AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1863|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

從失落中尋希望.尋夢啟示 [複製鏈接]

EXP
455 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
角色名稱:o小夢o
伺服器:快樂王子
尋人啟示:
小夢!都好耐冇見喇~
唔知到你仲記唔記得我e個朋友!

-就係一次既偶遇之下我入左你個,我仲好記得每當我有d咩野唔識,唔知價,又話者係要升lv既時後你都會幫手;

而且因為咁樣而識左好多既朋友,包括xX小海Xx.....
之後仲成日一齊打怪~俾你帶升~真係好開心!!!

就係因為咁,我好多時就算係1點定2點我都會on一on;
-當我有d咩野唔開心,又有時有d野好抵死既時候大家都會一齊講;
而且可能識耐左....大家都有俾msn對方,有d咩唔識....有咩d問題.....都會搵你幫手!
仲記得有一次係害怕埉谷出面見到隻小小月兔~我問你係咩黎;
你叫我唔好點佢.......我偏偏覺得有寶,點左@@

之後俾你笑左好耐
e家我都長大了;
唔會好似之前咁傻,咁天真~
"你就像放棄了小象的象媽媽,不再回頭一看的離去"
我真的成長了~

這就是我了~
-最記得小夢你個衰人成日講gag-廢都唔廢個隻;):question:
不過唔知點解...我覺得係你令到e個家族真係似番個家族,
但係開心既時光過得特別快....話咁快暑假又完喇><"
-之後俾屋企人話,而且之後又就快要番學所以都冇再玩童話...
-今次玩番童話之後我第一時間就係搵你.....不過都搵你唔到!!而且又唔見你onT^T~:em800_27:
=你同小海冇再玩童話喇?~定係轉左個ac丫!
=其實我入左咁多個團裹面我覺得你個團好最好玩最溫暖~好多時玩到係唔想出街,
=但係e家既團....真係各自各理!好少會幫團友架><"

我真係好想搵番你...之後可以再一齊再升lv,打怪,就算係講下野都好呀~
-同你一齊玩既圖就冇喇,不過唔貼上黎唔代表到d咩,
開心既感覺會化成一幅
-3-
所以如果你見到e個尋人啟示既話,
我真係好希望你可以係到覆我'(講真!係希望如果有人係見過佢on唔該通知聲)

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
73 點
:P :P :P
SUP =]

EXP
227 點
支持你@_@
希望你搵到佢啦-]]

EXP
6 點
:time: SUPORRT~><"

EXP
455 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

都好耐冇見過佢地喇><"
多謝支持~