AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2367|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

阿輝乂 and 冬陵乂露 的 四 人 世 界 <<天寧ser天寧國東區一號>> [複製鏈接]

三級英雄會員

醉愛"☆冬冬ジ

EXP
386 點
樓主
發佈主題:四人的世界
角色名稱:冬陵乂露
伺服器:天寧

住址:天寧國東區一號
談一談我的五星級的家:  一家四口齊齊整整,幸福的一家四口:kiss2:

一樓係大廳呀^^,先同仔仔女女同老公影番張全家福。大廳沙發平時除左係比客人用之外
仲係d細路鍾意ge地方,佢地可以行過d拿本鍾意ge書,安安靜靜咁睇書,從中吸收多d課外
知識,提高文學修養水平。而前面空置ge地方通常係被佢地玩玩具同遊戲用ge,夠晒寬敞。
:cheer:

話咁快上左來二樓喇,先映入眼簾就係一扇屏風喇,可以防止一d蝦碌朋友一個唔小心失
重心由樓梯趺左落去。唔...南方我故意放左一張小茶几,平日可以搖身一變成爲一張
書桌比仔女做功課同溫書之用,一物二用。而且南方仲係今年文昌位呀,希望可以令到仔
仔同女女頭腦靈活、思想清晰、學業成績突飛猛進喇:fly:

一移玉步,終於到左主人房喇!!仔仔依家自己可以訓一張床仔,但女女太細,依然仲要
同我地一齊訓,咁樣比較有安全感一d。牆上面掛曬d書畫,細路仔係細細個比較容易吸
收新事物,希望佢地日對夜對會對國畫同書法產生興趣,而且練書法第時寫硬筆字都會令d,
畫國畫仲可以培養佢地ge耐性同埋藝術細胞都會多d豐富d嫁。大家見唔見到仲有一個用
屏風圍左ge地方呢?個到就係更衣室,我仲鋪左兩張地席係底,冬天就唔驚換衫時地下
太凍,凍親腳仔喇。 :em800_137:

來到花園lu~~夏天屋入面太熱時,我地就會一家人移施到花園用膳。晚上可以訓係到,
一邊聽住蟬鳴一邊望上天空數星星,係一項唔錯ge家庭樂!!偶爾仲會一齊品嘗一d小點心
,加上一壺岩岩泡好ge茶,個種心滿意足係並非筆墨能形容。側邊仲有位種番d蔬菜水果,
成功與否並唔重要,最緊要係可以被佢地感受一下農夫ge辛苦,知道「粒粒皆辛苦」ge
道理。:yeah:

最後到我最鍾意ge地方喇>.< 食飽飽可以來小涼亭到散散步,除左可以減減肥,仲可以聽
下流水聲,冷冷的水蓋過足部,傳來一絲絲寒意,減少夏天的酷熱感覺。早上睇住d魚仔
寫意咁遊來遊去,都係一個唔錯ge寫生地點。:em800_16:

希望鍾意我ge介紹同我間屋ge人可以多多支持:em800_02:

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
191 點
哈哈 我黎支持下先

EXP
20 點
細妹:yeah: 見到你lu...等我用3個ac支持你喇~

EXP
437 點
我是第2個ac:lol :lol ~~;P十卜你.. 多多努力~
^hi^  我係^天使^黎ga!...天使嫁到...

EXP
64 點
我是第3個ac:)  支持埋你..希望你win啦~..對了...你分ac是什麼?我見不到你...一點悶:bigcry:

三級英雄會員

醉愛"☆冬冬ジ

EXP
386 點
=口=
哥,冷靜d......

EXP
52 點
支持冬冬:fly:  加油

EXP
19 點
:em800_47: 十卜冬冬
:em800_66: 支持支持:em800_02:

主打遊戲
參天律
EXP
232 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

:pig: 哇~冬冬屋企好令@@
十卜十卜
:P 等我整反好我間''屋''  就歡迎你來