一向都唔好
成日比人睇低都冇所謂
只要有貢獻就得啦
我體育好!!
囧頭

EXP
2132 點
今日我個朋友話上黎我屋企,佢男的,佢上黎之前,出街之前我拎定d ps2碟,廢事佢話我冇準備d ps2碟,跟住我同呀媽出緊街,行完之後番大廈門口,原來佢同佢呀媽早過我到,跟住我呀媽,我同佢走番屋企(佢個呀媽要去買野),我比定彈"豬"人,足球,gta佢,佢就話好耶,玩到6點到,佢就走了..
今日真係好開心>w<

跟住..佢有本野係我度,我打電話比佢,佢話知道,我話星期一係學校果到比你,佢話ok,跟住話你做緊咩,我話我吹緊頭

godzilla + 2 鼓勵,感謝分享。

總評分: EXP + 2   查看全部評分

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
好似唔夠100字- -
囧頭