AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4827|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[免費版] 入來吹下想童話改咩~ [複製鏈接]

EXP
816 點
樓主
原帖由 llhi 於 2009-9-23 00:37 發表

唔係ga~智係修士入面計攻計出手~其他都可以~姐係旅人出手命中攻擊力計敏
(我係抄吞2ga~吞2係回合製)
姐係其他職業+智會變得無用~
同埋我林要人人都有打全場ga技~
暗c係方便~但命中低~出手快左~只係好少少~
因為e+ ...

你咁講 我有少少覺得 你唔多識玩

暗c唔洗咁多敏嫁 夠暗2水木就ok

命中低 咁你可以升技,+智,上勁棒,勁暗智,上智敏裝

淨係上智敏裝都夠就咁走暗2水木啦

1件35咁計 35x7=245

如果你計開黑洞咁計 都係要360敏 360-245=115 115/3=38.3333....

姐係39lv就可以全智

如果你話冇錢買裝 咁唔好意思 你玩得童 就預左掉錢

冇錢又要升 最後都係得一條路 就係唔玩

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
816 點
原帖由 llhi 於 2009-9-23 18:04 發表

比你睇穿左我係唔想用錢玩=口=
~因為35敏ga裝真係收晒好貴+上e+又好難帶升賺錢~
為有掛迷裝~

帶升唔會用暗c

多數用魔c

老實講 屈到迷又點 放又唔算放得貴

如果你話要自己精既 我又好老實咁同你講

你幸商冇800基幸唔好精

如果唔係 就等於哂左粒迷

EXP
816 點
見到樓主咁講 我笑左一下

樓主話100lv後超級難升.....

其實挨左100lv 101都係3e經

升到113都仲係3e8經 一個雙經上經頭經介

1日都升到lv半啦

而老闆加敏係因為佢要掉錢喎

1h 你快既都掉到100m

仲要減敏咁就唔公平啦 到時玩老闆果d人又嘈?

如果樓主覺得暗c減敏唔好玩 大可以下玩第2d職

巫c流爆秒龍2 夠勁啦掛?

修士唔上高lv棒 係唔得勁嫁

老土d講句

唔辛苦唔得世間財