AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2468|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

多麼黑暗亦有一絲曙光 [複製鏈接]

五級富豪會員

來去如風,無影無蹤

EXP
1025 點
樓主
曙光名:盜乂影

當初小五(夏天)玩台曙,因為一個女同學...當初我2lv去左打瓜仔~~8lv就去埋古靈冇錢走=0=死左返鵬城(未講隻野添~佢叫幻影之鳥)。14lv...=3="轉玩港曙,因為yahoo知識+識左個人~佢叫幻戀曲39lv犬幻。就係佢幫我升到20lvXD。本來有個叫死神幻影既人(15lv時小弟係13鵬弓...疾鵬幻影...以前都算有少少名氣=0=)...同另一個高lv+我地4人組...but玩左一日呢個人就冇再on...直到我最近上水竟然都可以見返佢..緣啊...
  隻鵬仔係重重波折之下...好慢咁升左去犬峽!係呢度我第1次見彩雲...仲賣點野俾狂牛~~仲有係死得最傷既一次!差幾隻怪升個時俾野圍死~~囧爆了耶!仲記得咁耐以黎我只合任神弓...龍城那個仲合爆埋xd去到鬼踏...先識clb2025485(我都差d唔記得d數...)...組升左一日...第2朝識左db仔..
  佢同我一樣成日死...但我地3條友...係暑假入面一齊升魔凰(我記得最初以為係魔鳳...升到50幾返去帶賊先知..)...後尾佢地去曬隘口...我就升得慢...只緊貼住...到我45lv..佢地已經唔駛睇住自己升lv~~clb戰就48...db仔醫就47...後尾我到左48...第1次俾父母禁玩~db仔俾jacky唔知咩野18昆左...換左舊+0雲xd損失慘重佢賣左ac...轉升戰(後尾佢先發現原來個ac密俾人改左到123789...==)結果...到我玩返仲係48...佢地係樹靈兩隻戰52lv
  後尾我終於50lv左...其實由我係鬼踏開始已經識左好多人...而家好多80-90嚕~~我在曙光的日子...熟既人數唔曬...最記得係以上3個+天織月&lam...仲有爆影@@  到我51lv係樹靈升緊...個時梳打曲奇成班人組埋我...佢地冇一個唔爆丹xd...結果我又獨升左一段日子...見到下一批人...又一段日子...又下一批人...直至我54...db佢兩個都58..我係月崖...樹靈...最記得就係織~!
  無論我被禁玩...冇時間再玩...我始終都對曙光有情...我都唔明點解=0=佢就好似映射住我既人生...只係現實我步伐比人快...遊戲中比人慢...但同樣只可以孤獨一人~~仲有係...無論我幾努力...我同前面既人只能維持距離...毫無拉近...我真係每次都想放棄...但呢種遭遇受慣...大概都頂慣
  後尾clb俾人封ac...db就俾人報寸...一個62一個64兩個都玩完...我個時又俾人禁左一排....玩返打殺戮獨眼...後尾我60...db玩返...clb就勁多30lv ac...我地幫佢升賊...我個時換新機...為織同佢地開埋正身去月崖...5開升左一星期@@
  無耐之後我開始升而家既正身...賊仔...真係相逢恨晚。係我弓仔58lv升到64之時...最記得既係淚~佢成日同我一齊升~仲有火流個d...~  後尾我冇時間玩,之後又俾人禁打機,直至暑假我先上下....長谷...竟然人都唔見多個..不過就見返織^_^
  而一開始帶我既幻戀...佢而家50幾...絕對純手升!唔唔純手升lv幻c最高係米佢呢=0="
永遠記得曙2的日子...係代理差姐
曙3我第1個玩!有緣再見
逆煞x影
ps.比賽唔參加係因為唔想搶~but見到大家d po好想發表自己感受@@

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
266 點
第一個~~寫得好!加油呀~

EXP
10 點
G.....................D

EXP
374 點
唔錯..我人手都升到69先開始用某程序(60-69其間有人幫升);P
曙光和我無緣了
帳號全部已放

六級天王會員

自由を求める人は永遠に後悔する ...

EXP
2794 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我1-69都系人手升啵:em800_89:
咁岩GA:em800_18:

EXP
374 點
原帖由 俠客 於 2009-8-26 10:46 發表
我1-69都系人手升啵:em800_89:
咁岩GA:em800_18:

我月林開始同你升了:yip:
曙光和我無緣了
帳號全部已放