AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 光維護者
打印 上一主題 下一主題

0o魔天使o0整估人, 又放HKD...都可以解封佢!!! [複製鏈接]

EXP
468 點
我想知相中人點賣我accA_A
吹都吹高d喇:Q 得個3000:thumb:
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
94 點
點解要開隻新仔講??同埋點解你唔比人地睇你個名呢??
名:乂盜賊仔仔乂
lv:   74
團:oO戀之雪Oo

EXP
291 點

回覆 21樓 段天 的帖子

段天
我緊係唔會係我地團 個個團可以講埋個頭名1隻英文字頭最後尾係t字你個下咩團
仲有我e家自己攪緊團

重返曙光

EXP
784 點

回覆 26樓 女女 的帖子

唔係bo 某團團名 oO戀x雪Oo 都係英文字開頭bo  o字~
前者中左 ja係一半半啦@@
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

EXP
784 點

回覆 25樓 仔仔xD 的帖子

你當個個都好似你甘豬兜;P
做25仔都爆自己名既 應該得你先諗得出
豬兜!

ps:豬兜玩家名黎架@@

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
原來..吾係你團D人 可以睇到團頻架:L

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
374 點
原帖由 段天 於 2009-8-24 11:09 發表
你當個個都好似你甘豬兜;P
做25仔都爆自己名既 應該得你先諗得出
豬兜!

ps:豬兜玩家名黎架@@

個條友仔都幾搞笑;P 做25仔原會有人會爆自己名..佢可能當人地係佢自己;P
曙光和我無緣了
帳號全部已放

EXP
784 點
嘩! 盜賊仔仔!你真偉大! 入嘟雪甘耐就係為左呢一下做25仔Q.Q

EXP
291 點

回覆 31樓 段天 的帖子

呀嘟天 點解你要咁針對佢姐 你/其他團既人成日針對我地雪團(我覺得我地冇咩錯) 初初係你地自己嘈先既 嘈完又要走 我地冇主動攪你/你個團d人 你又要攪番我地 你唔覺得煩 我覺得好煩
佢地玩完我地團既某位人已經唔會再提有關佢既野 但係你點解咬實盜賊仔仔唔放呢
你係咪想攪到佢唔玩你先唔係收口??

重返曙光

EXP
784 點

回覆 32樓 女女 的帖子

先講樣野@@ 你開緊新團下話 甘嘟雪D野關你咩事??
先其一你犯賤

我無咬住樓主呀@@ 我都唔咬人既
我係針對呀樓主張圖入面個位出緊有代表性說話既人物既主人ja
(你係想串到我既- - 睇清楚D先啦 我都唔該你了 你D野 挑釁唔到我)
其二 再賤!挑釁人反比人串返轉頭

好啦 之後到你上面話 係我地嘈又點@@?
乜論壇唔係以事論事架咩? 唔係開黎拓呀?
同埋 一直嘈完唔夠嘈潛水既都係全ser第一盜
我戰士黎架 唔識潛呀!!!!
其三 又黎多次 賤! 自己話緊自己個團長

next 真係無攪我地D人? 你知唔知夜乂小緣依家係咩團? Pandora!
ja係我地D fd 甘都叫無攪?? 定係想我日日係公頻洗
放你個幾位高層ac呢名@@ 仲要賤賣?? 你係想既 我多的是時間
你覺得煩咪唔好理囉@@ 無人要你理
係你鐘意犯賤!鐘意回貼!係鐘意比人插下你先爽
四!唔洗講 上面個句好清楚

最後 你問D野同無問一樣- - 唔該! 你用下個腦 先問問題啦!
呀問題青年! 同你講 仲有大把野玩@@ 慢慢啦~~
我唔介意你報我 只係 你地有冇野報到@@??
若要人不知 除非已莫為!
佢唔做又點比人話??
最尾仲要賤多下

你話你係咪犯賤! 一段野都比我插到你五次賤 反省下啦
讀多幾年中文 深入了解下中國文化先啦 犯賤!

EXP
688 點
原帖由 段天 於 2009-8-24 15:14 發表
先講樣野@@ 你開緊新團下話 甘嘟雪D野關你咩事??
先其一你犯賤

我無咬住樓主呀@@ 我都唔咬人既
我係針對呀樓主張圖入面個位出緊有代表性說話既人物既主人ja
(你係想串到我既- - 睇清楚D先啦 我都唔該你了 你D野  ...

