AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 出雲~
打印 上一主題 下一主題

旅途 [複製鏈接]

EXP
9 點
Sorry家姐,幾日冇得上網回遲左...鍚啖補返數先>33333<
自細我都好希望有個家姐,你肯做我家姐係我既福份^^
你係一個好好既聆聽者,每當我有心事時,你都願意付出寶貴既時間耐心聆聽,幫我諗辦法解決困難,得到你既支持,鼓勵同保護,我亦都漸漸學會堅強,勇敢,樂觀,真係好感謝你♥
你永遠都係我最愛既家姐>33333<啜♥容許我繼續向你撤嬌嗎><
有禍害!!我願意同你一齊滅除....嘻嘻XD
你同長長都好好人~       
記得好耐好耐之前有晚我傻傻地....唔小心掉左人地舊心愛既50+3雲...(果時我好窮-3-"人地舊雲差唔多等於我成副身家=.=唔知點買返還比人)....激氣到喊...喊住話唔玩曙光(果時真係傻-3-因小小挫折就.....唔怪得家姐話我柔弱-3-")你地聽到好緊張以好快既速度,第二日朝早就幫我收返左舊雲返黎,仲要好平...但我都係唔夠錢比=.=長長之後仲收少左我錢...真係好感激你同長長♥
最後,祝你同長長永遠幸福快樂♥♥♥
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
784 點
原帖由 初雪 於 2009-8-6 01:55 PM 發表
Sorry家姐,幾日冇得上網回遲左...鍚啖補返數先>33333<
自細我都好希望有個家姐,你肯做我家姐係我既福份^^
你係一個好好既聆聽者,每當我有心事時,你都願意付出寶貴既時間耐心聆聽,幫我諗辦法解決困難,得到你既支持,鼓 ...

依家你有錢 我窮了- -"
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
346 點
傻豬雪妹 唔使講sorry 同埋你好曳曳啊 你回我帖我好開心 但你就搞到我眼濕濕
你同細佬都話想繼續撒嬌?哈哈…緊係…
可以啦>333333333333333333333333<錫晒你^^ 但你地間中都要比我對你地撒下嬌(其實我對靚仔撒嬌撒得最多 呵呵…
個禍害一定要除 我地遲d商量商量 呢個禍害好強下 一定要計劃周詳
##招募除禍害會員 有意者密我xd##
其實果次真係老公出心出力多d 或者咁講 其實每次我幾個細佬細妹有咩問題 老公都會咁做 其實好多次 佢都叫我唔好同你地講 係佢幫左你地 但當然我冇應承佢 反正我咩都唔識 話係我幫你地解決左個問題 都好難令人信服 正如雪妹所講 我最強就係聆聽 所以佢都算係一個合格既姐夫(我諗…XDD

EXP
189 點
第1張相..好令..好令BO

EXP
2696 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

哈哈^^

我見到我的名字^^

多謝你呀雲姐姐

EXP
1853 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

小雲,多謝你個帖提過我(我個團長提都冇提過朋友團友,淨係提佢老婆,重色輕友=3=)
,不過呢,你個帖太遲出la,我都投左俾豪b lo,如果你早d出就一定投你la,點都唔投俾個豪b,投桃報你呀ma!!

好友
                                                                                                                            使徒上

EXP
346 點
多謝狂牛
多謝使徒
其實見到你地留言我經已好開心、好感動,多謝你地既支持^^

EXP
1 點
比下列既意見你:幾好,加油!!

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
GD!!!:)