AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7388|回復: 35
打印 上一主題 下一主題

山水有相逢 [複製鏈接]

EXP
20 點
樓主
角色名稱:童月
作品名稱:相逢令我喜出望外
作品內容:
  黎一個自我介紹,我的名字叫peanut,我是一個很靜很靜的人,不太出聲,這些因素,給別人有一種很陌生的感覺,我在曙光裹學會了很多,在曙光裹的朋友二十隻手指加腳指便數到出黎,<B囡>您帶給了我很多的啟發,您教懂我,人地嘈你您,不是一定要嘈番別人!<晴月>我始終都不太熟識您,因為我很小出聲,但我記得您說過[夠既係唔係我得罪左您?]直到現在你都會這樣的說呢!十分羨慕您呢,有個對您咁好的老公<葉月>你是一個好團友,好老公!當團友有咩事您都會隨傳隨到,願打願挨,很偉大呢!<丹丹>您的上線機會很小,很難跟您見面,談話,但您上線的時候都會鼓勵團友!您很好呀!<馬馬生>您對您的老婆十分好呢,經常放工便北上按摩,但我不知道你現在有沒有上了!<藏魂>我很記得您!我去洗手間的時候!係您比我吸經的,當我沒有武器的時候!係您借武器比我的!您是我的升級最愛呢!<林林仔>勁喇勁喇,知您係曙光第一勁盜賊喇!我返左黎曙光,既然見不到您在天女塔的舞姿,我十分失望!我恨您!我恨您!我和您的裸照,因洗電腦沒有了!快回來吧!<段天>您是一位英雄!您給我的感覺您是不怕死的!橫衝直撞,很像一隻沒有眼的牛呢!<俗長>您經常叫我打團戰我都沒有去,很對不起!<B仔>你的爛GAG,我怎麼會不記得呢!但我估不到,過了兩年,您還是講著這些爛GAG!還增加了一種自戀感![我不是SEVEN,是帥][邊個夠我靚仔?]我頂不順了,救我吧,<B仔>放過我吧,好嗎?<SAMUEL>有錢佬,我估不到您還有玩呢,係您比錢我修裝,係您合D勁武器比我,不要太錫我,不要經常比錢我用!不要ON我的帳號放錢入去!信不信我改密碼!?<鬼鬼>您經常都令團友們高興和開心的!最後一位<*小BE*>您呀您呀!不要再任性!您令人很擔心您!知道嗎?不要如此任性呢,好嗎?之前的好朋友,我好感謝您對我的好意,很多謝您們教我的東西!

到了我再一次踏上曙光,我覺得很感動,因為<SAMUEL>第一個搵我,還幫我升級呢!天女塔一層還是係多爭吵事件呢!我又一次比人問[打唔打場]這句說話,很久都沒有出現我腦海了!放心我升級完了一定同您打!很開心係天女看到<*小BE*>我同佢傾左很久很久!講番之前的威水事!哈哈,我還歷歷在目呢!當我進新團(吸血新世紀)團友們很歡迎我呢,我十分高興!<o爆爆o>我很多謝您,你教我打字!放心我會進步的!哈哈!<曲奇仔~*>不要經常滿腦子黃色東西好嗎?不要經常與<o爆爆o>一起討論好嗎?<*小BE*>您身為他的女朋友,您應該管教他!不要跟著他一起講!一起諗!
<lamxdxd>,很對不起,我這篇文章過了1000字,很抱歉,我有感而發!

B囡B仔          B仔B囡
         晴月     藏魂藏魂      晴月
        葉月          BE           葉月
       俗長                           俗長
      爆爆                             爆爆
        馬生                         馬生
          丹丹                     丹丹
           SAM                 SAM
             林林               林林
                段天          段天
                   曲奇     曲奇

祝我們友誼永顧!
祝曙光各玩家,不要互相殘殺,要殺不是殺曙光玩家,係殺第二隻GAME的玩家!我不想很像之前的這樣!那麼打黎打去!建立一隻GAME,很難的,不要令GM經常煩惱
謝謝各位閱讀我的有感而發!

