AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 段天
打印 上一主題 下一主題

有野請教各位高深既盜賊~.~ [複製鏈接]

EXP
292 點

回覆 20樓 段天 的帖子

其實破甲對戰黎講真係冇咩用-.- 台版有隻盜打我扣我一兩滴血...跟住破我甲都係扣我10幾滴血-.-望住佢唔知講咩好..00
同埋開個行血散-.-d毒扣完未又保返-.-"~
---------------------------------------------------
但係早期既盜都算屈到人-.-"有次-.-台版開隻62lv戰打隻68lv盜
佢物閃高 打好多野都miss___-打一次比佢打死左- -但係跟住轉星河+體裝-.-
佢...劍56+3 +火源 耳環好似-.-加物會 跟住再打 就爆左佢幾下-.-"
其實爆一下隻盜都扣到13分1血左右"用埋王者...佢基本除左狂定我
都冇咩點扣過血-.-" :em800_37: 如果你玩戰戰打快d_d 好少機會比盜定~
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
374 點
原帖由 相愛乂無夢 於 2009-10-31 08:20 發表
我見過永隻盜同死0 1P1~永用82技,81技,84技,全毒~扣到131血,亂在+上爆擊~10秒死0就死~

死靈有無用盾先?@@
我見過死靈用盾後..任個位全ser最高盜打都無問題~
p.s唔係講死靈勁..係講緊戰呢個職勁..同埋係講緊個位盜廢@@

曙光和我無緣了
帳號全部已放

EXP
784 點
再一次証明左 唔係戰勁 而係盜廢=.=
琴晚團戰... 我拎弓 隻盜係甘打D毒落黎 D血扣左又回返
拎弓咋~.~
伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