老兄 人地禁講 你吹佢唔脹嫁 做25仔既 由佢;P ;P

EXP
374 點
上面再上面個位女女..好多錯字..我唔明你講咩..講清楚d ok?唔好逼我笑你文盲;P
曙光和我無緣了
帳號全部已放

EXP
688 點
原帖由 faatfaat522 於 2009-8-24 15:26 發表
上面再上面個位女女..好多錯字..我唔明你講咩..講清楚d ok?唔好逼我笑你文盲;P

唔好禁直接啦 人地hurt的a__a:lol

EXP
291 點

回覆 33樓 段天 的帖子

第1: 我想講下神人盜賊已經上番水 你唔信去交易post睇下幽唔知咩法王張相
第2:我想講神人盜賊上唔上水唔關我事 我唔識佢
第3:32樓係我打錯野 係我唔岩 sorry  改左啦
第4:你放到我地高層d ac 你去放 唔關我事
第5:我自己開團係隻正身做團長 分身係雪團 明冇
第6:你好有文化水準
第7:我冇串過你 同埋我冇挑釁你 (因為認為我自己廢)
第8:答完 係咁
重返曙光

EXP
784 點

回覆 37樓 女女 的帖子

回你第1:乜佢係第一盜咩?? 唔係令團長咩-0-??
     第2:連自己團長都唔認-0-?? 甘又岩既 都唔係嘟雪了 甘你又犯賤?
     第3:我回你個時你改經改左一次 仲係有錯字 522笑你文盲都幾岩
         第4:我放你高層D ac當然唔關你事@@ 你都無甘既能力升到D甘既LV
     第5:ja係犯賤啦~ 做嫁娘便是犯賤的第一象徵
         第6:我認為自己同中國既文化仲有一大段距離 可能呢一世都無可能識晒
                  但你連我都不如;P
      第7:我係明串你 係明挑釁你(因為認為你game唔夠我打 言語上你唔夠我串)
      第8:呀嘟雪團長第一盜!都唔識 你仲好意思留係嘟雪;P  仲認TW團個位第二!
            盜做團長 仲話你唔係25? 依家明針你 明針埋你團@@ 你又可以點??
            家下大家放暑假 係甘得閑架啦a_a 真係唔似D人甘忙囉~~ 打風出街!
            日日話返工 點知日日都望住隻人升LV  永呵~

EXP
291 點

回覆 38樓 段天 的帖子

可惜啦 我星期3要番工 最多咪唔玩住 講真 我真係好想日日睇住隻人升lv
仲有 你要放既就e家洗公頻 放 唔好係到belee把啦嘈生晒
仲有我唔係tw團囉仲有我唔係tw既25 仲有係要串我 慢慢 自便  冇時間招呼你

重返曙光

EXP
784 點
@o@ 依家發脾四lu~~ 又走啦?? 都唔知邊個係到話嘈完又要走
自打咀巴!
係囉@@ 難道你想坐你團長個位??
我講緊嘟永D行為咋bo! 講埋名你都可以入錯坐??文盲!
我話放ja 無話一定要放得出~ 根本唔會好似呀嘟永甘用ac去呃人@@
你地團友係甘玩 我咪甘玩囉@@ 佢出我fd既一個名 我爆10個名 睇邊個洗得快個頻
唔係25仔?tw個隻係飛天小貓(93LV) 嘟雪個隻係黑魔盜女(95LV)
我講緊第一盜 你唔係連LV都唔識睇下話?? 93個隻叫無敵 95先係第一碼!
連團長都認錯? 喂 嘟永 做我團長啦! 我要認錯下人呀!
挑! 邊個回我D野先?? 邊個招呼邊個??

有樣野要更正下你 自便<-----唔知係依家D人誤解定係你對中國文代了解唔深
自便係係自己既地方對客人講的 而呢個貼唔係你開 再者我唔係你客人
請不要自以為是! 污染呢個貼!

EXP
468 點
原帖由 女女 於 2009-8-24 14:52 發表
呀嘟天 點解你要咁針對佢姐 你/其他團既人成日針對我地雪團(我覺得我地冇咩錯) 初初係你地自己嘈先既 嘈完又要走 我地冇主動攪你/你個團d人 你又要攪番我地 你唔覺得煩 我覺得好煩
佢地玩完我地團既某位人已經唔會再 ...

呢位人兄,你分清楚呢加邊過係受害者好wo
呢加我睇圖係你地團有人話放我acc,我唔知你地有咩企圖啦
同樣冇咁多時間理你地d小動作,總之我呢加只係信圖
係咁多

EXP
291 點

回覆 41樓 *緋雪夜* 的帖子

小緣我知e家邊個係受害者 但係e家係團頻講自己團野 比人影左出黎bo 如果你個團有25仔你都想知邊個架啦

重返曙光

EXP
784 點

回覆 42樓 女女 的帖子

甘係你地自家事@o@ 要解決你地返你地團頻 呢到係agmaes 論壇黎
有人放得出黎 當然可以有言論自由!

呢D野仲係到講 扔架!