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
哇哇哇 好感觸!!
支持;D

我大個囡喇>< 以前係神奈真係好任性...
而家吾會架喇!!!

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
299 點
xdxd我以後唔講野
我講咩你地都話爛

EXP
20 點
原帖由 笨BE 於 2009-8-2 18:11 發表
哇哇哇 好感觸!!
支持;D

我大個囡喇>< 以前係神奈真係好任性...
而家吾會架喇!!!
睇得出您改變左><

EXP
20 點
原帖由 蘋果綠茶 於 2009-8-2 18:16 發表
xdxd我以後唔講野
我講咩你地都話爛
唔好呀,您的爛GAG,我很喜歡,但不要過火><

EXP
20 點
原帖由 曙光的268 於 2009-8-3 13:47 發表
我同你一樣...都係咁..你勁哂啦xDD  唔錯!!!
不敢當,不敢當!:P
和您一樣勁XP

EXP
266 點
影得好靚!UP LV!

EXP
20 點
原帖由 相愛乂無夢 於 2009-8-3 14:07 發表
影得好靚!UP LV!
謝謝您,謝謝您,謝謝您的支持和鼓勵
您回帖,能使我PO多D靚相XP!

EXP
784 點
um...我想問...我識你架- -?
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
20 點
原帖由 段天 於 2009-8-3 15:31 發表
um...我想問...我識你架- -?
應該就係,除非唔係!
又一個忘了我!:'(

EXP
229 點
um...我想問...你係邊個- -?
晴月
100lv 2階牛醫師
死守 神奈川
Panda + Dora =
Pandora

EXP
784 點
講真=.= 我.....真係唔記得俗長叫人去打團戰....永遠都係我逼佢去打佢先肯出手

EXP
20 點
原帖由 晴月 於 2009-8-3 15:49 發表
um...我想問...你係邊個- -?
MY NAME IS PEANET!
算了,我不勉強你們記番我,當我們從來都沒有認識!

EXP
20 點
原帖由 段天 於 2009-8-3 15:52 發表
講真=.= 我.....真係唔記得俗長叫人去打團戰....永遠都係我逼佢去打佢先肯出手
算了,算了,當我記錯,當我講錯,當我錯錯錯!

EXP
229 點
原帖由 童月 於 2009-8-3 15:52 發表
MY NAME IS PEANET!
算了,我不勉強你們記番我,當我們從來都沒有認識!

對不起!
你用英文名,我真係唔記得 =.=
不過而家我知道你係小童了
我冇唔記得小童,不過我係唔記得peanut
sorry :em800_82:
晴月
100lv 2階牛醫師
死守 神奈川
Panda + Dora =
Pandora

EXP
20 點
原帖由 晴月 於 2009-8-3 16:06 發表

對不起!
你用英文名,我真係唔記得 =.=
不過而家我知道你係小童了
我冇唔記得小童,不過我係唔記得peanut
sorry :em800_82:
您令我心情又起又跌,我真的想著每一位團友,每一位曙光玩家呢!

EXP
711 點
我同老公宜家都有上去咖~
一得閒就上的了:)

EXP
20 點
原帖由 【夜牡丹】 於 2009-8-3 17:48 發表
我同老公宜家都有上去咖~
一得閒就上的了:)
您地就好啦!成日上><
介紹一間比您地*皇室假期* E間野好正,絕對唔係邪骨!設備完善,服務態度良好!!!
一班朋友上去玩唔錯唔錯:call:

EXP
784 點
我都記得了(由月兄講小童v)
好心你就唔好拎住依家個名之後叫我記得你前兩年個名- -
鬼記得呀 甘多仇口

攪錯! 唔係邪骨仲講個名出黎!係邪骨先好講個名出黎碼! 都唔識做既- -

EXP
711 點
原帖由 童月 於 2009-8-3 17:58 發表
您地就好啦!成日上><
介紹一間比您地*皇室假期* E間野好正,絕對唔係邪骨!設備完善,服務態度良好!!!
一班朋友上去玩唔錯唔錯:call:  

係咪羅湖車場NEAR有間黑色門面好靚果間?