AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 冰乂影
打印 上一主題 下一主題

[報導] GM唔黎睇一睇天羽有咩問題好快玩完 [複製鏈接]

EXP
304 點
原帖由 tn00399890 於 2009-11-27 20:21 發表
係囉 快d 打王冇經啦

打王冇經ga咁打黎做咩-.-
咁多王都係空ga
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
211 點
話時話如果GM真係取消BOSS有經 你有冇諗過~低LV既人更加升唔到LV呀??就講今日為例...我地組一隻王都食唔到~咁食既組又係咩人??咪又係你口中既低LV~!!再者~人地高攻打王快好正常者~!!你唔識去組D高攻既打王??ONLINE GAME就係咁架啦~!!你樣樣都話唔公平~去玩單機GAME啦:em800_34:

EXP
1746 點
原帖由 勤勞的企鵝 於 2009-11-27 20:20 發表
只要取消打王有經驗,
我就唔會吵啦

兩敗俱傷的做法=.=...
不如叫gm開多幾隻boss吧啦a_a
or送經 kaka =口=我中左痴沁病毒><"
痴沁妄想中~.~"

EXP
12 點
咁我諗你要同台灣個便講至得,因為所有嘢都係跟台灣改
你同HK個D GM講 都冇用 做唔到嘢 佢只會同你講一句
轉達比佢地知 佢地話改就改:lol
其實隻GAME都玩得七七八八架啦 只係大家覺得玩左咁耐 唔多唔少都有D感情 唔想轉啫。其實冇嘢架 覺得唔公平咪唔好玩囉 LI個世界當然有公平同唔公平架啦 唔係點得平衡呀 成班人係度係咁叫改 只不過係比個選擇題自己啫 改:咪玩落去囉 反正免費 唔改:忍一時之氣 風平浪靜 OR 轉GAME玩。因為要去搵過隻公平既GAME 我想同你講:係有既 返去玩單機啦唉..

EXP
65 點
你的想法仲絕過我想的BOSS攻擊保護。。。:lol :lol :lol 我提左BOSS攻擊保護,都已經感多人唱反了,,,樓主的意見,,我想。。。。。。。。。。:time:

EXP
179 點
呢d問題成日講....都係唔會改!!;P
其實你地係咪係到呃post的;P

我夠成日搶唔到啦:@ :@
搶到都未必好話你聽...一甩左比人鬧到上火星!!!
好似果個"優x股"咁...:L :L

EXP
85 點
好同意你呀:cheer:
我是補血高手喔,我唔成日上壇架,多多指教