AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3728|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

>豬三< 劍的全攻略 支持下我>w< [複製鏈接]

EXP
13 點
樓主
無野做,打出來純是個人意見:em800_05:

一開始,緊係入ac先(<廢話,但係都係比新手睇下) 之後簡個你自己鍾意的男戰/女戰
之後係簡個國(推介天寧幾好,主城市幾綠@_@)
E+係必睇part了,去搵技能指導帥到簡2樣你要修的野,緊係簡劍先(唔係簡劍,唔好睇)
之後簡多個職(我推介係刀:em800_38:,如果唔想自己決定啦)

[升LV中]
-1-10lv
搵勁人同你係你係太息到極速打鬧市..(建議5個人啦,少人比怪做低呀~)
如果無勁人 就自己打長風啦~

-10lv-15lv
10lv開始了,緊係去太息打住先
到12lv,係做職任的時間:em800_66: 每日做20次就得啦~做到完美任就可以停
一次完美任:em800_18: ...真係可以幫你連升幾lv
1.如果係要比工藝果d野,無錢就唔做住先啦  有錢就緊係買啦
2.捉寵~ 緊係自己捉 傻個個先去寵shop買 話哂低lv d錢緊重要下

-15lv-20lv
1.15lv時候沖去靈風打,如果有人要打靈石,佢又組你,死都入啦~ 佢洗提神 你又可以升lv
2.無人組,自己打太息先啦

流派果d.如果想悟多d技,緊係爆升劍佢啦 你20lv升到30lv劍流派都夠你悟

GAME都有提啦,升lv之後 一定要出去打打怪先 悟唔悟到就要睇機會率啦

-20lv-30lv
1.都係打番靈鬧果d,保命要緊:em800_137:
2.有勁人打幻鬧就去啦,最好就隻寵保你同自己防啦,如果試過唔得用番第1隻打法啦

-30lv-35lv
1.開始可以同人打去除魔,1次都幾多經,總知有得打就好打

-35lv-40lv
1.都係打番幻鬧,小心為上
2.打營鬧都得,不過最好有勁人幫手啦,如果唔係 好易死

-寵物

25lv之前 可以用住蛇先

25lv-30lv
用刃虎啦 劇任靠佢(最好係BB升起)

35lv之後
用牛妖啦,最好係BB升起 話哂寶寶升起 最好:em800_35:

45lv之後
最好用影狼 有追擊的寶寶 一定要用呀

65lv之後推介1隻寵
青蛙俠客 最好收隻高資啦~ (PK打活動都靠佢) 好多勁人都係用青蛙俠客

搵錢大法~

無買開點卡,做跑得快 跑標 果d 最搵得錢:em800_47:

有買開點卡,唔洗煩,一有點就轉做寄賣卡 賣番出去 錢多到你笑

戰術才是皇道
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
13 點
~裝備
40lv裝備,有買點卡 開40lv禮包啦 送比你果d 都唔況衰 無買點 就自己儲下錢 買人地造果d裝

50lv裝備 自己識打造 就自己打造 通常都係好野 唔識打造 就買人d裝 最好自己用平價 買d勁裝:em800_35:

60lv之後裝備 大多數都係買人d裝用 記住買d勁裝 (重點提示:裝備上5件金、木、水、火、土各不同五行屬性的裝備時,氣血上限增加10%,速度增加5%。  裝備上5件相同五行屬性的裝備時,氣血上限增加15%,速度增加10%。 記住呀 好重要的)

劍技~

流水行雲 5星之中佔3.5星 用左提高自己閃避率 必升技 最好升爆佢

眉來眼去 5星之中佔2星 起手招 無特別

先發制人 5星之中佔4星 呢招最好就係速度快 PK專用 劇任都係 同劇任d單人大佬 自己無咩血 就要用呢招鬥快 決勝負

孤峰一線 5星之中佔3星 起手招 無特別

拋磚引玉 5星之中佔 人地打左你之後 可以反擊人 PK專用

白虹貫日 5星之中佔3星 又係起手招 無特別

落英繽紛 5星之中佔3星 開始果陣唯一招群 但係唔洗幾升lv 好快有勁群 唔洗用佢

醉拜桃花 5星之中佔3星 起手招 無特別

白日做夢 5星之中佔3.5星 打封專用 但係受到的無視防禦及靈力類招法攻擊
時傷害加倍 自己睇情況用啦

血雨腥風 5星之中佔3星 1招廢群技 10lv 先打得4個 好哂錢 最好咪升

中修同高修技 打緊...

戰術才是皇道

EXP
216 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

捉寵~ 緊係自己捉 傻個個先去寵shop買
+++++++++++++++++++++++++++++++++
咁你錯wo~7xlv做職任係捉勁寵....5通吓吓用飛旗捉咩:D 緊係買la......又5係貴:(

EXP
13 點
我係講緊12lv -30lv做職任 無錢點算 - -:cheer:
戰術才是皇道

EXP
13 點
自推一下~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
戰術才是皇道

EXP
213 點
你話工藝放棄.就會冇左1次完美

書中的友誼已經枯黃,
而友誼之花卻在盛放,
散發幽幽的清香

EXP
13 點
推:em800_27: ~~~~~~~~~~~~~~€
戰術才是皇道

EXP
296 點
入面有好多都唔係好岩囉- -

EXP
233 點
工藝果度,新手無咩錢,
去武器店首飾店果d度買300蚊咪仲好
新手交工藝又唔係多經過人
你講升lv果度其實個個流派都係咁升
只不過你係招式果度有劍
睇完你呢個post,我諗你應該係一個新手
內容上有太多不足

EXP
13 點
用左成1粒鍾打出來,換來只係比人屈係新手同變垃圾post 唉e+ d人真係...:em800_27:
戰術才是皇道

EXP
1004 點
樓主講到幾成真:em800_82:
你好;]"

EXP
563 點
推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推

EXP
260 點
跑標好煩...:em800_105:
我msn:chirsyam@hotmail.com

EXP
764 點
原帖由 riverho715 於 2009-10-18 17:07 發表
用左成1粒鍾打出來,換來只係比人屈係新手同變垃圾post 唉e+ d人真係...:em800_27:

樓主真係幾努力:L先安撫一下

不過真係廢話黎,玩到50lv都識點玩啦